Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Noce si sa ai parte de tot ce e mai frumos si un bebe sanatos!

Elenada,Alina, intr-adevar, eu am inca parte din familie la Onesti, sunt crescuta si educata acolo...la 18 ani insa am "emigrat" la facultate, m-am maritat cu un bucurestean, asa ca originile mele sunt impartie! Cum orasul insa e destul de mic, e posibil sa ne fi intersectat pe undeva...oricum, mi se pare tare frumos sa ne re-intalnim aici.

Alinutza78, cu mare placere m-am ocupat de album, sincer.Multumesc ff mult si pt complimente, insa cred ca am avantajul de a fi destul de inalta (1,73) si de a fi distribuit cele 12 kg - luate pana acum - si in lungime, nu numai in latime. Ca si tine, si eu am program de inot in fiecare zi si asta m-a ajutat mai ales la a nu-mi exploda burta si de a-mi mentine cat de cat tonificata musculatura abdominala.

Va imbratisez pe toate se va urez zile racoroase. Aici sunt 25 grade si e tare placut, in afara de asta maine si poimaine e sarbatoare asa ca ma asteapta un WE lung-lung!

Luana s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

acum am ajuns si eu acasa vad ca ati fost tare harnicute, ma pun p ecitit si incerc sa raspund la toata lumea

si eu m-am minunat cand mi-a zis ca are 2700 g...dar scrie clar ...sa va mai zic si celelalte masuratori
CA 32,9(36saptamani)
EFW 2700 g
LF 7,35 ( 35 saptamani)
placenta grad 1-2
si cezar a avut 3850 si 56 cm , seamana cu sotul care are 190 , probabil si bubulina seaman tot cu el, ca eu am doar 165...

colul e lung si inchis cica...sper sa stea in burtica cat mai mult ca e bine si in siguranta acolo, acum daca ea vrea sa iasa mai devremeee asta e...
tb sa ma apuc serios de cumparaturi pt ea ca am tot amanat si nu mai e de glumit
ma pun pe citit si revin

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 33+ Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

YLLA ma bucur nespus ca nu ti-a mai fost rau dar te rog nu mai fa imprudente.Imi pare rau ca doctoruyl tau nu a vrut sa te vada...eu sunt invatata cu doctoritza mea care vine si la 11 noaptea sa ma vada....bine ca de 12aptamani nu a mai fost nevoie dar daca o sun e foarte prompta.Probabil in bucuresti sunt mai blazati doctorii si mai nepasatori...eu foarte greu am gasit un medic empatic si intelegator si.....
Sa ai grija si sa te pastrezi ca acus acus ai sa vrei sa te dedublezi...

Madalina 26+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

pe chiloteii de unica folosinta am dat 15 ron in carrefour. este set de 4 buc. si asa cum spunea si blanca, dintr-un fel de panza-hartie f subtire. cumnata mea a folosit si a fost f multumita de ei.

da patricia, scrisesem in acelasi timp. e greu ce faceti dar e si frumos. si eu cand lucram faceam asa ceva anual. aveam alternativ un simpozion si un congres. dar cand totul se termina cu bine e minunat.

despre vaccinul antitetanos am auzit doar la fetele care nu sunt din Bucuresti. oare de ce? in bucuresti nu se recomanda? eu saptamana trecuta am fost la medicul de familie pentru prenatal si nu a zis nimic de asa ceva. si nici la prima sarcina nu am facut.

adriana e bine crescuta bebita ta. sa fie sanatoasa in continuare!
si eu sunt tare curioasa cat o fi si piticotul meu. saptamana viitoare, joi, merg si eu la morfo de trim III. de-abia astept!!!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bibuga, eu tocmai am facut antitetanosul. Eu l-am facut si cand am fost insarcinata cu Maria, nu pre aconvinsa ca e necesar. Acum nu aveam nici o sanasa sa scap de doctorita asta noua si sa nu mi-l fac . Parca mi-a zis ca da imunitate pt. 4 ani. Ma gandesc ca rau nu face si mai scap de o grija in caz ca ma intep, zgarii etc.

Dilaural, sper sa fie bine! Parca mai erau mamici pe aici cu problema asta, poate te linistesc ele.

Adriana, felicitari pt. grasunica!

Lucialu, si eu am tinut in vitrina permisul 10 ani, pana sa imi fac curaj sa conduc (vorba vine, ca de fapt nu am avut de ales ). Acum masina mi-e indispensabila. Curaj, ca inceputul e mai greu !

Meleea, condoleante!

Santorini, si eu vreau sa vizitez maternitatea zilele astea (de fapt mai sigur, sapatamana viitoare), dar nu bag la intalniri, ca mai mult va incurc. Daca ajung povestesc si aici ce si cum.

In ceea ce priveste kilogramele si eu am primit o veste buna : de o luna jumate m-am ingrasat doar un kg. Dar la ce bun, cand in total am luat "doar" 18 ?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Luanambro nici eu nu mai stau in Onesti.Parintii mei stau acolo. Si eu am plecat la facultate la brasov sidupa ce am terminat facultatea l-am cunoscut pe actualul sot care statea in Bucuresti. Si uite asa am devenit eu bucuresteanca.

Alinuta78 kilogramele nu tin cu mine. Fug de mine de zici ca nu e adevarat. Desi pare incredibil am reusit sa pun pe mine doar 3 kg. Dupa ce am venit de la parinti aveam 4 in plus dar s-a pierdut un kilogram cu varsaturile mele.

Si dr meu a confirmat greutatea bebeilor zisa luni de un alt doctor.
Ma intreb de unde se ingrasa ei. Dar bine ca se ingrasa si sunt sanatosi.
Mai mergem la control la 32 de saptamani si la 35. La 35 de saptamani stabilim data cezarienei.

Moniland ai schimbat prefixul. Felicitati.
Ylla multa sanatate
Adriana felicitari pt bebelusa

Noce La multi ani multa sanatate fericire si sa ai bebe sanatos mancacios si cuminte

Pup toate fetele si va doresc sanatate bebei sanatosi si sarcini la termen

elena +29 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

acum am vazut si eu ca e ziua de nastere a lui noce asa ca

LA MULTI ANI FERICITI !!!

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 33+ Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

La Multi Ani Noce , sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos

http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/

26+ cu baietel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din parc.
am citit dar nu mai retin nimic. musai sa deschid in paralel o alta pagina, asa pot raspunde la toate.
meleea imi pare rau de varul sotului. D-zeu sa-l ierte.
simpatic sotul tau cu prietenul...mi-l imaginez alergand prin magazin cu inca unul dupa el sa caute punga pierduta.
Adriana spor la achizitionat lucruri pt. bebelina. si sa dea DD sa stea aciolo pana la 39 sapt.
Ylla ma bucur ca nu te mai doare nimic, verifica-te in continuare. am venit din parc si am onservat ca si eu aveam putina secretie dintr-aia transparenta, asa catre gelatina.eu tot zic ca e de la col si nu dopul.
Antitetanosul nu l-am facut in prima sarcina. nu mai stiu de ce, dar dr. a zis ca nu e cazul. acum nu am mai dat pe la dr. de fam. de cateva luni bune. Musai sa-i fac o vizita.

revin dupa ce-i pun piticul in farfurie.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addmina spune:

salutare viitoare mamici de zmeurici. citesc demult discutiile de pe forum, dar acum m-am hotarat sa va si scriu. e super sa discuti cu persoane aflate in aceiasi situatie. e ca un fel de terapie. chip in taci

Mergi la inceput