Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, mi se par foarte bune datele de la control, nu vad vreo problema daca nasti si maine, tin pumnii sa fie asa cum vrei tu.
La mare radiez pentru ca ma simt in elementul meu, Larisa nu mi-a facut nici o problema, au fost multe momente in care am uitat ca am bebe in burtica, cand mi-e bine la cap mi-e bine peste tot .
Da, a ramas masca derbedeul, stii ce e culmea? Ca l-am intalnit apoi in hotel, unde venise cu un grup de liceeni la banchet si era mascariciul lor, era din Titu si avea 17-18 ani, putea sa-mi fie copil daca ma grabeam putin .

M-am delectat pana acum cu pozele minunatiei de Ely, va pup dulce, printesa este minunata si tu arati superb.

Fetelor, stiti vreun doctor bun in Bucuresti care sa faca acupunctura si moxa?

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla ...........esti tare si cumnata ava acelasi DPN ca si mine..si uite ca intre fetitele nostre o sa fie diferenta de 2 zile

clody..........ce aproape esti de marea intanire..mi s-a ridicat parul pe mine

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna,fetele!
La multi ani,Catalina b,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!
Multe lunite inainte, bebe Aaron!Sarmisa,sper ca sunteti bine!
Multi ani fericiti inainte alaturi de sotul tau si de bebe Darius ,Maria!Cum sarbatoriti ziua asta speciala?
Carla,ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile la mare si ca a fost asa relaxant,spune-i sotului ca-i dam bataita daca te mai supara.Sunt superbe pozele,iar costumul de baie e mortal.Asteptam pozele si cu Saby.Cum s-a simtit pitica la mare?
Dicarstea,multumim ca ne-ai mai dat un semn de viata , ma bucur ca esti mai bine ,ai grija de tine si bebe si odihneste-te mult.Sotul tot cu soacra este?

Roxy,hai cu vestile!
Clody,vesti bune de la doctor ,bravo.Hai ca nu-i asa grasan Razvan ,te sperie dr asta a ta degeaba.Ma bucur ca s-a razgandit si e de acord cu nasterea naturala.Nasti cu ea pana la urma?
Ioana,vrem pozeeeeeeeeeeee!
Relushada ,mi se intampla destul de des ,imi suteaza coastele si mai ales ficatul si atunci nu mai pot respira.Nazdravane albinutele astea!
Strunfita,poate,poate bebelina se hotaraste si da semne ca vrea sa vina .O sa fie bine ,ai sa vezi!
Raluca,important e ca va iubiti si sunteti o familie implinita. .Sotul meu zice ca el oricum nu realizeaza varsta pe care o are ,el inca zice ca are 19-20 de ani(ar vrea el).
Deea,multi de incurajare.Imi inchipui ca e greu.Ii spuneam sotului azi ca m-am plictisit si mi-a zis sa ma relaxez cat mai pot ca pe urma o sa vad eu ce ma asteapta

Maria,ne-a tinut un pic in suspans bebe Darius.Azi cum mai sunteti?
Eu de cateva zile nu mai am nimic ,nicio contractie ,astept si eu semne ca dr a zis ca mai dureaza cam o saptamana dar eu cred ca fata mea se joaca cu noi un pic,poate s-a razgandit.
Liloo,ma bucur ca te simti bine si bebe e asa cuminte.

Mirela 36+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Ramona, Maria, Aaron, "La multi ani!" fericiti si cu sanatate.

Sotul meu s-a mai cumintit, parca vad ca-i vin ganduri pana diseara . La mare Saby s-a simtit in elementul ei, ca si mami si tati, aseara cand am plecat zicea "pa, pa, mare, pa, pa, pescarusi, pa, pa, scoica, pa, pa, hotel etc.", le-a luat pe rand, a zis pa si la patutul improvizat din camera, sila scarile de la hotel pe care tot urca si cobora 2 etaje... mi-a venit sa plang, atat era de dulce. Trebuie sa repetam chestia asta cat mai curand.

In rest a fost bine, a dormit intr-un "patut" facut din 2 fotolii si lipit de patul nostru, ma mai calarea noptile cand avea chef, a dormit si la restaurant, si pe plaja, a mancat enorm, dublu fata de Bucuresti (ca si parintii de altfel), a mancat si nisip si gainat de pescarus si scoici , era continuu numai in apa, greu o dezlipeai de acolo chiar daca mie mi se parea rece...a fost superb.

Pozele cu Saby sunt aici:
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=collection&id=23

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Oana_du,bine ca ati scapat de conjunctivita. pentru seful grasunel si mancacios sa o lase pe mami sa intre mai des in stup!
Clody,si eu zic ca ar trebui scoase din listuta cu burtici mamicile care au nascut deja ,e foarte lunga prima pagina .Si cred ca ar fi bine daca ar fi trecut la fiecare mamica si nr de saptamani la care a nascut.
Liloo,despre bagajul de spital gasesti un subiect separat la odisee.Eu am salvata in calculator o listuta cu ce am pus eu in bagaj ,daca ai activat pm ti-o trimit.
Serialbastre,felicitari pentru semnatura.Poate sa vina bebelina oricand acum.
De la Voicu_bebi nu a primit nimeni mesaj?
Cris,plimbare pe ultima suta de metri si sexi ,sexi?Sa-ti traiasca nepotica.S-a nascut mai devreme de e asa micuta?Morcovei ti-as trimite cu draga inima dar nu stiu cum se fac ,Ramona si Oana_du se pricep la asta.Am trimis agitatele la coafor sa se faca frumoase pentru voi maine .Abia astept poze cu printesica.

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Carla,e asa dulce Saby....se vede ca si ea iubeste la nebunie marea.Ati prins vreme destul de buna.Apa a fost in schimb rece ,cred.

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Miruta, multumesc, da, am prins vreme buna, 2 zile din 8 n-am facut plaja dar a fost ok, ca am avut de alergat cu masina si rezolvat niste acte. Eu sunt friguroasa de fel si mi s-a parut rece apa, dar Saby si taica-su' n-au avut probleme. Mie imi place apa in care intru direct, sa nu stau sa ma obisnuiesc, dar la noi nu prea gasesti asa ceva.

Vineri dimineata imi vad si eu bebelina la eco daca nu intervine nimic pana atunci. Facea sotul misto de mine, ca-mi zice doctorita la urmatoarea ecografie: "am 2 vesti, una buna si una proasta: Larisa si-a scos cordonul, dar facem cezariana ca a ajuns la 4 kg"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor bine v am regasit

De azi suntem acasa...
Suntem bine amandoi, voi reveni cu amanunte din peripetia asta

Bebe e cuminte, im i aduce aminte de Marc, si la gesturi si la fetisoara>
Lapticul a venit de sambata, Yoann a supt non stop vineri spre sambata...nu stiu ce tot sugea ca nu cred ca era mare lucru dar asa a stimulat sanii ca acum imi explodeaza.

E tare bine acasa, incep sa imi reintru in drepturi...e asa bine sa poti sa te misti in voie, am ramas cu 10 kg de pierdut..

O sa incep sa citesc din urma...ca n am avut timp inca
Sper ca sunteti bine burtici si mamici si albinute

Pozele cu noul membru al familiei sunt in NOI
Azi am fost si l am inregistrat la starea civila si cica miercuri apare anuntul in ziarul de Versailles, tre sa mergem sa l cumparam sa il punem in analele familiei

Va pup

NOI
Cristina 37 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

blue sunteti superbi iar bebe Yoann e o dulceata sa iti traiasca si sa fie sanatos sa iti aduca numai bucurii

miruta ok o sa ma apuc de scris in listuta si saptamanile numai ca rog mamicile sa mi le comunice din nou si streg si din listuta numai ca o sa o fac maine dimineata ca acum am niste crampe de nu mai pot ma duc sa ma intind in pat

maria tu esti bine? ce faci?

cine trebuia sa se duca azi la spital ca m-a lasat iar neuronul

pupici

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla nici eu nu am o problema daca nasc maine ca sunt asa de expandata de simt ca o sa fac poc

cris iti dai seama cand am auzit col scurtat am facut ochii cat cepele dar banuiam eu ca se intampla ceva la durerile pe care le-am avut de dimineata stii chair ma gandeam e uimitor cum iti arata corpul ca se schimba ceva haideti ca dau in filozofii cris ideea de baza e ca am morcovul intrat si urmeaza gradinarul (e cu un picior in groapa) eu ca eu dar sotul e comic tare acum tb sa il calmez ca ma intreaba mereu si daca incepe eu ce fac parca vad ca il sustin eu pe el decat el pe mine

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput