Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi ! Criss_2081 ,multumesc mult pentru raspuns , am luat si eu saruri Prolyte , intr-adevar te pun pe picioare sunt excelente ! Azi ma simt putin mai bine , deja sunt spre vindecare ! Am tras o sperietura , mai ales ca doctorita mea ginecolog ma trimite de fiecare data ba la infectioase , ba colo , ba dincolo , ea niciodata nu-mi da un tratament . Daca nu ar fi asa inaintata sarcina cu siguranta as schimba-o ! 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor.

Simt ca ma topesc de caldura. Imi este si rau vomit si asa greata imi e ca nu pot inghiti nimic. Daca nu ar fi ai mei asa departe asa as pleca la ei dar daca Doamne fereste le vine vreo idee bebeilor mei sa iasa mai devreme la Onesti nu au nici o sansa de supravietuire iar ca sa ajung la Bucuresti imi ia 4 ore ceea ce e prea mult.

Moniland maine ma duc la doctorul meu. Ecograful dr meu e antic rau. Cel de ieri era unul nou. Cred ca are o precizie mai mare cel de ieri.
Vedem maine.

O zi racoroasa va doresc

elena +29 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
va invit la

giova,ieri la scan,mi s-au spulberat visele cum ca printesele mele ar semana intre ele,eco mi-a dovedit clar ca nu e asa,Melissa are un nas mai mare decat al lui Ebonee,o structura a fetei total diferita.doar fruntea o are lata ca a sorasii
nu e bai deloc,dar nu vreau sa aibe nasul mare ca a lu` tafsu` ca o bag in operatie estetica direct

alina,ce superrrrr,acu stii exact cand o sa nasti

clara,bine ai revenit,ma bucur ca sunteti bine

am fost ieri la moasa care mi-a facut analiza la urina (aici asa se face la femei gravide,de fiecare data cand vezi moasa sau doc.)
rezultatul:sange in urina,adica infectie urinara
again????? io m-am saturat de atatea probleme :((((
imi masoara apoi burta:e bine,daca era mai mare sau mai mica cu 3 cm trebuia sa intru la banuieli acu burta nu e "buna"
Doamneee,imi vine sa imi i-au lumea in cap,la Ebonee nici nu stiam ce inseamna infectii urinare,burta mare sau mica,hematoame etc
tura asta le am pe toate,cum termin cu una,incepe alta si tot asa

ma duc acu sa imi caut un dentist ca ma doare o masea,s-a cariat si mii frica sa nu raman fara ea

sa aveti o zi superba

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Off,Danielle,cate probleme....cum adica burta prea mare/mica?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, zmeurici!
Uite eu tot la capitolul cafea cu voi...Nu se mai poate fara. Iar am avut o noapte nedormita. Ba de cald, ba gaseste-ti pozitia o ora, dupa care bebe incepe sa se miste si sa sughite...Norocul meu ca nu ma mai duc la servici, ca as fi terminata de oboseala. Si ma gandesc la zmeuricile care au deja bebei acasa si trebuie sa se trezeasca, sa le dea de papa, sa-i imbrace, sa-i duca la gradinita...UUfff, fac plecaciuni in fata voastra.
Acum incerc sa-mi gasesc energia sa fac si eu ceva util pe ziua de azi, bine ca ma duc deseara la sala, poate la noapte voi dormi mai bine.
Sa aveti o zi racoroasa si fara niciun fel de probleme!
Va imbratisez cu drag!

Iulia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza burtici
azi avem intalnire cu bebe abia astept sa l vad va scriu cand ma intorc
in rest stam numai pe afara gata a venit vara http://family.webshots.com/album/571678591ewMSuo
demonsratie

mi a iesit si mie la analize ca s un pic anemica iar noaptea in somn mi se mai blocheaza muschii de la picioare sa vaz ce mi da doctorul
si di cauza caratului de bebe mare ma cam inteapa burta jos
babe ce mai ... la 21 e ani nu ma durea nik
o zi buna la burtici

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
eu de la ora 5 sunt treaza. Ghinion pe mine caci nici sotul nu avea somn, asa ca ne-am uitat la tv.
Dimineata, pe cand adormisem si eu...suna tel. pt. trezire. asa ca...m-am sacrificat eu si am dus copilul la gradi, cu intarziere, mai mult chiauna de somn, decat treaza.
Acum normal ca nu pot dormi, am baut ostrong cu putin lapte si ma apuc de treaba prin casa.
Afara e cald de numa...cred ca azi va fi mai ceva decat ieri.

Luana bine ca ne-ai explicat cu albumul, ai mai zis de cateva ori, dar nu am dat atentie....ma uit si eu, dar nu cred sa am poze acolo, ale mele sunt toate pe drops, nu in gmail.
sper sa reusesc azi sa adaug cateva.
Monica chiar ma gandeam la tine ieri, si la alte fete care nu au mai scris. O ti tot intr-o distractie...super asa. cursurile am auzit ca sunt super faine in Italia. am o prietena care a fost foarte incantata, au pastrat mamicile legatura, cand au facut bebeii 1 an, au facut party impreuna....pacat ca la noi nu se prea fac.
Andreea s-ar putea sa fie si de la fiere, mai ales daca zici ca e galben si amar. si eu am probleme si stiu. sper sa te simti mai bine azi.
Elenada ma bucur ca bebeii sunt ok si grasuni. sper sa fie tot asa si la eco de maine.
sper sa te simti mai bine...nasol ca esti asa de dim.
Moniland asa scurt? nu ne mai zici nimic?
Meleea imi pare tare rau pt. prietena ta...of doamne ce trist.
Alina ai stabilit data venirii pe lume a printului? super! sa inteleg ca acum esti pro recoltat de celule stem? fain ca la voi vor fi suportate o parte de catre asigurari. In Spania se platesc ca si la noi.
bafta cu lucrarea, sa o termini cat mai repede.
Clara bine ai revenit. ma bucur ca ti-a priit pe meleagurile natale...nicaieri nu-i ca acasa. spor la aranjat camera/coltul bebeului.
pooh lasa, cu baietii nu vei avea asa probleme. mai face si Marco mofturi la imbracat, numai cu ce vrea el, dar nu ca si fetitele....in plus nu avem treaba cu parul si asta e super, la cat de tarziu se trezeste pt. gradi el.
Andreea ma bucur ca sti mai bine, si ca sarurile te-au pus pe picioare. doamne ajuta!
danielle cum vine asta cu burta mare sau mica? asta depinde de la organism la organism si de pozitia bebeului...mai in fata sau in spate...ciudati dr. astia.
sa inteleg ca nu mai seamana printesele? asteapta si ai sa vezi, pana nu ii vedem live, nu cred ca ne putem face o impresie cat de cat apropiata de realitate.
bafta in gasirea unui stomatolog si rezolvarea maselei.
Anisiap nu mai cara fetitaza aatat in brate, stiu ca e micuta, dar uite ce se intampla.
am vazut pozele, dulce rau pitica, iar tu o tare frumoasa si cocheta.

va, o zi racoroasa sa aveti.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

neatza!
si pe mine ma omoara caldura. imi provoaca stari de greata si moleseala, iar seara zici ca sunt batuta. e clar, nu suport cladura
ma intreb cum va fi in iulie....

anisiap ai o minune de fetita. are mutrita ca de papusica. sa iti traiasca!

danielle sanatate multa si bafta la dentist.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nu ma intrebati ce e cu burta mare sau mica ca habar nu am
probabil cum creste bebe asa creste si burta,dar bebe e ok si lichidul amniotic normal.habar nu am teoriile lor

dentisti am gasit,insa nu sunt multi care sa ma ia in evidenta ca sunt si ei full,asa ca...mai caut

fata a papat supa la micul dejun(nu a vrut altceva) si acu iar la doc. :(((

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

danielle, si eu am avut burta mica la sarcina trecuta. insa conteaza cat este copilul, cat creste el. eu am nascut fetita cu 3,350 gr si 53 de cm. deci nu asta conteaza, cat de mare e burta.
daca te palpeaza si crede ca copilul nu este bine crescut, atunci mai zic, dar asa...oricum, ai facut si eco, deci nu ai de ce sa-ti faci griji. mai conteaza si cat de tare este musculatura ta abdominala. nu te mai necaji.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze

Mergi la inceput