Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ANDREEA, nu mai lua immodium.E total contraindicat in sarcina scrie si in prospect
primele doua zile la enterocolita e indicat sa versi si sa ai diaree ca organismul elimina astfel microbul
te rehidratezi si atat.ceai si apa.si o linguritza de gris crud,sau chiar doua.
Si la doctor cu tine,e bine sa iei o proba de scaun si sa faciu o coprocultura.

sanatate multa

Madalina 25+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Praji cu fructe si branza dulce:
-cumperi un pachet de foetaj din ala gros (nu cu foi multe si subtiri) si il pui in tava peste o foaie de hartie de copt (nu e nevoie de ulei fiindca are foaia gradime)
-separat amesteci 1kg branza de vaci, 4 galbenusuri, zahar atata cat iti place tie , un plic de budinca de vanilie, o jumatate de lamaie si vanilie. Albusurile se bat separat si se incorporeaza la sfarsit in amestec.
-fructele se pun deasupra peste stratul de branza si se baga la cuptor.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Luanambro,
unde este albumul comun?
Nici nu stiam ca avem asa ceva, multumim ca l-ai facut, te rog sa ne dai si linkul pentru nepricepute ca mine.

31+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 9 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

danielle felicitari pt. vestile bune de la eco.
Luana bine ai revenit. sa foloseasca bb sanatos cadourile primite la baby shower. pacat ca la noi nu se face asa ceva.

azi i-am mai luat bebeului o salopeta si o bavetica...aveam doar una ramasa de la marco, pt. primele luni.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Andreea iti doresc insanatosire grabnica. ar fi bine sa vorbesti si cu doctorul tau. Poate iti spune el ce trebuie sa faci.

Eu am fost azi la un eco scurt si se pare ca bebelusi mei cantaresc fiecare in jur de 1240 si ceva de grame. Acum nu am fost la doctorul meu. Miercuri merg la doctorul meu. Sper sa nu fi gresit doctorul care mi-a facut eco azi si sa fie asa grasunei piticii mei.

Pupici tuturor nopti linistite si odihnitoare.

elena +28 Ana Maria & Matei Stefan AMR 10 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Multumesc Giova!

Noce, albumul nostru comun este in contul nostru comun de pe gmail.

Acolo, ai in stanga sus rubrica Photos/ Fotografii care iti da link direct la pozele noastre ( picasa - 1 singur album intitulat "Clubul Zmeuricilor"). Albumul este privat si nu exista link direct la el decat daca il accesezi direct din contul nostru comun.
De multe ori am sugerat celor care nu sunt in album sa isi adauge poze prin optiunea incarcati...eu am facut tot posibilul sa incarc toate pozele trimise in emailul nostru dar, din pacate, inca mai sunt multe fete lipsa.

Va pup si spor la vizionare!
Luana s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
danielle felicitari pt vestile bune
elenada felicitari si tie pt grasunei
giova am sa incerc si eu prajiturica cred ca e super buna
noi zilele astea am petrecut ca sambata a fost ziua lui cumnatamea si am fost la film si dupa la restaurant si ieri am fost la biserica sa ma impartasesc si dupa la gratar cu neamurile.am o saptamana plina maine am control la moasa,miercuri pap_test si joi cursul cu mamicile pe care il astept cel mai mult imi place la nebunie sa ma duc inveti atatea lucruri utile...spre exemplu aici dupa ce iti da drumul acasa spitalul trebuie sa trimita un fax la dr tau ginecolog si in 72 de ore vine moasa acasa sa iti arate cum sa alaptezi si sa vada cum stai tu si bebe,apoi ia sange lui bebe(gratis)pt niste analize ff importante sa vada daca are nu stiu ce 3 boli ff rarae(sa speram ca e bine.doamne ajuta)ca sa stie sa faca tratament din timp.misto nu?nu platesti nimic cand nasti si eu cum am hepatita b vaccinul pt bebe e gratis il face spitalul,gratis si daca faci cezariana si pampers si creme pt bebe tot gratis in spital si absorbante pt mama..asa sa tot nasti

monica mamica in devenire+33denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 7sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele multumesc mult pentru raspunsuri ! Am luat intr-adevar cateva pastile de imodium , dar le-am dat imediat afara , asa ca , cred ca nu e pericol ! Azi m-am simtit ceva mai bine , adica am vomitat de 3 ori si am avut 3 scaune , am inca greata , insa sper sa treaca . Febra nu am facut si sper sa nici nu fac ! DAca nici maine nu imi trece o sa-mi fac o coprocultura sa vad daca exista vreun microb !
P.S.Eu am probleme si cu fierea si e posibil sa fie si de la ea , pentru ca aseara am vomitat galben si cu gust amar!
gravi]30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andreea, imi pare rau ca treci prin asa ceva. oricum hidratarea e cea mai importanta! Sanatate multa!
Elena, o sa vezi maine la ecograful la care verifici mereu starea copilasilor. Sa dea DD sa arate la fel ca si cel de azi. Poate au crescut puiutii la cat de bine ai dus-o la ai tai.

29+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uauuu nici nu-mi vine sa cred ca deja s-a ajuns la AMR. Bravo noua!!!!

Inca un pic fetelor si o sa fim cu puiutii in brate! Sanatosi sa fie si ne vom descurca.

29+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput