Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Pe cand imi faceati voi galerie de zor- eu eram in travaliu! La 22 au inceput durerile din ce in ce mai mari! Dr. nu credea ca voi naste peste noapte, dar...Matei s-a grabit! Mi-au montat epidurala pe la 22-23 si apoi- distractia! La inceput mi se mai ameliorau durerile, dar apoi au devenit intense si urate cu tot cu epi! Se nastea in flux continuu; una urla mai tare decat alta...de groaza... ma contralasera la dilatatie 4 si eram cu durerile! La un moment dat- senzatia de impins! Nu ma credea- cica nu aveam nici membranele rupte- de unde asa senzatie! S-a eliberat masa si m-au controlat- in 10 min nasteam! Mi-au rupt apa si surpriza,,,, impinge! Ufff! Pushh! Ahhh! Si din 3-4 incercari a iesit! M-am rupt, dar nu foarte rau! Matei e un dulce! L-am nacut la 3 minute diferenta fata de David (2.17)! Au fost dureri de nedescris, dar m-am recuperat rapid si acum sunt o mama fericita! Asta e povestea- pe scurt!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Alynta..bine ca s-a terminat totul cu bine si acum ai in brate minunea mult asteptata!!
Te-ai intalnit cu Laurraa?
38+
Darius Nicholas
AMR 11 zile
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Fetelor, am crezut ca lesin de ras citind din urma partile cu huta-huta si bebe cu gura deschisa sau sotia cu dureri de dinti, apoi am ras cu rostogoliri cand am citit de tzatze, dimensiuni si manevre, sunteti mortale ![]()
![]()
![]()
Clody, sa vezi ce de lapte iese din mere! Maica-mea avea niste alunitze si putea sa alapteze 4 copii, acum a ramas cu o mandrete de tate, nu poarta sutien si se uita barbatii dupa ea
. Nici eu nu eram tocmai dotata, dar am alaptat 1 an si 7 luni, pana in luna a 6-a de sarcina, iar femei care aveau sanii foarte mari inainte de sarcina nu au avut atata lapte. Fii linistita ca o sa aiba bebe ce sa pape. Esti tare cu "expandarea" ![]()

Roxi, ce dulce e Sebisor! Si diferenta fatza de Saby mi se
pare numai buna ![]()
.
Miruta, noi am facut saltea Elite pe comanda pentru patut, a mers cu salteluta lui vreo 6 saptamani, apoi am vazut ca ramane gaura in saltea si nu se poate intoarce copilul pe burta.
Deea, innebunesc cand aud de pediatri care spun ca ai laptele prea slab. Nu exista o aberatie mai mare. Cum ti-a spus si Ramonaiani, laptele fiecarei femei este perfect pentru copilul ei, compozitia laptelui se schimba in functie de necesitatile copilului.
Aviz celor cu bebi mai marisori: la 3 saptamani este de regula un puseu de crestere, la care copilul se manifesta ca si cum nu s-ar satura. Ideea este ca vreo 2-3 zile va cere sa suga mult mai des, pentru a stimula mai mult productia. Sanii vor incepe sa produca mai mult si copilul se calmeaza, dar ia mai rapid in greutate. Sa nu cedati ispitei de a completa cu lapte praf.
Carla,
s.35
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Alynta, suna bine nasterea, cu toate durerile pe care le-ai avut, ma bucur ca ai ramas cu o impresie buna.
Inca nu pot sa inteleg ideea cu ruperea membranelor, nici sa le rupa doctorii si nici sa spuna ca nu e posibil sa nasti ca nu s-au rupt
.
Carla,
s.35
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Felicitari proaspetelor mamici OanaAlex, Nemora, Blue si Lauraa sa va traisca copii si sa fiti sanatoase!
Lauraa era la renimare dimineata si astepta sa se mute in salon cu fata! Nu am vazut-o! Dar am vb prin sms! Era tare fericita si implinita!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
MADA77 spune:
OFF,FETELOR,VA INTELEG SI IO ACUM MAI BINE.AZI AM STAT NUMAI IN PAT SI E TAREEEE GREU 
.
CRIS 82,pupam mamica sexy si tinem pumnii stransi pentru maine!
.Sa-ti traiasca si nepotica!
CLODY,ma bucur mult pentru tine!Vestile sunt excelente!Va fii cum iti doresti,ai sa vezi!
Sa stii ca eu zisesi ca esti agitata!![]()

Miruta
.Ce mai face micuta broscuta din burtica??Sa inteleg ca o dribleaza pe mami?!!
Citisem ca ti-ai cumparat trusa epidurala...dar nu stiu daca vei naste natural sau faci cezariana?Te intreb ,pentru ca eu adun opinii.Am primit de la spital niste hartii pe care trebuie sa le semnez daca doresc epidurala la nasterea naturala.In principiu, stiu in ce consta,am mai avut o asemenea anestezie,dar nu m-am gandit pana acum daca vreau.Plus ca asigurarea nu acopera o asemenea procedura,e ca un fel de cerere speciala pe care o platesti din buzunar..si e destul de scumputa..cam 400 de euro(specific ca nasc la spital de stat si asta e lege pentru toata lumea..).Asa ca orice sfat imi este de folos.
blue 77,felicitariiiiiiiiii!!!Mult noroc pentru bebe YOAN!!E un dulce!
Sa fiti fericiti cu totii.Acusi,acusi vei fii soacra mare de 2 ori(DEOCAMDATA
)!!
dani3lla,funny ca de obicei!
Roxi 2000,felicitari pentru vestile bune!Am vazut una bucata flacau mumosssss!
MARIE,SA VA FIE DE BINE ZIUA DE AZI!!LA ANUL O VETI SARBATORI IMPREUNA CU BEBE DARIUS!
YIOANNA multi pupici si sa treaca oboseala!
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#
35/36cu bebe IANIS EDUARD
philip spune:
ei, gata, m-am adunat si eu de pe drumuri...
vad ca maria n-a nascut, asteptam vesti de la voicu bebei. si laura din austria pe unde-o fi?
blue si alynta, bine ati revenit acasa, am vaztut pozele voastre, ce bebelusi frumosi.
carla, welcome back, we missed you. imi pare bine ca ati avut o vacanta placuta.
eu m-am apucat de gatit, daca tot stau acasa saptamana asta sa-mi rasfat baietii.
a, am vazut si pozele ralucai, niste frumosi si pe sebi al roxanei. super.
de cezariana planificata...si eu am emotii, dar mai mari sunt emotiile ca mi se rupe apa inainte de mart, totul va fi bine, trebuie sa fie, maine ma duc la ultima vizita la doctor.
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
cris_82 spune:
dani3ella,maria bunica,nicuratze..multumesc frumos..imi pare rau ca nu e sotul acasa ca sa descarce poza sa vedeti ce mandrete de nepoata am

cuscra..........ce mai face invidia asta din om

yioanna.........felicitari pentru noua semnatura si bebel sanatos si la termen
alynta..........ma bucur ca pana la urma s-a terminat cu bine ca ca acuma sunteti acasa....pozeeeeeeee pls![]()
carla..........ce naspa ca ti s-au unflat gleznele
.Multumim de sfat..ca eu nuci nu am nascut inca si ai mei ma aduc in prag de criza si pe bune daca nu-i
cu ideile lor ca nu o sa se sature copilul numai daca ii dau piept si sa ii cumpar neaparat si lapte praf ca sa nu sufere de foame

37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
MADA77 spune:

ALYNTA,FELICITARI!Bine ati sosit acasa!Pupam mamica curajoasa si bebe luptator!
35/36cu bebe IANIS EDUARD
cris_82 spune:
mada77 ..........multam frumos pentru nepotica si incurajari
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA