Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Lacramioara da fata mare ai. Ce serioasa se spala ea pe dinti. Multa sanatate si sper sa scapi de gripa.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, ce-mi faci tu cu melodiile astea? In loc sa termin proiectul la timp :), stau si visez cu ochii deschisi. Vara asta ma prinde cu garda jos: sunt indragostita de Stef, de bursuci, de Edward (ha ha, sa nu vada Stef :) si da, citesc carti cu vampiri), planific calatorii (Danutz vreau in Portugalia) si ma rog sa tina o vesnicie, sa fiu mereu fericita!
Hai ca m-am prostit de-a binelea :)

Lacramioara, frumoasa Stefy asa cum o stiu! Victor nu se spala pe dinti in baie, decat daca reusesc sa-l spal pe fata inainte. Fuge sa nu-l prind, sa nu-i dau cu apa pe fata :). Ce sa mai: ne distram in fiecare secunda :).

Laura, imi place tare, tare de Dani! Parca are ceva din Victorasul meu :).

Dia, uau! Habar n-am sa procedez in cazuri din astea. Prietena mea a patit-o o data cu o bucatica de mar: finuta noastra a muscat din mar si s-a inecat cu o bucata. Au chemat Smurd-ul pana la urma si au imbatranit in cateva minute cat in ani intregi!
Sper ca-i bine Oana acum, ca a terminat cu enteroviroza!

Lizzy, sper ca esti bine!

Nu mai stiu ce-am mai citit :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ank face pipi des si putin din cauza ca-i racita...

cu desenele animate...si noi ne uitam la fantome...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

E ascultatoare scumpa ta

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dbunny

mesaj pt dbunny :-P (mi se intoarce inapoi mailul pt ea, cred ca nu am adresa buna de mail)... si acum dc tot te-ai oferit de mijlocitor, mergem pana la capat ;D
mi-a transmis mesajul tau lizzie :))
multumesc ca te-ai gandit la noi cand ai vazut-o pe tinkerbell :-P
si daaaa, ;-) vreau tricou si slipi cu tinkerbell :-P
tricoul pt 3 ani, slipii pt 2-3 ani ca are funduletul mic :)) ... chilotei nu sunt? :D
da' cum facem cu banii? zici tu cum procedam
pupici

deci draga diana, io i-am scris lui dia mesajul tau ca stiam ca nu intra. acilea am pus reply-ul ei. ia da o adresa de mail valida de-a ta. da-mi-o mie pe mess sau pm si o dau mai departe. da repede ca ma duc acasa mai repede azi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Roxana !!! Sa cresti mare, sanatoasa si la fel de delicata si istetzuca !! Altfel nu se poate, ca si mami exceleaza la capitolele astea
ce-mi mai placi, Manuela !! ai o stare tare buna si molipsitoare! Sa dea Dumnezeu sa tina o vesnicie ! dar cat de indragostit trebuie sa fie Stef de tine cand vede femeia frumoasaaaaa ce i-a daruit trei bursuci perfecti...
Am ascultat si eu piesele puse de Ruxandra, propun ca link-ul sa fie postat pe prima pagina, chiar inainte de sfaturile pt. diaree si varsaturi , vorba ta, Ruxandra, "am zis"
Laura, imi pare rau ca va confruntati cu mici probleme , dar chiar l-am admirat in poze pe Dani, a ramas la fel de rapitor, e vesel, echilibrat, io cred ca e ceva absolut pasager, nu stiu ce sfaturi concrete sa-ti dau, nici nu vreau sa te ingrijorezi, dar daca totusi d-na Geta continua sa aiba un comportament aiurea si asta il influenteaza pe Dani??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

acs, tu sti ca te iubesc da?
acuma n-am bani... da as vrea sa-mi cumpar cartile sti tu care pana cand oi avea bani de ele... mi le trimiti pe ale tale sa le citesc?? citesc repede, promit!
in clipa asta ascult coloana sonora in casti! imi place rau rau si filmul si muzica

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc mult pentru urarile de ziua Roxanei, de abia astept sa vina de la scoala si sa i le arat, o sa fie foarte fericita!
De vreo doua saptamani tot numara zilele, ieri numara orele...
Am serbat-o in week-end cu niste prieteni de familie, azi am dus prajituri la scoala, mai trebuie sa duc o tura si la lectia de dansuri, iar week-endul viitor are petrecerea cu prietenii ei la un club de gimnastica. Asa ca noi ori suntem in pregatiri, ori in curatenie plus alte pregatiri, facem invitatii, plus ca trebuie sa pregatim si niste pungulite cu cadouri pentru invitati, distractie mare...
Eu inca umblu de ici colo cu acte pentru angajare, am facut un examen medical, mai urmeaza unul... programul spatial de la NASA scrie pe mine!

roxanica, felicitari pentru fetita! E sanatoasa, n-ai nici o grija, mie personal triplul test mi se pare tare rasuflat, si mie mi-a parut rau ca l-am facut. Cristinel avea suspiciune de spina bifida si s-a dovedit ca n-a avut nici o problema, dar cat m-am perpelit din cauza analizelor...

danutz, super pozele din Lisabona, multumesc si pentru descrieri, parca am fost acolo cu voi. E tare frumos, mi-a placut mult, desi a fost surprinzator... nu stiu la ce ma asteptam, dar arata diferit (in bine) fata de ce imi imaginam. Daca pui poze dincolo sa dai de veste, te rog.

Laura, cred ca nu ti-e usor si solutii usoare nu cred ca exista... insa din ce am citit si aplicat recent cu Cristi, spun si eu ca Dbunny, arata-i lui Dani ca te supara felul in care se poarta.
Nu are sens sa incerci sa fii un monumet de calmitate daca tu de fapt esti un vulcan. Nu tipa, nu striga, dar arata-i lui Dani ca esti suparata, in plus spune-i ce simti.
In loc de "Nu e bine sa lovesti copiii" sau "E rusine sa arunci nisip", care sunt impersonale si n-au valoare pentru el, spune-i "Nu imi place sa atrunci cu pietre, nisip etc", "Ma supara ca lovesti copiii". Si lasa tonul vocii si fata ta sa arate supararea.
Eu cred tare mult ca o sa-ti faca bine atat tie, cat si lui. Am citit ca asta e o solutie pentru autoresponsabilizare, copilul intelege pana la urma ca fapta lui supara pe cineva si nu mai repeta actiunea.
Oricum, locurile astea cu nisip sunt o belea, dupa parerea mea. Peste tot citesc de certuri si discutii iscate la groapa de nisip si nici nu-i de mirare, atata timp cat copiii trebuie sa imparta atat jucariile cat si un spatiu de obicei destul de limitat, la o varsta la care de fapt n-au nici un chef sa imparta si nici nu trebuie s-o faca.

Gata pauza, am fugit la parc... fara groapa de nisip, din fericire

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

am plecat, va pup

Mergi la inceput

Citat:
atata timp cat copiii trebuie sa imparta atat jucariile cat si un spatiu de obicei destul de limitat, la o varsta la care de fapt n-au nici un chef sa imparta si nici nu trebuie s-o faca.

ahhh uite de-aia n-am eu parte de crize la nisip ca nu-l duc pe pici in oras in parc!! si nici nu musca sau loveste copiii. saracul ii vede asa rar ca e pe spate de fericire cand are parte de ei!
trebuie sa va fac intr-o zi poze, avem copii care vin din vecini, la noi in curte la joaca... majoritatea baieti si zau ca nu se isca certuri la gropita noastra. pana si la hinta stau la coada

Mergi la inceput