Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 21
adrianafedorca spune:
va multumim mult pt felicitari si pt urari 

Doamne ajuta sa stea toti zmeureii in burtica pana la termen
de maine gata ma pun pe cumparat pt bubulina si pt mine pt spital, camasa de noapte am (2) , voi v-ati mai luat si halat? eu am unul dar e destul de gros si cred ca o sa mor de cald in el, oare sa-mi mai cumpar pt 3 zile cat stau in spital? acasa nu port asa ceva
antitetanos n-am facut nici eu nici la prima sarcina si nu voi face nici acum...ca nu mi-a zis nimeni, dar oricum n-as face ... de frica![]()
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
elenada ce bine de tine ca fug kg...fug de la tine si vin la mine
, las ca e bine asa , important e ca bebelusii sunt bine si cresc frumos
Cornelia si eu tot cam asa am luat ...de fapt nici nu stiu sigur de la cate am plecat ...in orice caz sigur depasesc 20 de data asta , dar las ca o sa slabim noi dupa, important e sa fie zmeureii bine 
Meleea, condoleante!
pogos din care carefour ai luat chilotii de unica folosinta? eu m-am uitat in ala din vitan si nu aveau, sa-mi spui si raionul plizz , 15 lei o pereche?
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
deschide cineva capitol nou sau scriem in continuare aici?
ca eu nu ma mai pot opri![]()
![]()
![]()
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

adrianafedorca spune:
ylla2009 foarte frumos numele ales , cu curatenia mai usurel ca mai e putin si dupa ai ao sa tot facem curatenie
andreea_1979 ma bucur ca esti un pic mai bine, sa mai tii regim cateva zile sa-ti treaca de tot, incearca si ceaiul de fructe de catina e foarte bun
sanatate multa
Moniland wow ce harnicuta esti, eu n-am luat nimic, nu stiu cum am putut sta asa relaxata , la prima sarcina aveam bagajul gat adin luna a 6 a
, pana la urma ai luat carucior? felicitari pt schimbarea prefixului, sunt sigura ca vor sta cat mai mult in burtica o s avezi, doar sa stai cumintica sa nu faci efort prea mare
cred ca ma opresc aici ca nu mi pot, reiau maine de la pagina 15 unde am ramas , am picioarele butuci, ma duc fugutza in pat sa se desumle
CRIXIA relax ca se streseaza bebelusa, zic eu care-mi sar emustarul din orice ![]()

la toata lumea si o seara placuta
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani