Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Anca, multumim pentru aprecieri si urari. Deja am doua fiole de Polidin la activ si ceva Paracetamol Sinus...

Acs, multumim pentru aprecieri..... Asta a fost de moment, ca nu sta mereu.... A vazut la nepotul meu ca il urca soacra-mea pe un lighean intors si a vrut si ea....si de atunci asa se cocoata pe lighean si se "spala" si apa curge siroaie pe coate la vale.... pe jos, de jur imprejurul chiuvetei...Dar ea e tare fericita asa...

Dbunny, crezy? Eu nu... e incapatanata.... Dar e a mea si mi-e draga asa cum e....

Daca o vedeati mai devreme... Ea pe olita si eu intinsa pe pat sa-mi faca sotul Polidinul. Si ea intreba: Mami n-ai fost cuminte? La care ue zic: Ba da, dar sunt bolnava Si apoi ea continua ca un om mare.... Stai in pat cuminte si apoi o sa te faci bine si o sa mergi si tu cu mine afara....
Si apoi dupa ce s-a finalizat episodul au plecat impreuna afara si eu am ramas inchisa in casa, ca n-am voie....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Repede repede, cu dedicatie speciala pentru Dandusa, Casatoria.
Cu mentiunea ca nu le las multa vreme pe public!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

multumesc din suflet...,mi-ati placut tareeeee.atat de simpli si atat de frumosi.rochita si boleroul tau m-au dat pe spate,superbeeee,floricelele la fel,de sot nu mai zic...,radiati de fericire.simplu si f cu gust!exact pe stilul meu.aaa si lumanarile mi-au placuttt,este prima data cand vad astfel de aranjamente...,deosebite...
fug la soata,ma asteapta.am culcat copii si ne destrabalam c-o sticla de vin,la un film bun

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:

Place mult mult, sa fie intr-un ceas bun.

dandusa mai voi o puneti de-un bb3...

lizuca, dia, am notat...dia trimite-mi pm cu adresa unde trimit... maine sau poimaine shopuiesc, dar nu promit

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Roxana La multi ani! multa sanatate sa fii fericita si sa fii in continuare la fel de inocenta, cuminte si desteapta ... iar tie mami felicitari pt asa mandrete de fata si bravo pt cum i-ai crescut.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Citat:

V-am admirat in poze. Sunteti tare frumosi si fericiti. Sa fie intr-un ceas bun.

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: Ce cadouri faceti fulguletilor de 1 Iunie? Jucarii are o groza, hainute nu mai spun, dulciuri nu intra in discutie.... Nu stiu ce sa-i iau.... Ea daca o intrebi vrea "hainuse...."

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Danutz FRUMOS!!!! sunteti superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusa, si G mai vede Scooby Doo cu fantomele lui cu tot.. si asa mai "vede" fantome primprejur, chiar si ziua.. bine, mai are grija si M sa-l faca sa nu uite.. Acum suntem la faza ca se costumeaza singur in fantoma, isi trage un prospop peste cap si face buuu-buuuuu.

Ingeras, ce inseamna ET? Adoptia n-ar putea fi o idee?.. eu ma gandesc uneori ca asta ar fi cea mai sigura cale pt o . Si M s-a operat de strabism.

Roxanica, e vremea perfecta de mers la turci.

Laura, d&mami lui sunt bine.. tot asa cum ii sti, d parca o idee mai putin blond, dar cu aceeasi ochi albaaaaaastri. Si cu aceiasi blandete inconfundabila din privire. Da, ai dreptate.. Dani ii la fel de frumos si-n aprilie, si-n mai .. in schimb el parca s-a mai blonzit.

Cu cele intrebate.. cateva idei:
- G cu cat are mai putine interdictii, cu atat este mai receptiv la ele. Adica in general are voie aproape tot ce vrea, dar ce este NU este nenegociabil. (nu maltratat carti/da poate sa rupa ziare, foi; nu aruncat cu mingea in lampa.. c-are-o tinta formidabila , dar ok de jucat fobal/handbal prin casa) Concluzia... nu stau cu gura pe el, il las mai mult de capul lui sa faca ce vrea, pe unde vrea.
- cand face un lucru inacceptabil apai se simte si din tonul/privirea mea ca nu glumesc si ca tre sa ma ia in serios. Atunci nu sunt blanda si intelegatoare cu orice pret. Cand este mustrat in general se incrunta si maraie, uneori se enerveaza si incepe sa se jeleasca sau sa arunce cu lucruri. Cand plange rau il iau in brate si-l consolez de genul "imi pare rau ca esti suparat, dar asta tot nu se face"
- nu-i explic de n ori.. o data si bine; apoi pur si simplu ii zic ca nu este voie, ii iau obiectul din mana/mergem in alta parte

Lacramioara, aseara si G a admirat-o pe Stefy cum se spala pe dinti ca o fetita mare.. cum inmuia periuta in apa. Bravo! De 1 iunie nu primesc nimic de la noi.. Nasa mai apare cu cadouri. Sanatate!

Acs, felictari Mariei pt reusita. Cine-i Edward? Si voi vreti Portugalia?

Danutz.. sunteti.. de vis . Superba rochita si buchetul.. mireasa integral .. ihhh.. si mirele. Multumim pt poze... nu ma satur sa ma uit la voi.

Ma bucur ca v-au placut melodiile.. . Poze eu n-am facut.. sper sa primesc de la ceilalti.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Danutz sunteti superbi! Sa fie intr-un ceas bun
Lacramioara de3 1 iunie nimic cred, sau niste creta si vreo 2 tuburi din alea cu spuma pt baloane ca tare-i plac. Unde mai pui ca maine e Constantin si Elena, iar cadou dupa cadou strica ca prea se obisnuieste
pe toata lumea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput