Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,voi mai gatiti pe caldurile astea????MIe mi-e groaza sa ma apropii de bucatarie.Timea a comandat ciorbita de varza,trebuie sa-mi fac curaj si s-o pun la foc.....Mi-am facut o cafea frappe cu multa gheata si inghetata(din cafea inka),delicioasaa.O termin si fug sa mai fac cate ceva prin casa,caci dupa-masa nu mai am nici un sporPooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,voi la cat mergeti la gradi?Noi maxim la 8 trebuie sa fim acolo,altfel se inchide poartaNoroc ca e aproape,la 100m de noi....ne trezim pe la 7.30,la 8 fara cateva minute a si iesit pe usa tati cu domnisoara.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fete si de la noi,

Aseara am dormit mai bine..dar neaparat trebuie sa scot paturica cu care ne invelim. Eu nu ma mai invelesc de mult ca oricum stau incolacita pe perna aia speciala dar sotul se inveleste si lesina de cald, transpira..il dezvelesc eu dar el trage plapuma..cred ca din obisnuinta.
Oricum am dormit..si doar 1 pipi azi noapte..bebe cuminte...si m-am trezit si bebe tot cuminte nu ca ieri. Ieri m-a batut toata ziua azi da din piciorus mai rar si mai finutz...o fi obosit si ea. Dar las' ca o vad si eu luni la eco..abia astept sa vad cum e si ce face e a pe acolo .

Caldura asta....ufff....aveam niste glezne si laba piciorului de la ea ieri...umflate rau..bine ca am stat si in picioare sa fac o prajitura, asta dupa o tur aprin piata s aiau capsuni si cirese . Prajitura era "mita" pt sotul ca sa imi invarta ceva prin camera lui bebe...dar nu am reusit sa il conving decat sa manance parajitura..dar am obtinut promisiunea ca azi facem modificari

s31 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Aaaa si am o mancarime pe burta...aseara m-am scarpinat putin si era si mai rau. Am facut baie si m-am dat cu ulei de masline caci nu stiu cine zicea ca e buna pt mancarime...mai buna decat creme acu care ma dau. Mmmmm...nu stu ce sa zic...ca tot mamanca..ma abtin sa nu ma scarpin dar asa imi vine...

s31 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh noi ajungem pe 9 la gradi, de obicei. e privata si nu ne inchid poarta, mai comenteaza dar n-au decat. marco adoarme tarziu de tot si de abia il trezesc dim. azi am ajuns la 9:30, caci m-am trezit la 8:40.
Ieri am facut ciorba de varza. azi am calcat...doamne multumesc ca am terminat pana acum. Mancare nu mai fac azi, poate un spanac diseara, sa vedem daca vor baietii.
danielle nasol cu dr. la voi. la noi cu atatea cabinete private...e mult mai usor...stai la rand si dai banul.
Blanca pielea te mananca din caua ca se intinde. incearca sa nu te mai scarpini, sa nu te iriti.
Macar tu ai dormit bine...eu am trecut la pijama de vara, ne acoperim cu un pled subtire, am lasat si geamul rabatat azi noapte, dar tot degeaba.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Helloooo si de la noi

azi avem implinite 30 sapt si intram in sapt 31
baieram nene !!!

abia astept si eu eco peste fix o saptamana ca asa mi-e un dor de Bubu ... nu l-am mai vazut de pe 24 martie
sunt tare curioasa cat de grasun este acum

in rest suntem bine... ma bate noaptea de nu se poate...are program artistic incepanad cu ora 1 pana pe la 3 noaptea... ziua doarme si se foieste putin dar noaptea e intr-o verva de zile mari ... sper sa nu fie asa si dupa nastere ca am pus-o de mamliga

danielle si mie cand am fost in spital mi-a iesit sange in urina si dr mi-a zis ca e de la faptul ca elimin nisip si bolovani si e iritat tractul urinar ... mi-a dat antibiotic sa prevenim o eventuala infectie care apare in cazurile astea desi mi-a zis ca inca nu aparuse... baga lichide multe si ai sa vezi ca va fi bine

si eu am probleme cu caldura... nu m-am umflat pe nicaieri numai ca transpir ca un porc si sunt lesinata!

am vazut pozele din Cismigiu... superbe sunteti toate! Sper ca la intalnirea viitoare sa ajung si eu...

ici la mamici si zmeurici

s31
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna zmeurici,

Eumada- scuze ca incep asa direct,tu parca ziceai ca ai lucrat la dosarele pt. concediile de maternitate...sper sa nu gresesc...aveam o intrebare...daca in perioada de cotizare exista o luna de concediu fara plata, in care evident nu s a cotizat, cum se procedeaza? nu se mai acorda indemnizatia sau cum? as vrea sa l bag pe sot o luna in fara plata de la firma noastra si cine stie daca mi se nazare sa intre el in concediu de maternitatesa stiu daca e bine sau nu;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.27 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

revin ca mi-am adus aminte...

apropos de gama Johnson's...
eu ma dau cu ulei din ala de se aplica pe pielea uda si mi-a f ok... ma hidrateaza tare bine si nu am probleme cu mancarimi sau iritatii...

in schimb am si altul tot de la ei care se da pe piele uscata ... ala e de kko. ma lipesc toata dupa si imi da asa o stare de discomfort... nu l-am mai folosit...
acum la bebei nu stiu ce sa zic ca n-am experienta... dar mai mult ca sigur o sa incerc altceva mai natural... la mine merge ca am pielea "tabacita" dar la cupil care e sensibilos si unde mai pui si ca va fi super cald... va tbui ceva usurel pt el si "soft" ca sa zic asa...
cred ca pana la urma in ambele cazuri uleiul de masline e cel mai indicat... numai ca acum in sarcina mie mi se parea ca miroase nu stiu cum si nu l-am suportat pe mine

s31
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza fetele,la prinz!

La noi nu e prea cald dar cica se va incalzi de miine!Asa ca inca nu va rog sa-mi trimiteti caldura!

Giova,a,inca nu stiu ce sa fac cu celulele stem,nu-s chiar hotarita.Bineinteles ca doctorul a zis si varianta ca pot fi 2500 euro aruncati pe fereastra,e decizia noastra.Am mult de citit,sa vad ce mai zic unii si altii dar tot mi se pare cam comercial cum e totul prezentat.El ne-a recomandat alta firma care pastreaza,in fine,azi ii contactez sa-mi trimita si ei material informativ.Azi suna sotul meu la asigurare sa-intrebe si daca deconteaza ceva,am de gind sa profit la maxim de ei,platim oricum destul.Cica unele case deconteaza,nu toate.
Oh,ce bine de voi ca nu e stressant dimineata.La noi,fiica-mea la 7.40 iese pe usa,la 6.50 e scularea si totul e calculat in minute:spalat,imbracat,mincat,aranjat parul.Drept ii ca seara la 20 e in pat.Abia astept vacanta(peste 2 sapt) ca ma simt ca in armata cu un program asa fix,plus ca si in timpul zilei e la fel,totul calculat la minute ca sa ajungem sa facem tot:de la lectii,la activ extrascolare,citit,jucat.Uneori imi vine sa fug in lume .

Elenada,si parintii mei locuiesc la Onesti .Drept ii ca maternitatea aia e cum e....offf,spitalul cica s-a mai renovat prin unele sectii,in fine,situatia pe-acolo nu-i deloc roz.

Blanca ,pe mine ma minca mai tare pielea de la ulei de masline.Acum,desi ma ung cu ulei special pt gravide(contine ulei de lamii si inca vreo 2-3 feluri) de 3-4-5 ori pe zi(cind sunt acasa)efectiv mi-a crapat pielea de pe burta .Bebe sta transversal si cind se inconvoaie,pielea se intinde atit de mult si ...poc.Azi vreau sa-mi cumpar o crema speciala de la Hipp,sa vad daca ajuta mai mult.

Andreea ,ine ca ti-ai revenit,sanatate in continuare.

La noi joi e liber(Inaltarea la catolici si ziua tatalui)si ne-am luat si vineri liber sa mergem sa colindam magazinele pt camera lui bebe,covor,ceva decoratiuni,etc.

Zi buna ,mai vin io!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eu la masajul bebelusului am folosit f putin ulei, pentru ca se irita de la el. de oricare ar fi fost el. asa ca o masam cu crema de corp dupa baie.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze

Mergi la inceput