Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lucia, pt spital eu am pregatit pt fetite: 1 schimb/zi + 1 schimb de rezerva. 1 schimb inseamna: 1 body maneca lunga + 1 pantalonas cu botosei sau 1 body maneca scurta + 1 salopeta maneca lunga. Deci am orice varianta ca sa nu urle asistentele la mine. Mai am sosetute, manusi si caciulita. Pe langa astea in bagaj mai pun un prosopel, o paturica, sapun+sampon, pampers. Cam atat e bagajul pt fetita. Bineinteles ca de doua ori atat.
A, mai trebuie sa pregatesc ulei fiert si racit ca la noi la spital cu asta se ung copilasii si sa-mi iau crema bepanthen.
Pentru mine: 1 camasa de sacrificiu + inca 3 camasi de alaptat + 1 halat. Vata, tampoane, cana.... chestii uzuale, prosoape..., papucei, slapi de dus, mai trebuie sa-mi iau crema garmastan.

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni..te pregatesti intens de intalnirea cu bebelicile..cand e programata cezariana?

s31 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,de cand e moda cu uleiul fiert si racit???Cand am nascut-o pe Timea,nu aveau asa pretentii....o ungeam eu cu lotiunea/crema adusa de acasaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Noce,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Am incheiat si eu 30 sapt cu bilantul de + 9kg.
Blanca nu am programat cezariana. Urmatoarea eco va fi de ziua copilului si probabil atunci voi discuta mai mult cu dr. despre nastere. Oricum dr. meu in perioada optima pt mine va fi in concediu, asa ca nu stiu cum va fi.
Daca ar fi dupa mine, le-as tine in burtica cat mai mult si cand se cer afara sa ma duc la spital. Cam asta e in capul meu. Oricum nu vor sta 40 sapt.

Mergi la inceput

Pooh, de anul trecut sigur. Asa cer asistentele. Lasa ca pregatesc eu mai mult si iti dau si tie. Oare ne intalnim in spital la nastere?

Mergi la inceput

he-he,Moni,ce bine ar fi............la mine insa s-a decalat DPN....cam pe 8-9 iulie....Ai mai fost recent in spital?Cum saunt saloanele pt. mamici/bebici?Nu au pus clima?Data trecuta am murit de cald,deja mi-e groaza de caldura naduseala ce va fi in spital,cu geamurile alea mari,la et. 9,fara perdele,draperiiPooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!
Noce Sanatate si tie si puiutului si nastere la termen!
Moni saru'mana! Eu nu am luat bodyuri cu maneca lungadar voi lua, pantalonasi cu piciorus am dar mi-a spus prietena mea ca sunt mai bune salopetelele pt buric, sa nu jeneze.Din asta fara maneci am doar una. Ce am cumparat pana acum a fost in functie de necesitate, vara si daca mi-a placut.Asa ca bodyuri cu maneca lunga cred ca iau un pic mai mari sa le poarte si dupa pt frig. Numa bine azi aflu cum e fata si daca e grasumica in continuare(sper ca la carte scrie ca e bine sa fie captusiti cu pernitze de grasime ) ca sa nu inoate in hainutze prea tare. Cu faza cu uleiul m-ai spart.Habar nu am cu ce ii unge in maternitateTre sa vb cu fina-mea ca a nascut tot acolo.Stiam de bepanten, de baniocin pudra pt buric,de servetelele umede,schimburi si pampersi ca tre aduse de noi. Ma refer strict la BBici.Pt noi mai trebe pompa si ceaiurile pt lactatie si... voi va luati chilotei de plasa sau de unica folosinta? Si de unde? Stiu ca se practica tamponul de vata in tifon si in rest"libera la mare stau cu dansa la soare"Multumesc mult!
Ayda,Ania sper ca nu am uitat pe nimeni felicitari pt vestile bune despre bbisori!
Crixia incerca sa te relaxezi...si eu aseara am avut o stare si ma simte asta mica de numa,imediat reactioneazasuntem in "consens mai draga",sa spui ase.
iar intru in fibrilatii cand va vad AMR-urileChiar ne apropiem?Felicitari tuturor celor care ati schimbat prefixul in 3zeci si!
O zi excelenta tuturor!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

rasfoiam de dimineatza si am gasit articolul asta.
E bine de stiut, dar si mai bine sa nu avem parte de asa ceva!
Hehe, adrianafedorca, vad ca medicul tau relateaza!

Noce La muuulti ani! S-au pastrat bujorii?!

Cri mami de Ale ( 2003) & +25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa Moni ai vazut la stiri ca mai tre sa semneze mr president hartiutza si se dau 6 milioane in plus pt gemenasi? Hai ca avem zmeurici norocoase, banoase.Anu' asta s-a shimbat si legea CIC-ului plafonata apoi si intarziati banii,dar totusi e de bine. Mai ales la vremurile astea. O sa fie niscaiva combustibil de consumat prin magazine

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput