Pepenasi iulie-august ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, ai dreptate, 24 e cam mult, dar nu noi o facem :), a venit vara. Asta iarna aveam 22 ziua si 20 noaptea.
Cu intzarcatul : deja ea ziua nu prea mai manca (o puneam sa tzocaie sa adoarma in cazul in care nu adormea la plimbare) si ii mai dadeam la 4, so ziua a fost ok. Nu ii dau bibe ziua, ii dau iaurturi. Durera cea mare a fost cand i-am inlocuit masa de dimineatza. In prima zi a fost ok, a baut bine merci (pentru mine mai greu, seara aveam sanii tari ca piatra). A doua zi, a inceput sa urle cand a vazut bibe, dar pana la urma de foame ... l-a luat. Dupa 3 zile mi s-a reglat si mie productia si sunt ok. Problema este ca ea mananca super putin lapte dimineatza 100-120, rar 150. Seara nu stiu cat ca suge, dar nu cred ca mai mult. Deci cu greutate strangem 300 ml pe zi. In rest peste zi ii dau la greau iaurturi si branza dulce (petit suisse) ca astea ii plac, ca sa aiba calciul necesar. Sapt viit mergem la doctor pt vizita de 11 luni, si abia astept sa ma plang :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

mcoca ce mai face Maya? mai face la olita?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Apropo se apropie party-ul de 1 an, te-ai hotarat cum faci?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

elou

multumesc mult de raspunsuri si ganduri tuturor

mona dar acum va e mai bine? discutati totul clar...poate si pe el il deranjeaza ceva. trebuie discutat calm pt ca atunci unde nu exista comunicare la asta se ajunge...sa va lumineze Dumnezeu

al meu ma ajuta foarte mult cu alexandra. si asa ne vedem doar sambata si jumate de duminica...alexandra e foarte dorita de el si cand il vede pe el e foarte bucuroasa a stat si cu ea la spital si ma mai duceam eu la o cafea jos, cand nu era la noi spala si facea curat in casa. ma ajuta foarte mult cand e acasa si se iubesc tare mult copii mei - ala mare si baby mic

i-am luat lu' baby un cd cu povestioare religioase foarte frumoase. si i-am mai luat azi lumanare pt ziua ei am reusit sa termin si cumparaturile pt botez. la colectia noua la fox sunt reduceri - 1 produs 30% si 2 50%. i-am luat alexandrei 3 perechi de pantaloni si 2 bluze cu 1 milion. eu is incantata de ele.

va pupa mami

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, da progresam cu olitza. Acum incepe sa spuna (ma rog face niste sunete), de multe ori spune dupa ce a facut (ca spune si la pishu), dar e un progres. Aaa si clar daca o pun si nu vrea sa faca, nu sta :).

Progresam si cu party :), inca nu am toate ideile clare la 100%, dar parca se contureaza.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

daca vreti sa vedeti o balena cu burta, intrati la poze....sunt de azi...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy ce bine arati,esti o graviduta foarte eleganta...sa nu mai zici ca esti balena ca nu e adevarat.
Fetelor ce vaccin se face la 1 an sa ma apuc sa caut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

camy fii mama mai optimista! nu exista graviduta grasa, urata, balena, etc. un miracol creste in tine asa ca priveste lucrurile din jurul tau cu iubire

tecky infarixul se face la 1 an.

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Camy esti foarte frumoasa, sa nu mai spui altceva, bebe sa fie bine si sa cresca sanatos.
Tecky la 1 an noi facem infanrix IPV +HIB si la 13 luni PRIORIX .
Chiar azi le-a cumparat sotul ca infanrix nu se mai gasea peste tot am verificat eu pe net la farmacii si multe erau rezervate .
Mai3 sa poarte santoasa hainutele.

tp://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

dara,maitreyi multumesc pt raspunsuri referitoare la vaccin.
maitreyi sa stapaneasca sanatoasa printesa hainutele.Si eu i-am luat Ralucai hainute de la Fox,e promotia aceasta de mult timp.

Mergi la inceput