Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 8

criss_2081 spune:
Buna seara!
danielle si elenada- felicitari pentru vestile bune de la eco!
andreea_1979, medicul de familie nu ti-a prescris nimic? poate era indicat sa iei niste pliculete de saruri, am patit si eu la fel de Paste, dar am dres-o cu orez fiert simplu, mai mult un mucilagiu si am baut si saruri, prolit, parca se numeau.
Fetele din Constanta care aveti in vedere sa nasteti la Euromaterna, ati mers sa vizitati clinica, am inteles ca de azi se poate vizita, eu as vrea sa merg cat de curand sa o vizitez si sa vad daca au inceput cursurile de pregatire pentru gravidute.
nu vreti sa mergem in grup la vizitat?
29+
Doamne ajuta-ne!

meleea spune:
Am avut o zi plina zstazi. Acum am ajuns acasa, am fost la bucuresti cu o prietena graviduta in maxim 7 sapt pt ca are sangerari,la eco doctorul nu i-a dat mari sanse ,a zis ca sarcina e f mica pt varsta care o are,ca 90% s-a rupt , si 10 % sa fie extra uterina , asa ca maine dimineata ne prezentam iar pt internare. si ca sa fie colac peste pupaza , un var al sotului care lucreaza la noi ,nu a venit azi la munca ca era beat ,aflasem ca era pe strazi cu motoreta, l-am cautat sa-l ducem acasa dar nu l-am mai gasit ca deja il lovise o masina sau el lintrase intr-o masina nu am inteles inca si l-au dus de urgenta cu smurdul la buc. AU zis ca nu stiu ce se va intampla, inca este in operatie . SPERAM SA FIE BINE!(ESTE LOVIT LA CAP)
Acum plec sa dorm cu prietena mea ca sotul ei nu este acasa si nici al meu ca au plecat in ungaria,si maine la spital iar....
si multa sanatate voua si bebeilor si nu ma mai plang ca ma doare nimic .prefer sa ma doara toate alea decat sa-mi zica doc ca are bebe ceva........
ca mi se rupea sufletul cand ma uitam la ea cum incerca sa se tina tare sa nu planga. Ca v-am mai zis de ea ca la 3,5luni a ajuns la camera de garda la calarasi tot cu pierderi de sange si doctorita care era de garda fara prea multe investigatii a chiuretat-o (adica ia zis :s-a dezlipit sarcina trebuie sa te chiuretez i-a facut anestezie ssi pana sa zica ceva deja era chiuretata
ca la noi la calarasi asa este...niste incompetenti mori cu zile)
hai ca m-am intins cam mult ....
Meleea 30
AMR 10

danielle02 spune:
multumesc frumos fetelor,sunteti niste dragute
meleea,imi plange sufletul ptr prietena ta,multi pupici de la mine
giova
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Alina spune:
Seara buna,mamici de zmeurici!
Nu am mai scris de ceva zile,treburi peste treburi,mama ei de veatza!
Am vazut pozele de la intilnire,mama mia,ce gravidute frumoase!
Felicitari fetelor pt vestile bune de la ecograf!
Elenada,daca ti-a mers asa bine si daca nu e efortul prea mare,mai mergi o sapt la ai tai!Ce as merge si eu sa ma rasfete mama dar nu se poate ,ma gindesc ca va veni la noi pe la 1 iulie si voi avea citeva sapt de rasfat
.
Am fost si noi azi la doctorul care il va scoate pe bebe,am stabilit termenul pe 28 iulie,dimineata,intr-o marti(marti sunt si eu nascuta si fetita mea).Pe 27 iulie,la 16.30 ma prezint la internari,am rezervat si camera cu un pat.Mai aveam si alternativa de 4 august dar totusi dr a zis ca e mai bine la 38 sapt,e mai sigur ca nu ma apuca nasterea pe-acasa si trebuie sa ma bage in urgente.
Am stabilit ca fac si PDA,mai ma intilnesc cu anestezistul dar in clinica.Desigur,cezariana va fi tot cu metoda Misgav-Ladach,a zis ca la ei e o rutina si mi-a zis ca aproape sigur in weekend voi fi acasa.Doamne ajuta!
Nu-s chiar impacata cu data pt ca e ultima sapt de scoala din clasa intii a fetitei mele,stiu ca aici nu se face serbare dar as fi vrut sa-i fac o surpriza pt foaia cu rezultate la invatatura,stiu ca sunt cele mai bune dar ma revansez apoi.
Mi-a mai zis ca 4 cezariene se fac fara probleme(nuuu,nu e cazul meu,ci asa in general)dar ca are paciente si cu 5 care o duc bine-mersi insa s-au refacut f greu.
Am intrebat de recoltarea celulelor stem si mi-a zis ca aplicarea lor e deocamdata cercetare insa poate in viitor se vor face noi si noi aplicatii in masa pt diverse boli,e decizia mea personala daca fac.In fine,cica celulele stem din cordonul ombilical ar fi net superioare celor care se pot recolta din maduva,ca si mod de multiplicare cit si ca aplicabilitate.
In Germania,aici la noi la TU München,se fac lunar implante cu cel stem la copiii cu diabet tip 1 si se pare ca ar da rezultate,cel stem produc insulina.Bine,nu e o terapie universala dar totusi o sansa daca ne gindim ca peste 15 000 de copii sunt anual diagnosticati cu diabet .Partea buna e ca cei care recolteaza colaboreaza cu casa de asigurari si e posibil sa deconteze ceva,trebuie sa intrebam la casa.
Cam astea ar fi noutatile,revin miine,ma duc sa mai fac niste grafice...vine bebe acusica si eu nu-s gata cu muncile .
Seara buna tuturor!
Alina,mami de printesa si baby

ClaraJ spune:
Salutare dragi burtici de zmeurici,
MISSY - iti multumesc din suflet de intrebare. E adevarat ca nu am mai intrat de multicel, insa nu din cauza ca s-ar fi intimplat ceva ci doar pentru ca am tot calatorit si umblat de colo. De Paste, asa cum spuneam am venit in Romania, unde am stat vreo 3 saptamiini, A fost o vizita supeba, cu multa, multa mincare romaneasca ( de care duceam dorul) si bineinteles plimbari, intilniri, voie buna.
Cam de o saptamina ne-am intors inapoi la casuta noastra din LA unde am inceput in forta pregatirile pentru camera lui bebe care arata din ce in ce mai bine, de fapt deocamdata semi-camera, ca va sta cu noi pina cind ne vom muta la casa mai spre sfirsitul anului. Oricum, am cumparat dulapior/masa de schimbat si tot felul de accesorii nostime pentru pereti.
Pe 20 iunie vom avea si noi "baby shower" unde Bryce al nostru va primi o gramada de cadouri.
Felicitari tuturor mamicilor aniversare precum si burticilor ce si-au vazut puiutii si nu numai.
Va pupam si toate cele bune,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 27+

noce spune:
Ce frumos e albumul nostru!
Multumesc Luanambro pentru instructiuni si multumim ca ni l-ai facut
Chiar ma uitam la filmuletul albinutelor de mai-iunie si vroiam sa va propun sa facem unul asemanator:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url 31+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 9 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

noce spune:
Blanca, intrebai cine iese la plimbare in parcul Drumul Taberei, eu stau chiar vis-a-vis ies aproape zilnic si acum si ma uit dupa toti bebeii. Zici ca s-a impiedicat barza in parcul nostru
Se pare ca noi tot o sa ne intalnim, ori la spital, ori in parc
Daca nu ma insel, mai scria o fata de aici ca sta in Ghencea si va iesi in parcul acesta, deci putem sa avem intalniri de zmeurici si din august incolo
Fetele, cand aveti carcei, incercati sa intindeti piciorul cu calcaiul inainte. Eu am incercat-o (am avut unul cand eram singura si nu avea cine sa ma maseze) si la mine a mers. 31+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 9 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

clauf1000 spune:
buna dimineata!muulta, cu laptic sau fara ca am de citit nu gluma din urma...
29s +

ylla2009 spune:
Buna Dimi si de la noi..azi ma simt cam fara vlaga..ce o fi cu mine ?De cum au dat caldurile astea mananc foarte putin..mai multe fructe si ceva dulciuri..hmmm..completez cu elevit.Cam atat despre noi.O zi frumoasa va doresc
Ylla 31+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

pooh spune:
Neata!!!!Caldura ma omoara si pe mine.....ce bine e dimineata ca-i racoare!Azi noapte m-am trezit de 4 ori,,iar dimineata,cand as fi dormit putin,a sunat ceasul.....Pana am pregatit-o pe ficca mea(cu circul de rigoare:nu vreau fustita aia,vreau rochita;vreau sandalele noi;parul nu e bine aranjat;auch,ma doare cand imi faci coditele
),am si obosit,de imi vine sa ma bag inapoi in pat,daca as putea dormi,bineinteles.....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.