Pepenasi iulie-august ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 3
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus cate dreptate ai Anka... am si eu o intrebare...pe mine a inceput sa ma doara operatia ...stie cineva ceva, o fi normal? Adica, nu ma doare permanent, ma doare can ma ridic, din pat, de pe scaun, fotoliu...ceva...orice) cateodata ma doare de merg cocosata... ...o fi normal? Pai la 9 luni ce mai fac???????? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |
Eu am cezariene, la interval de 1 an si jumatate, cand fata avea 9 luni, am ramas insarcinata cu baiatul. Cand a inceput sa creasca burta m-a cam durut, nu cine stie ce, uneori parca simteam ca mi se rupe muschiul (parte de sub operatie) si prin luna a 7-a am mai avut o tura de dureri, apoi am fost ok.
Cum te mai simti?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
Caprioara, nici eu nu am ciclu si nici nu da nici un semn sa vina>. David inca suge, destul de mult, zic eu si personal sutn satula de alaptat. As vrea sa il intarc, pe de alta parte ma stresez ca daca o sa faca ceva copilul (vreo entercolita) si va fi vina mea ...
El suge noaptea de 2-3 ori, apoi ziua cand nu poate adormi (de fapt e dependent de adormitul la san), cand e nervons, cand nu are ce face...
In seara asta a supt de la 19-1 noaptea, cu pauze, evident. Eu sunt la pamant cu nervii, nu mai am rabdare, nu mai pot, m-am saturat!
Nu vrea sa bea cu biberonul, in continuare musca tetina si asa mai curge apa, evindet, se face balta tot. Lapte praf nu vrea, am mai incercat un fel de la litle bee, degeaba, alti bani aruncati pe geam.
In week-end am fost la Pestera, langa Moeciu, in creierii muntilor, a fost demential. O sa pun poze maine, acum ma duc la culcare, ca pic de somn si am de meditat la tema intarcatului, pup you all.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Caprioara spune:
Helau,
Pup pe toata lumea 

.
Iriss, nu-l intarca, pleaseeee... Cat ai lapte da-i si multumeste-i lui DD ca ai. Uite o
.
Camy, sper sa te simti mai bine. Iti trimit si eu numai ganduri bune, sa fiti bine si tu si samburelul
.
Maitreyi, offf prin ce ati trecut. Sanatate multa!
Ankule, bine le facusi cu reclamatia
!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Tecky spune:
Salutare!
Flo bine ai revenit!
maitreyi prin cate ati trecut tu si micuta!
Camy sper ca te simti mai bine.
Ankalaura in ce tara traim...
Fac curat si revin....
ileanna spune:
Neatza
Iar am lipsit ceva zile ...
May nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa ai copilul cu asa febra si sa chemi salvarea la 3 dim ... Doamne ajuta sa nu mai treci prin asa ceva. Desi cred ca e inevitabil sa ajungem cu toatele pe acolo ...
dma Doamne!!! Ce emotionant ...
. Gandeste pozitiv, iubeste samburelul si ... restul lasa in seama lui Dumnezeu 
ana
si tie. Cand va aud cu bebei suferinzi se strange pielea pe mine. Doamne suntem asa de neajutorate cand sufera fiintele astea mici si dragi ...
Edit. Anaaaaaaaa LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
moni si Vladut baga tot in gura non stop. Si eu ma intreb daca nu va manca tot nisipul de pe plaja. Am speranta in suzeta.
anka cum e cu indemnizatia??? Mie mi-a intrat vineri. M-a sunat o colega de serv sa imi zica ca ei i-a intrat si sa ma uit si eu. Am avut curaj abia sambata sa ma uit si ... era acolo. Bine dat fiind ca au intrat banii gramada nu'sh cat am pe luna. Presupun ca a intrat pe ian - aprilie si ca au scazut 600 ron x 4 ...
Siby hai vino odata cu blogu' ala ca eu una mor aici ... Si evident ca nu-ti cunosti felul de a povesti / vorbi. Itzi zic eu ca e autentic si misto.
Gini de unde tot afli tu de oferte la poze??? Te rog sa imi dai si mie un pm de fiecare data pt ca eu scot mereu tone!!! Nu accept sa le am numa pe comp. Bine ... in stilul asta o sa ajung sa umplu o boxa de-a lungul timpului ... 
Marinaaaaa cum a fost la competitia bebelusilor?!!! Pai ne lasi asa??
Hai va pup!!
flo1980 spune:

Eu cu o tona de rufe de
Sanatate multa bolnaviorilor!
Cu mesajele pierdute....
-verificati inainte daca sunteti logate
-macar copiati cu ctrl C + ctrl V inainte de a trimite mesajul
-sau deschideti un fisier word si il copiati acolo
Si mie mi s-a mai intamplat, dar mai dau vizualizare la mesaj inainte si daca vad ca merge greu iau masuri ![]()
Camy eu stiu ca la o operatie mai doare si cand e nor (chestii babesti
), o perioada.... evident incepe sa creasca samburelul
si se intind muschii....cum iti mai e?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Ile saptamana asta e baby expo...
Tecky cum a fost la petrecere? 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
avem 2 dinti!!!
vai fetele mi-au dat lacrimile cand i-am vazut asa mici si frumosi 
multumim frumos de gandurile bune
sanatate tuturor!
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ana_a spune:
'neatza de la Bistrita!!
Matei doarme afara in carut, si io bantui netu...nu intru in casa ca ma iau de cap
ca mi-s toate imprastiate si bucataria varza...da de cate ori incercam sa-l bag in casa pe junior el se trezea, asa ca acu mi-am scos eu laptopul afara sa-l pazesc pana se trezeste. Tuseste in somn...o tuse uscata, parca parca da sa se sparga...in schimb muci are multiiii si nu mai vrea sa stea la aspirat, da macar ii pun ser si cand stranuta ies afara.
Va multumesc din suflet pentru urari, este atat de placut sa vezi atatia oameni ca se gandesc la tine de ziua ta!
Noi cum am zis am chefuit
botiiii departe de mine "seriozitatea" io chefuiesc macar o data pe luna in ultima vreme, avem crasma noastra unde ne adunam vreo 15 oameni, sambata am stat pana la 2 noaptea ![]()
duminica am luat-o de la capat in curte in cerc restrans, daia mi si varza acum casa si nu imi vine sa mai intru haha...mi-ar prinde si mie bine sa-mi faca cineva curat.
sa trezit
va 
revin
proud mammy
ankalaura spune:
Neata si de la noi.
CAMY - sper ca esti mai bine. Asteptam vesti!
ILE - nu nene, nici o indemnizatie la orizont. Nici aia 600 adica, urmaresc in continuare. Ma tin astia in suspans... In orice caz, e super mega ultra nasol, sunt demoralizata din cauza asta... Am ramas cu facturi neplatite, am intrat barbar in credit, si daca luna asta nu intra, sunt intr-un rahat imens... Su-per na-sol!
IRISS - eu tot nu pricep ce are enterocolita cu alaptatul sau ne-alaptatul...
TECK - spor la curatenie! Eu am gasit, in sfarsit, pe cineva care vine o data pe saptamana si ma scapa de greu... Sper sa continuam pe timp indelungat, ca tare imi sta pe creier praful de peste tot 
CAPRI - vazut pozele de la 10 luni. Bai ce motata eleganta aveti voi acolo! Imi plac mult pozele cu amandoi copiii.
DR_ANCA - pana acum vreo 3-4 ani aveam si noi acelasi motiv... Ca sunt parintii aici, ca va veni o vreme cand vor avea nevoie de ajutorul nostru... Dar de la un timp ne-am schimbat total parerea. Am intampinat atat de multe probleme cu sistemul, incat a ajuns sa nu mai conteze decat viitorul fetelor. Iar aici nu vad un viitor luminos, ci unul foarte sumbru... Unul in care imi va fi mereu frica sa le las singure pe strada - din cauza de soferi inconstienti, caini vagabonzi... -, in care mereu va trebui sa gasim alternative la educatie si sanatate - adica 90% sisteme private, ca la stat nu prea putem... -, in care vor ajunge sa concureze cu toti ghiolbanii care isi cumpara diplome si ocupa pozitii bune prin nepotisme... Si tot asa...
Eu nu mai pot, in ritmul asta nu mai pot. Stiu ca va fi cumplit de greu si ca o sa am multe momente cand o sa ma dau cu capul de pereti.
Aici nu cred ca se va schimba prea curand sistemul.
Singura solutie, daca ar fi sa ramanem aici, ar fi sa raman acasa cu fetele, ca sa ma pot ocupa de ele, de dus si luat de la gradinita si scoala, de lectii, de alte activitati pentru ele, de treburile casei, de mers la medic, samd...
Mi-ar conveni sa stau acasa, dar asta ar insemna sa mancam covrigi si n-am chef.
Cum stau ai vostri cu somnul de peste zi? Erika are doua sau trei reprize de somn, sau mai bine zis AVEA... Prima era cam 9.30/10.00-11.30/12.00. A doua era cam 14.30-15.00/16.30-17.00.
De vreo 3-4 zile insa adoarme foarte greu ziua, si ma gandesc ca o avea nevoie sa ii schimb programul si sa ii las un singur somn, la pranz, mai lung... Nu am experimentat inca - nu e simplu; daca o apuca adormitul cand trebuie sa ma duc dupa Eliza?

14+