Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

CARLA,arati super,ca de obicei!.Am zarit o raza..ba nu,2..mai exact 3 raze de soare!!MAMY,ZULUFATA MICA SABY SI PRINTESA LARY!!

Rugam sa-i dati ignore lui tati azi!!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#

35/36cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Saru' mana . Mi-am bronzat burtica in dungi, sper sa nu iasa vreun Z dupa ce coase dr. .

Va spun un secret: am facut o promisiune, daca o nasc Larisa natural, o sa fac ceva in viitor, va spun dupa nastere ce si cum.

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

CARLA arati trasnet... mama mama.... cum poate barbatelul tau sa te supere? auzi la el... cu asa bijuterie langa el... him.... trebuie pedepsit musai...

felicitari...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

CARLA arati trasnet... mama mama.... cum poate barbatelul tau sa te supere? auzi la el... cu asa bijuterie langa el... him.... trebuie pedepsit musai...

felicitari...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea

Eii, multumesc, dar esti tu prea draguta. Chestia e ca eu sunt obisnuita sa trag de mine in orice stare as fi, el se plange pentru orice nimic de parca ar fi sfarsitul lumii, abandoneaza tot, il apuca nervii si se descarca pe cei mai apropiati, si eu nu mai am chef sa suport, cel putin azi.

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetelor...mama dar ce ati mai scris..
oanaanex............bine ati venit acasasper sa se rezolve cat mai repede cu lapticul

miruta..............stiu ca se vede alb in poza,dar e un verde foarte deschis de fapt

carla................ma bucur ca v-a priit minivacantasi multi pentru reenergizare..cat despre poze chiar nu am cuvinte..ce mamica betoana

roxi2000............. vrem vesti de la dr.

dani3ella............ai dreptate..noi ce-am ggresit carierele,si pe "praful" asta ar cam trebui sa ne reprofilam

mada77...............sa treaca junghiurile

strunfita............se accepta

deea..............of saracuta de tine..cred ca esti franta pentru revigorare

Bebe Beca..........vrem si noi poze ca sa vedem cum a fost la petrecerea Rebecai.. plssi La multi ani tatalui tau si multa sanatate

oana du..............ma bucur ca ati scapat de conjunctivita

serialbastre.......felicitari pntru cele 38 de saptamani

La multi ani Catalina_b!!!!!!!!!!!!!!!

voicu bebi...........un semn ceva?

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Fetelor, uite cu voi ma energizez la loc .
Cris, multumesc, lasa ca te stiu si pe tine, intri de 2 ori pe usa ca sa te vezi o data, cu tot cu burta .

Mergi la inceput

noin am fost plecate de azi de dimineata de acasa si nici nu aveam de gand sa ma intorc asa de repede,dar pe la pranz m-au luat niste dureri de imi venea sa ma asez jos in strada.
Am fost la spital ca sa vad cum arata "cazarea" si sa o vizitez si pe cumnata mea care a nascut ieri o gaza micuta si frumoasa focde 2 200g.Am vazut-o doar o clipa pe piticuta cat i-am facut si o poza ca e tinuta la incubator ca-i prea micuta,dar papa ea si se face mare.Ce sa va spun ca rezervele arata ca dupa bombardament..dar mult mai bine fata de celalalte camere ..si e o caldura acolo,ca mi s-a facut rau de doua ori si sa cad pe acolo.
Am niste emotii pentru maine..unde-s fetele cu morcovii ca mor de frica.Mai trebuie sa pun in geanta in seara asta hainute pentru pitica si maine ne prezentam la "datorie".

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

carla............nu stiu ce sa zic..ca eram si cu mama azi dupa mine ca sa ma remorcheze in caz de urgentasi m-am imbracat in rochita neagra cu maneci scurte si care venea ceva mai sus cu o palma peste genunchi si sandale aurii..la asorte cu gentutasi unghii "vacsuite"cu rosu la picioare si maini si lumea ma fluiera pe strada..la care mama zice "vezi ce bine iti sta tie gravida..si tu nu vrei sa faci si al doilea copil..nu de alta dar poate iese baiat"

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Ei, vezi ce bine arati?

Felicitari pentru cumnata, la cate saptamani a nascut?

Mie mi s-a intamplat o faza in Real in Constanta... credeam ca cei din provincie sunt mai retinuti sau mai educati... L-am lasat pe tati cu Saby sa pape ceva si eu am plecat sa colind printre rafturi, cand aud din spate niste propuneri care mi-au luat piuitul, ceva de genul ce si cum mi-ar face... M-am intors cu toata splendoarea burtii si i-am explicat ca mi-a facut altul inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla esti frumu foc ce sa mai spun iti sta foarte bine si se vede ca te simti bine in pielea ta radiezi toata
iar faza cu "ce ti-as face" ai raspuns superrr presupun ca a ramas masca

serialbastre asa e cred ca simte si el ca ma doare inima cand vad cum se duc banutii si asa putini dar te ascult ma pun sa stau cumintica

cris hai fii barbata ia gandeste cu cine te intalnesti tu o sa fie foarte bine
eu ma rog pt tine si sunt sigura ca doamne doamne va avea grija
uite iti pun niste agitate ca sa te incurajez

despre noi: am fost la doctor avem 3300 gr, suntem cu capul in jos si dupa ce i-am spus ca am avut niste dureri ciudate astazi m-a urcat pe masa si a cam durut raspunsul COL SCURTAT sa stau cumintica si sa iau no-spa pot naste oricand si sa nu dorm pe spate si m-a chemat in spital pe 28 mai asa si azi mi-a spus ca nu e prea mare deci se poate si NATURAL daca vrea bebe si doamne doamne

cam atat va pup

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput