Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liloo12 spune:

Va multumesc fetelor pentru mesaje . Intr-adevar un stup serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Mada multumesc, asa incerc sa fac...

Maria ne stresaram putin!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

minunea mea de baiat, Cosmin Andrei, este foarte cuminte la mami in burtica (sper ca va ramane asa si dupa aceea). De atfel in afara faptului ca am facut acest cerclaj m-am simtit foarte bine.

Mergi la inceput

ramonaiani ai dreptate. Trebuie sa se intample odata.
Va urez nastere usoara mamicilor si pentru cele care au nascut deja va urez sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebici.
Trebuie sa plec putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Clody lasa gandurile negre!Si eu mai am dinastea dar incerc sa le ignor.M-am si enervat la ultima eco 4D.Am intrebat si eu doc cea muta daca e totul in regula si a zis ca da...din cate se poate vedea la eco..de parca eu ii ceream sa imi zica ce nu se vede..gen:o sa fie cracanata sau o sa se uite crucis.in fine...oameni si oameni.noi sa ne rugam la Dumnezeu sa aducem pe lume puiuti sanatosi si sunt sigura ca Dumnezeu ne aude.
Aqua80 desi ma aflu si eu la tot la prima sarcina, iti zic ce am aflat de la alte fete si ce am pus eu in bagaj.am luat vata si tifon si am facut vreo 6 tampoane.am inteles ca la spital te spala cam de 2 ori pe zi.si in plus am luat tampoane din acelea super mari si lungi.e posibil sa te lase sa folosesti acolo unde vei naste.am mai pus in bagaj si aleze mari, ca sa le pun pe pat, in caz ca nu fac fata tampoanele.
Mai intreba cineva de calmante.Pe mine ma ajuta mult nospa forte.
au reinceput si la mine durerile de burtica in partea de jos.cred ca se impinge iubita cu capsorul, ca nu prea mai are loc sa se intinda.
Tin pumnii fetelor care mai au putin!Curaj si putere!

Gabrilici in 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ganesha..as fi sunat eu dr de mult,dar eu nu am dr si prin urmare nici nr de tel..aici se naste la spital,cu moasa si ginecologul de garda!Daca nasteam la clinica privata era altceva..dar cum conditiile din spital sunt super,nu ar avea rost sa platesc la privat!
Relusha..multumesc pt urari..dar bebe ne-a fentat de data asta!
Clodyac...multumesc pt cafea ..imi prinde tare bine dupa ziua de ieri..In legatura cu visele,nu le baga in seama..sunt reflectii ale grijilor tale,care sunt normale de fapt..pana nu il vei tine in brate nu te vei linisti ca e totul in regula!si multumesc pt urari!
Roxi..multa sanatate si sa treaca pana la intalnirea cu bebelina!Tinem pumnii pt azi la control si sa ne aduci vesti bune!
Deeasi "La Multi Ani"!tatalui tau,multa sanatate si sa se bucure multi ani de voi si nepotel!
Dani3lla..pai nici nu vreau sa scap de tine si de voi..ca imi face mare placere sa fiu dependenta de voi!
Ramona
Carla..ma bucur tare ca ati avut o mini-vacanta perfecta si ca ti-ai mai linistit gandurile..ati facut o alegere buna sa mergeti la mare!si asteptam pozele!Spor la treburi,dar sa nu te obosesti prea tare!
Nicuratze..multumesc!
Mada..multumesc!Pai sunt din zodia Balanta,se vede nu?(la calmitate ma refer,dar sa stii ca am oscilat si eu ieri intre calm si incertitudine..dar cred ca e normal tinand cont ca e primul bebe)Imi pare rau pt noaptea nedormita!
Ioana..wowow..deja primul zambet al printesei mici..felicitari!si asteptam poze de la petrecere!
Strunfita..multumesc!Deocamdata sunt bine..nici urma de contractii de cand m-am trezit..Si poate apare totusi bebelina cand va fi pregatita..tinem pumnii sa fie asa!
Raluca_Ioana..multumesc!Fericirea si intelegerea in familie,nu sta in varsta..asa ca stai linistita!
Ela..felicitari pt bagaj!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua albinutelor!
Profit de faptul ca bebe Alexandru doarme (a fost cam marait in ultimele doua zile) ca sa va salut!
Felicitari noilor mamici si bun venit albinutelor! Felicitari Alberta, Oanaalex, Nemora, Blue, Alynta, Laurraa, Tzutzu!!! Recuperare usoara si bebei cumintei, sanatosi si norocosi va doresc din suflet!
La multi ani primelor noastre albinute Sara si Aron! Sa fiti cumintei, mancaciosi si necoliciosi. Nu imi vine sa cred ca a trecut deja o luna.
La multi ani catalina_b! La multi ani cu oarece intarziere (dar din suflet) Cris!
WOW Maria, ce emotii in sufletul tau! Sa te ajute Dumnezeu, sa iti dea putere si sa vina bebe Darius cu bine pe lume!
Aqua, la mine cezariana a fost de urgenta, nici macar nu am stiut ca o sa fac, am aflat doar cu 24 de ore inainte. Pot sa iti spun ca am avut nevoie de tampoane de vata invelite in tifon (mi s-au dat de la maternitate, dar sunt simplu de facut si acasa), lohiile sunt mai reduse decat in cazul unei nasteri naturale - deci nu este nevoie sa le schimbi foarte des. Am pastrat 24 de ore de la operatie cateterul de la peridurala, dar nu am avut nevoie de supliment de analgezic decat o singura data cand mi s-a scos sonda urinara, durerile fiind suportabile. Ca sa ma ajute sa dorm noaptea mi s-au dat supozitoare Ketonal si seara cate o pastila de Dormicum.
Daca poti, iti recomand ceai de fenicul, chimen si anason sa te ajute la instalarea mai rapida a lactatiei.
In privinta lui bebe, pampersii si hainutele din maternitate au fost asigurate de spital, iar hainutele pentru externare au fost aduse de sotul meu.
Noi suntem mancaciosi si, in principiu cuminti! Bebe a facut conjunctivita pe care am tratat-o cu succes, dragoste si..multa rabdare!
Incerc sa tin aproape si sa va raman fidela.. cu voia sefului meu Alexandru.

Mergi la inceput

Fetele,imi cer scuze ca v-am tinut pe jar si mai ales ca am monitorizat subiectul cu contractiile mele si eu nici nu am nascut..Cred ca a fost travaliu fals..si daca incepe si azi voi merge sigur la urgente sa imi faca vreo eco ceva,sa vad ca e totul in regula..cred ca s-a stresat si bebe ieri de la atatea contractii..

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Oana_du..multumesc!Imi pare rau pt conjunctivita lui Alexandru,dar bine ca ati scapat de ea!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria va pacalit bebe imi pare rau ca nu te-ai odihnit

eu am fost sa platesc facturi , rate pt ca sotiorul e la munca si vine dupa ce inchid bancile si m-am intors pe 7 carari e ultima data cand ma mai aventurez asa am niste dureri de spate crunte si am avut dureri tot drumul jos de tot de abia astept sa vad ce zice doctorita azi ca asa ce stare ammmm aaaa si era si burtica pietroi vad ca acum nu mai e tare si a inceput boxul razvan dar spatele tot ma doare cu tot cu no spa luat

nu stiu care burticuta zicea ca sunt agitata nu sunt deloc agitata chiar uimitor de calma eu sunt berbec si inainte eram tare fara stare si chiar agitata dar de cand cu bebe sunt asa calmaaa

oana du ma bucur ca bebe dan este bine si te pup sa aveti grija de voi

despre listuta nu stiu ce sa spun sa imi spuneti cevreti sa fac si ma apuc de treaba toate sunteti de acord sa scoatem din lista de gravidute pe cele care au puiuti?

ma duc sa pap ca ma doare stomacul

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput