FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Liana, eu zic asa: mai stai si tu locului ca mai e si maine o zi...ca uite ce patesti. Si daca mai ai de spus ceva, spune muma ca noi nu ne speriem. Daca tu poti...putem si noi...
Te pupic dulce si insanatosire grabnica.

Fetelor, parerea mea despre cei doi doctori de la Szeged este una foarte buna. Cred ca sunt foarte de treaba amandoi si ca cel mai mult isi doresc sa aiba numai reusite, isi dau silinta si fac ce pot si ei...Eu una am vrut sa fac copilul cu un barbat... , Glumesc...asa a fost sa fie la mine.

Klu, dar tu cat de devreme vrei sa nasti de nu se dezvolta bine plamanii?

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Ali, mie nu mi-e frica de cezariana, mi-e frica sa nu ma apuce pe nepregatite...si nu cred ca se mai intoarce copilul ca este prea mare si nu are loc...

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

ALRAK....cat de mult ma bucur ca m-ai gasit....Tare mult as vrea sa tinem legatura...Activeaza-ti pm-ul si iti scriu nr meu de tel. Poate vb zilele viitoare...Pana atunci sa stai cumintzica, cat mai mult in patuc si sa te gandesti cum ne vom plimba mogaldetzele pe mal, bine???

Eu mai am putin...1 zi mai este pana vineri...Nu am nici un simptom, trec de la bucurie la extaz....sunt cam varza...dar...cu Dumnezeu inainte, orice ar fi...

Pup toate FIV-oasele!!!

PS Pamy, ce fac bebeii????

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Alsima, fii curajoasa si DD o sa ajute sa ai valori mari la beta. Ma rog pentru tine si pentru toate aspirantele.

Doamme Ajuta-ne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Buna fete dragi!!M-am ridicat si eu un pic din patut ca sa vad ce mai faceti voi pe aici.Despre mine :sunt binisor,mi-au fost transferati 2 embrioni unul de 10 si respectiv 11 celule dar endometrul ma cam pune pe griji ptr ca e doar de 8.4.Zadori a zambit si a zis ca e bine proportinal cu mine fiind mai micuta de inaltime.Acum totul depinde doar de D-zeu si sper sa fie bine.
alsima puiutii mei fac bine,te pup si astept sa ai un beta mare !!!!
ali762000 burticoas-o sunt bine si astept sa iti calc pe urme!
klu iti multumesc si sper si eu la un beta mare. pe burtic
gyiongi te pup si iti multumesc din suflet ptr tot ce ai facut ptr mine
Sper ca acest forum sa ne ajute sa fim mai increzatoare si mai luptatoare in lupta noastra cu infertilitatea si nu sa spunem aici ce functii sau posturi importante avem in viata de zi cu zi.M-a indignat la olguta fraza in care spunea ca conteaza ca e medic.Ptr.mine singurul lucru care conteaza e sa fi OM!!!si a fi om e un lucru mare.Nu ne ducem la clinici cu ecusonul ,stetoscopul sau orice alte indicii care sa ne arate statutul nostru profesional agatate in piept ci mergem cu acelasi gand adica ala de a devenii un nume simplu MAMA.Sa lasam toate intrigile deoparte si sa ne rugam la D-zeu sa ne ajute!!
Va pup dulce pe toate fara nici o exceptie orice statut ierarhic ati avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

FETELOR ajutati-ma si pe mine. Sunt in luna a 3-a mai precis 14 sapt. Cum sa scap de constipatie? Desi la mine e si tranzitul lenes avand probleme cu fierea. Desi am incercat cu activia in fiecare zi nu a dat roade, fructe nu prea imi cere corpul.......asa ca daca puteti sa ma ajutati si pe mine v-as fi recunoscatoare.
Va si va multumesc

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

ali76200 si eu am aceeasi problema ca si tine.Eu mananc inainte de fiecare masa o lingurita de seminte de in pe care le gasesti la farmacie naturista.Incearca poate te ajuta si pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Pami ma bucur pentru tine, sa te ajute DD ca visul sa iti devina realitate. Te si acum stai cat mai mult in pat macar pana la test. Pe cand testul?
Lasa ca la mine pe cand cred ca imi merge bine, iarasi ma speriu de ceva si ma necajesc, stiu ca nu e bine dar ce sa fac? Cred ca toate am fost asa la inceputul sarcinii (banuiesc).

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Liana n-ai dezamagit pe nimeni, nu te mai prosti mai bine ai grija de tine ca altfel vin cu

Diana - ei daca zici asa sunt de acord cu tine, nu mai are rost sa faci inseminari, mai ales ca zici ca i o trompa infundata. Treci la FIV. Inainte de asta ti-as recomanda insa sa faci si o histeroscopie sa-ti verifici uterul sa nu ai cumva ceva fribroame, polipi, chisturi care ar putea sa omoare embrionul. Iar in cel priveste pe sot - ceva tratament n-ar strica (desi probabil face deja) - vitamine, oxy-zinc, ginseg (Zadori recomanda Ginseng Royal Jelly mai degraba decat pastile, sutn niste doze cu un luchid dulceag cam naspa la gust dar cica face foarte bine) si altfel lenjerie intima comoda - indispensabili tip short sunt mai buni decat chilotii clasici, pantaloni comozi acolo sa nu-l stranga, daca sta mult pe scaun (la volan de ex.)sa ia pauze si sa se miste. Iar tu ar fi bine sa nu mai faci nici un tratament pe baza de hormoni urmatoarele luni si eventual sa-ti faci dozari hormoonal in ziua 2 2-3 luni la rand, il ajuta pe Zadori in stabilirea profilului tau si ulterior a schemei de tratament.

In ce privesc medicamentele - inafara de Gonal F mai sunt inca vreo 2 feluri de injectii, dar Gonalul e cel mai scump. Oricum e clar ca n-are rost sa mai arunci banii pe inseminari.

Succes!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Feteloooooooooooooooor!!!!

Am un test de urina sure check cu o a doua linutza anemica, palida, dar PREZENTA!!!!!
Sunt ziua 8 de la ET (ET 12 mai 2009) !!!

Poate fi adevaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?????????????????????

Nu mai pot de emotieee...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput