Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

CRED CA ESTE CEVA CONTAGIOS IN AER LEGAT DE BUBITE SI DURERI DE CAP ,PLUS ARSURI INGROZITOARE. AM ZIS CA NU MA MAI PLANG,DOAR ZICEAM SI EU ASAAAAAAAA .....

Meleea 30

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Dimi si de la noi...uffff imi pare asa rau sa va aud cu diferite probleme.. va doresc sanatate multa fiecareia dintre voi si sa va bucurati cat mai mult de ultimele saptamani ramase..dar sanatoase si voiase.
Noi suntem ok..ieri am facut ceva efort..curatenie si tot asa si m-am culcat cam speriata..dar vad ca suntem ok.
Ne-am hotarat in sfarsit la numelele lui bebe.
Va doresc o zi placuta si frumoasa!!!

Ylla 31+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza si de la noi
Nu am mai scris de mult...dar de citit citesc zilnic
Am fost si noi ieri la eco...bebelina noastra e bine, avem 1860 gr, e mai micuta cu 3 zile dupa masuratori...dar din pozele 4D are niste falcute...imi venea sa o mananc...era asa dulce...era somnoroasa ca pusese un botic...in rest toate bune, si IR-urile bune...sunt fericita ca e totul bine
Azi am implinit 32 sapt....sper sa ajungem toate cat mai aproape de termen
Am vazut ca spuneati de mici bubite...mie mi-au aparut doar pe degetele de la maini...si ma mananca....nu am dat pana acum cu nimic...sper sa nu imi apara si in alte zone...in rest am mainile si picioarele umflate....dar si de la caldura asta cred...tensiunea e buna.

Ayda 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Alina ce mica e lumea. Suntem doua onestence.
Sa stii ca au renovat spitalul si e ok. Si maternitatea e renovata dar nu au asa aparatura buna. Nu au ei incubatoare performante. Pe mine incubatoarele ma intereseaza. Arata mult mai bine spitalul din Onesti decat multe spitale din Bucuresti. Poate o sa ne plimbam bebeii vreodata impreuna prin onesti.

Lucialu

elena +29 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 27+

vai di minii acu vaz ca eu defapt nu am scris nik sau nu mi a iesit ce vroiam
deci ziceam ca si eu sunt din zona off off mai mai....ca anul trecut am fost internata la spitalul din moinesti si a fost fff fain medici tineri o atmosfera placuta foarte curat si modern ....
a si ca ieri l am fazut pe Falcone la echograf si am o stare de plutire abia astept sa nasc
iar de bube am avut si e parte la prima sarcina din luna a 7 pana am nascut am fost atunci la medici toti au zis ca e alergie de sarcina erau pe toata burta si pielea ma manca de crapam mi au dat antialergice asta l a internist a fost cam in zadar doar bubele au disparut mancarimea a ramas
la a doua sarcina nu am mai avut nici o mancarimeam avut alceva mai grav da am scapat tromboflebita
acu nu am nic si sper sa nu mi se mai declanseze ceva ...
pupici la burtici

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Raportez si eu picioare umflate....inca de dimineataMi-e foame,as manca ceva consistent,insa deocamdata astept si sper sa-si faca efectul iaurtul activia.....Vreau ploaie,racoare,macar cateva zile,ma omoara caldura asta.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

sunt treaza de la 6 dimineata
de fapt toata noaptea m-am trezit ba de sete , ba de cald, ba sa merg la toaleta, credd ca m-am dus de 4 ori ... si de acum tot asa o sa fie
eu daca stau mult in pat mi se desumfla picioarele si degetele la maini dar amortesc toata de nu mai pot sa merg

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 33+ Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza burticoase,

vad ca nu s-au extins bubitele, ba chiar sunt f putin vizibile...tind sa cred ca au iesit de la caldura+crema, nu sunt de tzantzar sau altceva...or fi si de la scarpinat. Nu ma mai scarpin acum, incerc sa suport.
Ma dau seara cu ulei de masline mai nou si dimineata cu crema, sper sa treaca desi sunt constienta ca pielea se intinde si de aia ma mananca.Nu vad nici o vergetura sau crapatura dar o sa vad eu cum ma prezint dupa nastere.

Ylla felicitari pentru numele lui bebe este foarte frumos.

Pooh si eu picioare umflate de dimineata..si dupa amiaza sunt de doua ori si mai si..

Noce LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si sa iti dea Dumnezeu un copil sanatos, frumos si norocos

s31 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui meleea

BLANCA, asa mi-au aparut si mie peste noapte ,cred ca sunt si de la caldura,transpiratie+creme. pe mine ma manca sub burta,pe maini si degete si pe coapse (intre picioare unde ma frec ) dar m-am dat cu putin ulei de masline si parca m-a lasat.

Meleea 30

AMR 10

colega de suferinta cu mancarimi

s31 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

salutareee!

Eu am o stare de nervi de cateva zile, ma alatur voua cu picioare umflate, nu mult, dar suficient cat sa se simta o schimbare. In rest, va citesc zilnic.

Cri mami de Ale ( 2003) & +25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi ! Noce Mai am putina diaree si dureri mici de burta , dar sper ca o sa-mi treaca , daca nu acem si o coprocultura , sper sa nu fie cazul ! Febra nu am facut , de aceea cred ca nu e infectie , pe de alta parte nu mai am scaun decat o data sau de maxim 2 ori pe zi , am continuat cu sarurile de rehidratare si cu rennie am arsuri groaznice si cu ceai de menta si de afine , mananc branzica cu paine prajita si carne de pui la gratar si orez fiert ! Sper sa-mi treaca mai repede
30+

Mergi la inceput