Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
alinutza78 spune:
dilaural eu acum am citit pe net ce presupune brida amniotica...asa ca sfatul meu ar fi total neavizat.
Insa ce as face eu...as incerca intr-adevar sa mai fac o ecografie, pentru ca este ciudat ca dr Iosup (considerat unul dintre mogulii in ecografii) nu a depistat la echo morfofetala aceasta anomalie. Eu am auzit ca si dr. Pop (Diagnosis) este foarte bun in depistarea malformatiilor, chiar daca e necomunicativ. Eu m-as duce la Diagnosis in Calea Floreasca si as vorbi cu fetele de la receptie (ca prin telefon sigur nu rezolvi...eu am reusit o programare la dr Pop ptr luna aprilie tocmai din decembrie), le-as explica care e situatia...poate au un dram de omenie si te baga printre programari cat mai curand. Si cred ca mai fac din astea...eu desi aveam programare facuta din timp am intrat cu intarziere de 45 minute si m-a tinut numai 10 minute. Sigur au fost si persoane neprogramate....trebuie sa incerci, mai ales ca esti atat de stresata si asta ar fi singura modalitate sa te linistesti cat de cat.
Multa bafta..si sa dea Dumnezeu sa fie bine
Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
noce spune:
Va multumesc mult pentru urari! 

Va invit la
si
cu burticile!
Mi-ati facut o surpriza foarte frumoasa. Am intrat in fuga pe forum pt ca nu ma puteam abtine sa nu citesc o zi si am descoperit atatea ganduri bune! 
Sunt foarte fericita azi, am o stare
si sper sa va dau si voua din ea. Ma bucur ca sunt
de ziua mea, ca mi-a dat Dumnezeu o asa mare binecuvantare si ma rog ca la anul pe vremea asta tot burtoasa sa fiu, cu o fetita
.
Am fost azi la biserica, sa-i multumesc lui Dumnezeu ca a suflat viata in burtica mamei mele acum 29 de ani si 9 luni, ca mi-a facut acest dar frumos, viata pe pamant. Nu am imaginea locului de unde venim sau a celui in care ne ducem dupa aceasta viata, dar locul in care suntem acum e atat de frumos. Sunt fericita ca am sansa sa vad frumusetea copacilor, a florilor, a tuturor insectelor care au iesit ca din senin de vreo luna si umplu iarba, ca am o familie atat de frumoasa. Cum mi-a ales Dumnezeu asa o mamica, cea mai buna pe care mi-o putea da? Cum mi l-au scos ingerasii in cale pe sotul meu, cel mai bun si mai curat suflet pe care mi-l puteam dori? Ma simt atat de binecuvantata!
Si va doresc si voua aceasta frumoasa stare si toata binecuvantarea Domnului.
Crixia, da, au tinut bujorii si azi dimineata au aparut altii proaspeti, de toata frumusetea. 
Va trimit cate un bujorel roz
si cate un
!
31+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 9 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Bibuga,chiar sapt. trecuta am vorbit cu medicul de familie despre vaccinul antitetanos....a zis ca daca l-am facut acum 4 ani,cand am nascut-o pe Timea,nu prea mai are rost sa-l repet,insa sa-l sun totusi pe dr. eu ginecolog.....De sunat inca n-am sunat,zilele astea intentionez.....Tie ce ti-a zis dr. de familie?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.
meleea spune:
Ce spor aveti la scris astazi,
Astept sa sune sotul cu video call sa-mi arate patutul , a zis ca a mai luat o sacose de haine pt bebel, l-am instruit bine sa le ia mai maricele si sa fie de toamna iarna, a luat si la nepotica
.
chiloti de unicafolosinta am luat si eu ,dar nu i-am luat pt cezriana speciali si cred ca o sa mai iau un set,doua din aia de plasa cu picior si pe astia i dau eu cuiva in spital care are nevoie, ca nu o sa am ce face cu ei cred.
PS multumesc pt urarile de bine pt prietena mea, despre varul sotului....nu am vrut sa va intristez dar nu a supravietuit...nu cred ca o sa ma duc la inmormantare ca nu cred ca pot sa rezist sa vad atata durere
Meleea
30
AMR 10
micaalsa spune:
La Multi Ani!!! Noce, multa sanatate, fericire si bebe cumintel.
adrianafedorca, de ce ti-a zis categoric ca-ti face cezariana? Din cauza ca e mare bebele? Sau si prima nastere a fost tot cezariana? ca s-ar parea ca si a mea gaza e marisoara dar inca nu mi-a zis nimic dr.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
30+
cu
Teodora
Nasterea printesei
meleea spune:
Ma gandeam ca atunci cand ti-e scris sa se intample se intampla . ca pe baiatul asta toata lumea a incercat luni sa-l opreasca sa lase scuterul ala sau ce naiba era ca arata mai mult a bicicleta cu motor,dar nu a vrut(era si baut),sotul meu a trimis masina dupa el sa-l caute prin oras si nu l-a gasit......deaia zic ca uneori nu te poti pune cu destinul desi inca nu imi vine sa cred, ma astept sa ajung la firma si el sa fie acolo ......
Meleea
30
AMR 10
m_i_s_s_y spune:
Ciao zmeurici!
La multi ani Noce! Toata fericirea din lume!
Maaama...cand va vad deja cu AMR-uri....nu-mi vine sa cred...mie inca mi se pare asa de departe momentul....
Diaree am avut si eu acu o saptamana...vreo 3 zile...am crezut ca mor de nervi...m-am dezhidratat complet, eram ametita...dar eu sunt vinovata ca m-am aruncat la gratar pe mici si carnaciori, dup-aia bere fara alcool (fara de care nu mai pot trai, desi inainte nu am baut niciodata bere), fructe, iaurt, lapte....am facut-o lata...nu stiu unde incapeau atatea...
In rest suntem bine , d-na dr ne lasa sa mergem in concediu, asa ca pe 3 iunie plecam...sper sa fie bien si sa nu o fac grecoaica![]()
Fetelor ati fost super la intalnire...cele mai frumoase gravidute
Dilaural - parerea mea e ca daca era ceva de vazut se vedea la morfofetala...acum e mare bebe, nu mai e vazut in ansamblu ci pe particele, ce apuca sa intre in raza ultrasunetelor.
Bibuga - si eu tot de antitetanos vroiam sa va intreb...mie dr. de fam mi-a spus ca tre sa-l fac in saptamana 28...ginecoloaga insa a spus sa nu-l fac...ma iarta ea de el, asa sa-i spun doctoritei de familie. Am intrebat-o care-i faza cu vaccinul si mi-a spus ca de fapt nu e un vaccin, e un "rappel" de vaccin, ea il considera inutil si spunea ca se face pentru situatii de nasteri in conditii mizere
...sau daca sunt in pericol sa ma muste/zgarie animale salbatice...etc...voi ce faceti? il faceti? Eu inclin sa merg pe mana ginecoloagei ca e meseriasa...dra. de familie e de-aia care scrioe aspirina si paracetamol si cam atat...(ce rea sunt!) So, faceti sau nu antitetanos?!
In alta ordine de idei...ne-am hotarat la nume!!!!! (cred....
) Pe pitica o s-o cheme MARA, daca nu cumva se suceste (iar!) ta-su !

![]()
Va pupic cu drag...a...si am depasit pragul psihologic...am 10 kg in plus...sunt ca elefantul.
Va pupic!
saptamana 27 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
meleea spune:
Scuze daca v-am intristat, nu voiam sa va spun tocmai sa evit asta ,dar ma simteam prost ca voi imi urati sanatate.
ca sa va inveselesc, va povestesc de sotul,care m-a sunat sa imi arate patuturile, dar nu mi-a placut nici unul si nici lui, poate daca eram acolo era altceva....asa am preferat sa il alegem impreuna de la noi*(ca el este in ungaria acum nu stiu cum se numeste orasul
). IN toiul plimbarii prin magazinul respectiv pierduse punga cu lucrusoarele cumparate pt bebel si alergau disperati printre patuturi ,ca nu mai stiau unde le lasasera(mai este cu un prieten) si dadeau vina unul pe altul ![]()
![]()
![]()
Meleea
30
AMR 10
dilaural spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 dilaural eu acum am citit pe net ce presupune brida amniotica...asa ca sfatul meu ar fi total neavizat. ![]() Insa ce as face eu...as incerca intr-adevar sa mai fac o ecografie, pentru ca este ciudat ca dr Iosup (considerat unul dintre mogulii in ecografii) nu a depistat la echo morfofetala aceasta anomalie. Eu am auzit ca si dr. Pop (Diagnosis) este foarte bun in depistarea malformatiilor, chiar daca e necomunicativ. Eu m-as duce la Diagnosis in Calea Floreasca si as vorbi cu fetele de la receptie (ca prin telefon sigur nu rezolvi...eu am reusit o programare la dr Pop ptr luna aprilie tocmai din decembrie), le-as explica care e situatia...poate au un dram de omenie si te baga printre programari cat mai curand. Si cred ca mai fac din astea...eu desi aveam programare facuta din timp am intrat cu intarziere de 45 minute si m-a tinut numai 10 minute. Sigur au fost si persoane neprogramate....trebuie sa incerci, mai ales ca esti atat de stresata si asta ar fi singura modalitate sa te linistesti cat de cat. Multa bafta..si sa dea Dumnezeu sa fie bine ![]() Alinutza 28+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru |
Alinutza78... multumesc din suflet pentru raspuns!
Asta incerc acum... sa-mi fac o programare la Dr. Pop sau Dr. Adela Dinu. La Adela Dinu am fost si sarcina trecuta si am fost f. multumita de ea, dar atunci eram asigurata CMU.
Nici eu nu-mi explic cum de n-a vazut Iosup... mai ales ca am eco morfo-fetala facuta la el si la 17 si la 24 sapt. Si n-a vazut nimic!
Acum ce pot sa zic... daca s-a inselat dr. asta de la Euroclinic?
Din acest motiv caut cu disperare o programare!
De la Diagnosis mi-au spus ca abia in sept :))) Si le-am explicat ca este o urgenta, despre ce este vorba si au spus ca vor vorbi cu Dl. Dr si ma vor suna. Asa au spus si la CMU la Adela Dinu.
Mai mult de atat nu stiu ce sa fac!
Dilaural cu
Andreea Eliza
ylla2009 spune:
DILAURAL..SA DEA DOAMNE DOAMNE SA FIE BINE
!!
GRAVI-le mele dragutze va mutlumesc din suflet tuturor,ma simt bine..dureres de spate a disparut si al meu nesuferit de doctor cica du-te la camera de garda...ca sa dau peste nebuna care m-a speriat si data trecuta cu tiroida si alte minuni.Daca nu tu sangeri, nu tu alte scurgeri de nici o alta natura.stau mai cumintica decat de obicei si vorbesc cu dragutul de Luca sa stea acolo cumintel pana cand programam cezariana.
VA SARUT CU DRAG PE TOATE SI VA IMBRATISEZ SI VA MULTUMESC PENTRU CALDURA SI SUPORT SI VA DORESC NUMAI BINE!!!
Ylla
31+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor