Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea_1979 spune:
Giova multumesc mult pentru raspunsuri si de asemenea multum
esc mult si celorlalte fete ! Mai am mici episoade de greata , dar nu rau si nu am mai vomitat deloc , ma simt putin slabita ceea ce cred ca este normal , corpul lupta cu boala ! Bebelusa mea pe cat de agitata a fost ieri , azi e linistita , cred ca doarme !
Mi-ati facut o pofta cu reteta aia de prajitura , dar pana joi sunt hotarata sa tin regim strict , ca apoi daca mai patesc ceva .... !
30+
lucialu spune:
Buna ziua si de la noi!
In sfarsit am calculici!
Ne-a scos sufletul.
Alina am lasat-o mai moale cu forumul ca stateam cucuvaie toaaata ziulica pe aici de zici ca eram in post in army.Mi-e drag dar si ce e prea mult strica
Am citit capitolul asta(sper sa mai tin minte macar cat scriu
)
Asa ca incep cu tine:super ca stii exact cand vine BB!Noi suntem casatoriti cu o zi dupa
Deci la voi chiar imi va fi usor sa tiu minte ziua
Si noi cre' ca facem cu celulele,tati e mult mai convins.Exact pt viitor-sper sa descopere mai multe utilitati,dar sa se poata si pune in practica si usor,pentru ca asa ne-a spus si noua dr nostru,ca reprezinta medicina viitorului.Pt cat se stie acum si ce se poate face acum cu ele spun sincer ca nu as recolta.Si mai sper ca vor fi seriosi si pe viitor cei care le depoziteaza.Oricum acum sunt singurii acreditati la noi si ma gandesc ca nu de pomana.aaa ce vreau sa te intreb: ei sunt siguri ca nu se poate sa nasti natural de data asta?
Andreea imi pare rau ca esti cu probleme de tranzit si cu oaca.
De ce nu iti faci matalutza si un ceai de menta si cand iti mai revii sa papi iaurt sa refaci flora intestinala.Sanatate!
Bibuga imi pare bine ca v-ati intors acasica.Sarcina la termen!
Sa stii ca am mai citit cazuri pe forum si la sfarsit cand se atinsese termenul:col lung si inchis.Se rugau fetele care povesteau sa nasca totusi![]()
Elenada si tu cu rau???
Bbeilor tai le place la bunici,clar!
Felicitari pt grasumei!
Meleea sanatate varului:Doamne ajuta sa fie bine!Eu iti spun sincer ca am o problema cu motociclistii.E cool sau mai stiu eu cum dar mie mi-e frica de ei de mor ca nu sunt atenti deloc,majoritatea.Pe afara parca aia circula mai cu cap,cu viteza dar totusi au mai multa grija.Despre prietena ta poate ca ar fi bine sa fuga la Bucuresti la un medic bun pt sustinerea sarcinii si eventual sa-si faca repede niste analize mai aprofundate pe tema pierderilor de sarcina.Daca se poate deplasa si nu tre sa stea la patut.
Noi am mai completat trusoul BBlinei,la capitolul hainutze stam foarte bine.In sfarsit m-am decis asupra caruciorului si patutului si vanitzei si dupa ce mergem maine la control la dl dr cu BBlina le vom achizitiona.Saptamana viitoare cred ca ii contactez si eu pe cei de la Cord Blood Center.Voi ce scutece veti folosi? Si cate randuri de hainutze pt BB in spital?Pt mine mai tre sa iau o camasa de nascare-una naspa si ieftina.
De topit de caldura si eu ma topesc,mi se umfla picioarele si noaptea nu mai imi gasesc locul si din cauza burticii. Mi-am facut posteriorul cat cel al Loganului
si sunt plina de celulita.Dar cica sunt in grafic cu kilele
BBitza mea miscoteste sterio. O simt cam peste tot:la linia chilotului si sub inima,pe la coaste cerceteaza,mi le numara
,nu sh ce face,dar mi-e drag de nu mai pot si e o finutza si o cuminte.
Pe ce mi s-a pus pata rau de tot de mult timp este freshul de portocale asa ca zilnic imi iau doza-un paharut de suc de portocale presate.Si mai am o boala:inghetata.Dar nu ori de care.Era de la nestle inainte cactus-asa se numea dar nu se mai aduce.Ieri am descoperit foarte aproape de mine Ice Pop-e doar din fructe,foarte suculenta si racoritoare fix la fel ca cea de la nestle.
Vi-o recomand cu caldura aaa sufleteasca nu celsus.
Va pupacim pe toate si va dorim o saptamana frumoasa in continuare si voua si burticilor!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Nu am mai scris de vreo cateva zile,dar v-am citit zilnic,de vreo 3 zile m-am pricopsit cu o raceala si nu mai scap de ea,deja am facut rani la nas.Deocamdata eu dorm bine noptile,cu toate ca si aici e foarte cald,bebe e asa de cuminte ,cand dorm eu doarme si el.De 2 zile m-am apucat de spalat si de pregatit hainutele la bebe,a ramas sa mai cumpar aparatoarele ptr patut si caruselul acela muzical,de pus la patut.V-am admirat pozele de pe gmai, sunteti niste frumoase.

Dienuta
33+
Eduardo
AMR 7 sapt.
elenada spune:
Alina ce mica e lumea. Suntem doua onestence.
Sa stii ca au renovat spitalul si e ok. Si maternitatea e renovata dar nu au asa aparatura buna. Nu au ei incubatoare performante. Pe mine incubatoarele ma intereseaza. Arata mult mai bine spitalul din Onesti decat multe spitale din Bucuresti. Poate o sa ne plimbam bebeii vreodata impreuna prin onesti.
Lucialu 
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blanca000 spune:
Fete, acum am vazut in oglinda niste bubuline mici rosii pe burtika..cred ca alea ma mancau asa de tare...ce or fi ?
..or fi de la caldura combinat cu crema ce dau pe burtik (ma dau cu Palmers). Nu e pe toata burta ci cateva puncte asa...
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
AMARIAM spune:
buna ziua la zmeurici. si noi raportam probleme cu somnul. cu toate pernele 'speciale' pe care mi le am luat o singura pozitie imi mai prieste, iar de intors de pe o parte pe alta nici vorba!
Partea buna e ca am terminat camera fetitei care a iesit atit de frumos ca imi vine sa dorm eu acolo, cel putin perdeaua cu albinute
imi vine sa o maninc. nu am montat patutul ca sta mai bine ambalat, nu vreau sa se umple de praf. Mai sunt totusi 2 luni.
Partea proasta e ca de la renovarea unei camere s a deranjat toata casa si simt ca ma lasa nervii. usor sa demontezi, greu sa pui la loc. parca nu se mai termina si nu mai intra inapoi lucrurile. Nu am chemat pe nimeni la curatenie, ne am hotarit sa ne descurcam singuri ca si asa am keltuit destul.
vineri merg si eu la eco de 30 s si sper sa vin cu vesti bune ds bblina mea.
Pupici.
29+
eumada spune:
dariaioanaxxx nu e bun concediul fara plata
nu se considera stagiu
mai bine o luna de concediu medical sau concediu....obisnuit
pup
Madalina
26+
Eva-Maria
Giova spune:
la noi a inceput furtuna, asa ca am delegat sotul dupa pitic la gradi.
am fost la pedi...doamne bine a fost, atat mi-a masat aia picioarele...imi venea sa-i spun sa nu se mai opreasca. joi merg la manichiura, nu cred ca rezistam 2 ore pe scaunul ala, si asa bb misca la greu.
Alina si aivci la stat trebuie sa duci copilul cel tarziu la ora 8, dar la privat te lasa pana pe la 9, 9:30. Mai comenteaza educatoarele, dar asta e...dupa ce le dai o carutza de bani....
Eu l-as duce mai devreme, daca s-ar trezi. dar cum el e pasare de noapte...dim. ar dormi la greu.
Pogos si eu masajul la Marco il faceam cu crema de corp de bebei. nu-mi prea place uleiul si am vazut ca nu a avut probl. cu crema.
Ii mai puneam in apa de baita, taratze, sunt bune pt. piele.....aaaaa si ceai de musetel la greu....mama ce ne asteapta iar.
Andreea lasa prajiturica, e buna, dar trebuie sa-ti revi putin. cateva zile de dieta, te va ajuta. bebitza e bine stai linistita, tu esti putin mai fara vlaga, dar asa este, se reface organismul in cateva zile.
Lucialu camasile de noapte le schimbam zilnic...mai curgea laptic sau le patam cu sange.
Haine la bb nu mai stiu exact...cred ca un schimb/zi. si scutecelul in care ii inveleau l-am schimbat odata ca l-am murdarit cu laptic.
Blanca cine stie de la ce or fi bubitele alea...poate de la tantari?
meleea am uitat de varul sotului...imi pare tare rau, sper sa fie ok pana la urma.
Amariam asa e...dezordine se face imediat, bine ca ati terminat cu camera bebitzei. pe cand poze?
Dienutza insanatoisire grabnica. ai grija de tine.
_
Gio
30+ si Marco(06.01.2006)
poze
lucialu spune:
Giova mercic.
Bine ca s-a mai racorit la noi o tzara.Mi-am facut o cafelutza gen frappe ca sunt ca o carpa.Chestia cu hainutzele e ca nu stiu cat ma vor tine in spital...sa iau 4 randuri sau?Si cam ce exact? Ca eu am bodyuri cu maneca scurta si tip maieu si cu menca lunga am salopetele intregi, cu tot cu piciorus.Camasa pt mine m-am gandit 1 de omorat si doua efectiv pt spitalizare.Plus un halat...Imi iau multa vata pt sange si eventual tampoane pt sani.Sa de-a DD sa am eu lapte sa ma si patez
Am fost pe fasia gaza si m-am enervat de numa':cum te vad unii cu burtica imediat trag de tine asa tam-nesam,nepoftiti sa-ti vanda chestii pt eveniment.Si la targul de carti am patit la fel.Si mai era una de la care am luat scufitze BB si mi-a spus ca tre sa nasc,nu?
Se vede burtica dar nu e asa mare,depinde si ce tzoala am pe mine,dar m-a facut sa ma simt cat malu'

Dienutza sanatate!
Si eu sunt maestra la racit vara![]()
Blanca vezi ca s-ar putea sa fie de la fix ce ai spus:crema si caldura.Curatza cu ceva pielea:bepanten sau musetzel acolo unde e prob sa nu te mai scarpini.
Pt bb voi folosi ori Mustela ori Sansoan,prob ceva ulei de masline sau migdale.
Amariam felicitari pt camarutza!Sa o stapaneasca BBitza ta sanatoasa!Si eu mai am de facut multe-ordine si iar ordine,parca nu termin bine si iar tre sa fac
si nu mai stiu unde sa pun chestii diverse de care ne impiedicam dar "ne trebe".
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogos danielle, si eu am avut burta mica la sarcina trecuta. insa conteaza cat este copilul, cat creste el. eu am nascut fetita cu 3,350 gr si 53 de cm. deci nu asta conteaza, cat de mare e burta. daca te palpeaza si crede ca copilul nu este bine crescut, atunci mai zic, dar asa...oricum, ai facut si eco, deci nu ai de ce sa-ti faci griji. mai conteaza si cat de tare este musculatura ta abdominala. nu te mai necaji. Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si cu Tudor Petrupoze |

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

Ana Catinca (25.09.2006)