Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria si gabrilici va multumesc de incurajari de abia astept sa il vad pe beeb sa il tin in brate si sa ma linistesc ca sunt paranoia in persoana

carla ma bucur din suflet ca te-ai relaxat si te rog ai grija sa nu strici cu prea multa munca si stres starea de liniste pe care o ai

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

multumesc pt sfaturi fetelor.am sa ma apuc si eu sa fac acele tampoane din vata si tifon.cat despre hainute cred ca am sa iau doar pt mine si apoi tati sa le aduca pe cele pt bebe.imi sunteti de mare ajutor.am sa-mi intreb si medicul in legatura cu calmantele.voi pt ce anestezie ati optat?si cam cat se cotizeaza la un anestezist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

MARIEE,ma bucur ca esti mai bine.Poate fi linistea dinaintea furtunii..care oricum trebuie sa vina .Dar ce frumos trebuie va fii curcubeul de dupa!.Tinem pumnii.
Oana_du.SALUTAM SEFUL VOINICEL SI MAMICA DIN DOTARE.Ma bucur ca ecografiile lui BEBE au fost in regula..si acum ati scapat si de conjunctivita!Parca spuneai ca rudele s-au dat lovite si trebuie sa te descurci singurica.Multa putere iti dorim!!

E liniste pe aici..Ma bag si io in seama,ca stau in pat azi..e prima zi cu o stare accentuata de rau.Sper sa treaca!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#

35/36cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liloo12 spune:

Fetelor, ca tot suntem pe ultima suta de metri, v-as ruga sa-mi spuneti cate ceva despre bagajul pt spital... si pentru bebelus de asemenea (ce trebuie sa-i iau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Maria, Mada
Ma descurc singura cu bebe, invatand din mers si... din instinct. Tati lui bebe imi este de un real ajutor, iar pentru asta ii multumesc din suflet.
Aqua, mie mi-au facut rahi-peridurala, cu un nou tip de ac, ceea ce mi-a permis sa imi misc mainile si capul fara probleme. Cam in doua ore- maxim 4 dupa operatie a trecut efectul anesteziei. Am avut frisoane cam neplacute, care au durat cam doua ore dupa operatie - suportabile in orice caz. Am fost adusa imediat dupa operatie in rezerva. Incizia este foarte, foarte jos, firul mi l-a scos dupa o saptamana, iar acum, la fix doua saptamani dupa nu ma mai deranjeaza absolut deloc. In cazul meu, pretul anesteziei a fost inclus in costul total. Nu a trebuit sa dau nimic nimanui, acesta fiind motivul pentru care am optat pentru o maternitate privata. Daca iti pot fi de folos, iti stau la dispozitie! Oricum, iti doresc mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Mada..va trece si strea de rau daca te odihnesti un pic..
Clodyac..imi pare rau pt dureri...pofta buna si apoi sa stai cumintica in pat,sa nu agiti pe bebe si mai mult,ca l-ai chinuit destul la plimbare!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, vad ca ai tinut fetele in emotii , tin si eu pumnii pentru cand va fi momentul. Nu ma obosesc prea tare, doar stau pe scaun si coordonez si lucrez la calculator, dar imi trebuie capul limpede.
Clody, , multumesc, din pacate sotul a reusit sa strice aseara si astazi tot ce rezolvasem cu marea, adica mi-a facut nervi cu carul si nu se opreste, s-a dus naibii toata energia de mare pe care am avut-o si care trebuia sa mai dureze cateva zile .

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria nu am stat in pat desi as fi vrut am papat si am spalat in bucatarie aragazul , vasierul ca daca le las un pic e jale si am intrat un pic in panica cu durerile astea zic daca ma apuca dusul la spital sa las curat ma doare spatele in continuare sa vedem ce zice doctorita acum ma duc sa fac dus si sa ma pregatesc ca pana ajunge balena sa nu treaca programarea

offffffff carla si eu care credeam ca macar saptamana asta sa o ai linistita sotul tau vrea bataita? de ce te supara ? te rog ai grija de tine si incearca sa nu te superi prea tare ca o iei de la capat cu stresul
te pup si ai grija de tine

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna fetelor!
Am tras un pui de somn, desi dormisem bine azi-noapte, dar cred ca se acumulase oboseala din weekend. Acum mai citim pe aici, am pus niste hainute lka spalat, as avea de invatat ptr master, de lucrat la niste proiecte, dar nu am nici un chef.

Maria, ma bucur ca esti bine. Asteptam si eu vesti, toata dimineata am dar refresh la pagina cu Odiseea. Stai linistita ca mai poate dura. Eu miercurea trecuta ziceam ca nasc, ma durea si burta (spre rusinea mea nu stiu daca erau contractii sau nu, dar sigur nu erau regulate) si uite ca au trecut aproape 2 saptamani de atunci si inca nu am nascut.

Carla, bne ai revenit! Ne-ai lipsit, asteptam poze si povesti.

Clody, treci la odihna ca l-ai stresat pe bebe Razvan. Poate daca-l duceai la o inghetata nu se supara asa de tare, dar pe la banci nu-i place. Il cred, nici mie nu-mi place sa ma duc sa platesc una-alta, ca se duc banutii atat de repede. Si mai lasa curatenia aia, nu e momentul sa fii obsedata de fiecare scama si de fiecare fir de praf. Sanatatea voastra e mai importanta.
Ai grija de voi!

Azi am schimbat semnatura!

Andreea 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, , nu stii cum sunt barbatii, ii apuca bazdacii in cele mai nepotrivite momente...

Am pus niste poze cu burtica, una de acasa mai veche si restul de la mare, incepand de aici:
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=1689

Acum lucrez la cele cu Saby, ca daca nu le fac azi nu stiu cand mai apuc.

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput