Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Pooh, la mine cele 37 de saptamani care se considera termenul de nastere pentru gemeni e 8 iulie. Asa ca....
Nu cred ca au pus AC, dar am auzit ca mamicile ce au nascut natural sunt pe un culoar si au bebelusii cu ele in salon si cele ce au nascut prin cezariana sunt pe alt culoar si nu au bebelusii langa ele.
Lucia, eu zic ca body cu maneca lunga e ok si acum mai ales in timpul noptii. Am luat de unikid din bbc subtire, subtire.
Eu as prefera chilotei de unica folosinta dar nu am gasit in oras asa ca voi comanda de pe net pe cei de la a Tigex. Pompa de san nu-mi iau ca poate poate se descurca fetitele, dar ca si rezerva am filat pompa manuala Avent si daca e cazul o va cumpara sotul. A, am mai luat suzete de la nuk nr. 1 (0-6 luni) ortodentice din silicon.
Am citit ca a trecut si de Camera deputatilor si mai trebuie sa promulge Presedintele Legea. Apoi sa mai aiba si banuti de dat sa nu patim ca cei din invatamant.![]()
30+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
`neata burtici 
ayda,adriana,felicitari ptr bebeii grasuni si ptr vestile bune de la eco.sa o tineti tot asa 
LA MULTI ANI! Noce! 
moni,asa tare m-ai emotionat,am vazut ca deja iti pregatesti bagajelul,Doamne ce repede a trecut timpul.imediat ne tinem puii in brate
si eu ma umflu ca un balon,parca imi amortesc picioarele si mainile,
dar nui` nimic,imediat raman fara burtica si iar o sa plang dupa ea,asa ca mai bine ma bucur de perioada asta ca nu mai am mult 
ma duc sa pregatesc micul dejun,noi abia ne-am trezit![]()
sa aveti o zi superba
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Alina spune:
'neatza,fetele!
Eu am avut o noapte nu prea buna.M-am culcat pe la 23 dar pe la miezul noptii il simteam pe bebe f jos,asa cam in kiloti
,nici nu stiu cum sa va relatez.Am mai simtit asta si in urma cu 2-3 sapt dar atunci nu m-am speriat asa tare,acum intrasem in panica,daca se intimpla ceva cu el,poate ieri am mers cam mult
,il iubesc in fiecare zi tot mai mult,defapt noi toti vorbim zilnic cum o sa fie in 4
.
Si am tot tinut-o intr-o panica pina spre ora 2 cind m-au luat arsurile.Noroc ca aveam in casa Gelusil(sunt tablete de supt cu magneziu,calciu si numai stiu ce,ma uit si va zic)date de ginecoloaga pt asa ceva,am supt putin dintr-una si m-au lasat ca prin minune.Si ca si Crixia si eu sunt cam nervoasa in ultimul timp,noroc ca nu am cu cine ma certa
.
Lucialu,si eu tot zic ca numai intru pe forum dar cind fac cite o pauza,tzusti aici sa vaz ce mai face lumea.De scris,scriu in vreo 2 locuri.Doctorul asta la care am fost(ziceam ca il stiam de data trecuta,atunci venise la o vizita,nu el o scosese pe fiica-mea)de cum m-a vazut mi-a zis ca bebe e prea mare pt mine,m-a intrebat de genul"cit de tare ma pot cracana
",ma rog,cit sunt de elastica
.Eu elastica nu prea sunt,sporturi am facut la viata mea dar nu in mod constant si nu agresiv,gen oleaca aerobic,mers pe bicicleta,pe role,pe patine.El zice ca bebele e sus,eu il simt jos.Alta chestie,de care eu tot am mai scris e ca in bebelusie cica as fi avut displazie de sold(da,acum se face ecograf la fetite si manevra Ortollani),diagnosticul mi l-au pus acum o suta de ani
numai pe baza de pliuri inegale,in fine,am stat in gips vreo 7-8 luni.Aici mi-am facut radiografie la sold in urma cu multi ani si cica nu as fi avut nika,e totul simetric si fara vreo deviatie dar totusi eu am scris in fisa,poate oi fi avut si m-am refacut atit de bine,cine mai stie.I-am esplicat dr asta si cica daca intr-adevar am avut luxatie de sold,sunt ingusta si nasc normal,la o cracanare mai fortoasa,mi-ar putea sari articulatia.In plus,am mai scris,cica as avea fibrom(nu am mai auzit de el din martie...banuiesc ca o fi totul in ordine)si asta e indicatie pt cezariana.Eu oricum nu am chef sa risc prea mult,stiu ca cine risca cistiga
dar am eu fixul ca in cazul meu,cezariana e cea mai buna optiune.
Giova ,la noi si la gradi era stressant,la 8.30 copilul trebuia sa fie in clasa si parintii iesiti din perimetrul gradinitei,ele inchideau usile.Eram mereu cu ochii pe ceas,pe la 8.10 ieseam pe usa dar stii cum e,ba il mai apuca un pipi pe copil si tre'sa intorci,ba asteptam muuult la trecerea strazii,ba nu stiu ce...se mai intimpla sa intirziem,rar de tot,dar ma simteam ca naiba,imi aratau ceasul
.
Uite ca am vorbit ieri la asigurare si nu ne dau nika pt recoltarea cel stem,cica ei nu vad asta ca pe ceva realizabil decit ca pe o cercetare asa ca asta e,ne mai gindim.Sigur,alte case au alta optiune.Partea buna e ca imi deconteaza in rest tot,rezerva cu sotul,moasa acasa,masaj,refacere,etc.I-am facut si lui bebe asigurare de sanatate,adica imi trimit foile sa le completez,pina apare el pe lume,tre'sa fie si asigurat.
Elenada ,ce mica e lumea
.Sigur,eu sper sa ne vedem vreodata la Onesti.Din cite tin eu minte,si Luanambro zicea ca e cu origini prin Onesti.
Nu stiam ca au renovat maternitatea.Citisem in urma cu niste ani ca pacientele se plingeau ca ploua in sala de nasteri
.Imi dau seama ca nu au incubatoare f bune dar eu sper ca nici una dintre noi sa nu aiba nevoie.
Noce,
"La multi ani!"
Revin,ma duc sa lucrez...
Zi usoara,dragi mamici!
Alina,mami de printesa si
baby 
ylla2009 spune:

NOCE LA MULTI ANI SI FIE CA TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA 

GIRLSSSSS HELPPPPPP TOCMAI M-AM TREZIT PE SLIP CU O CHESTIE CA UN MUCUS DE DIMENSIUNEA UNGHIEI DE LA DEGETUL MARE SI MA CAM DOARE SI SPATELE..ASA CA LA CICLU....HELPPPPPPPPPPP!!!!..MI-E O FRICA DE MA IA PLANSUL !!
Ylla
31+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
blanca000 spune:
Ylla..nu te agita...poate e o secretie. E transparenta cu firicele de sange? sau e alba mata? Ia un NO SPA sau GYNIPRAL daca ai, si suna medicul dar nu te alarma. 
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
ylla2009 spune:
TRANSPARENTA ..DAR FARA FIRICELE DE NIMIK..AM LUAT UN GYNIPRAL SI MI-E SI FRICA SA IL SUN..
Ylla
31+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
pooh spune:
Ylla,nu poti vorbi cu medicul?Incearca sa te odihnesti,baga-te in pat....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.
pooh spune:
daca-i transparetnta,eu zic c-o fii o scurgere.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.
blanca000 spune:
Stai linistita in pat...culcata la orizontala...asteapta sa isi faca Gynipral-ul efectul si daca tot nu trece durerea de mijloc si burtica se intaresc suna doctorul....si incearca sa te linistesti. Sigur ai facut efort mare ieri la curatenie.
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Neatza!
Pot sa spun ca am dormit super bine, nu m-am trezit defel
. sper sa vina cat mai multe nopti dintr-astea.
Noce! sarcina usoara in continuare, un bb sanatos si numai bucurie si sanatate alaturi de cei dragi tie!
Lucialu eu am nascut normal, vineri dimineata si luni la pranz am plecat acasa. eu zic sa nu-ti faci probleme cu hainutele, tu oricum le ai pregatite pe toate acasa, iei cu tine 2-3 schimburi si pe urma iti mai aduce sotul, mama, stiu eu....oricum pe astea le trimiti la spalat si vin altele curate.
daca ar fi dupa mine, eu l-as imbraca in body cu maneca scurta si ciorapei. fara caciulita, sau scutec pt. infasat. dar asa....ii pregatesc niste salopete subtiri din bumbac cu picior, iau si body tip maieu si scutece...dar nu gasesc subtiri de tot, din bumbac. nu ai vazut pe fasia gaza? ma tenteaza si pe mine o vizita pe acolo, dar daca incep toti sa traga de tine....nu prea imi vine.
sper sa gasesc finet cu desne, sau colorat, sa-mi fac 2-3 scutece din el si cu alea sa-l infaseze. iar cand mi-l va aduce in salon, sa-l dezbrac si sa-l las cum vreau eu.
Fiind la al 2-lea bebe, sper sa-l lase cu mine cat mai mult. sa nu-l tina deloc la ele, doar pt. icter la lampa, daca o fi nevoie.
vata inveleste-o in tifon, ca sa nu se lipeasca de rana cand o pui. fa cat mai multe tampoane dintr-astea....se vor duce rapid, mai ales dupa ce nasti cand vor curge lohiile alea.
Adriana felicitari pt. grasunica!2700gr
, sigur nu a gresit doctorul? pai la asa greutate crezi ca mai prinzi 39 saptamani?![]()
danielle si eu zilnic fac curat in camera lui Marco. cum vine de la gradi tot scoate din sertare. seara le dam in parti, ca sa ne face culaor spre patul lui, ca e groaznic sa calcam noaptea pe cate o masinutza
.
asa e la noi cu stomatologii. daca ai bani te rezolva rapid. super ca la voi au gratuitate femeile insarcinate. stiu ca lucrarile dentare sunt foarte scumpe pe dincolo, peste tot.
Monica ma bucur ca a iesit buna prajitura si ca-ti place. se face usor de tot...tu cu ce ai facut-o? ai gasit branza dulce? sau ai folosit riccotta?
meleea doamne ajuta sa evolueze sarcina prietenei tale.
Yklla frumos numele ales pt. bebe!
Ayda bine ai revenit. ma bucur ca ai vesti bune de la eco, lasa ca nu e asa relevanta masuratoarea...3 zile nu e mare lucru.
Moni la noi nu s-a cerut asa ceva..ulei fiert si racit. de fapt nu mi-a cerut nicio cosmeticala pt. bebe, nu stiu cu cel dadeau acolo, daca il dadeau.
Lucialu eu nu imi voi lua chiloti de nici un fel. Libera la mare cum zici tu. oricum cu ditamai tamponul intre picioare...iti vor trebui niste parasute sa porti.
In plus dr. meu venea zilnic sa ma verifice, dim. te mai chiama si alea la spalat.....asa ca nu te prea poti misca sa iei/dai jos chilotii de pe tine. eu de abia ma intorceam de pe o parte pe alta, era groaznic sa ma dau/urc jos din pat.
Moniland nici eu nu am luat poimpa, tot avent vreau, am vazut ca si de la Chicco e exact la fel, si la pret...cel putin pe dincolo, aici nu m-am uitat inca. cred ca tot sotul o va cumpara daca va fi nevoie, dar cred ca o voi folosi. eu am folosit-o la greu si pe cea tip seringa de la Nuk. insa am dat-o nasei lui marco si mi-e rusine sa o cer inapoi, mi-a adus toate lucrurile in afara de aia.
Alina nasol cu nedecontarea, asa o fi peste tot...cine stie. bine ca deconteaza restul...ca sunt destui bani oricum.
Ylla nu stiu ce sa zic....calmeaza-te si mai asteapta putin....nu cred sa fie dopul. si eu am mai avut asa ceva, nu chiar cat unghia. la marco am eliminat dopul treptat, cam o sapt. a durat si nu mi-am dat seama. tine-ne la curent....
merg sa vad si eu ce mai fac azi, parca m-am saturat sa stau in casa, dar nici chef nu am sa ies pana in centru...nu gasesc loc de parcare...ca la balamuc...sa vad acum.
si o zi buna.
_
Gio
30+ si Marco(06.01.2006)
poze