Fulguleti de nov-dec 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 7
lizzy spune:
| Citat: |
| probabil ca sunt prea stresata sa am un copil perfect si sunt toata ziua cu gura pe el, de a ajuns dani sa ma ignore. |
asta este dupa mine un prim raspuns.
nu solutia in sine, ci un punct de plecare potrivit.
insa pentru abordarea efectiva a problemei... las sa se desfasoare mamici care sunt acum cu mintea mai limpede decat mine www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Dbunny spune:
Laura sa nu-ti fie frica sa-i arati cat esti de trista pt faptul cum se comporta. eu ma pun pe jos langa el, si-l las sa ma vada ca sufar si eu langa el. Se lasa o liniste mormantala in mai putin de 5 minute. Dar daca el e in plina criza si tu-l pedepsesti atungi criza se prelungeste. Asta se intampla la noi cu paco. Dani vrea sa bage cheile de la masina-n priza. Vine Paco. Ii ia cheile din mana cu viteza luminii; ii striga un N-ai voie, cat poate el de raspicat
de parca mai tare inseamna mai clar. Si-i intoarce spatele. Dupa parerea lui el si-a facut partea. Atunci apare-n scena mami, ii cauta surubelnita lui de plastic, camionul stricat si ne punem la reparat. Cateodata camionul cu tot cu surubelnita imi ajunge-n cap. Atunci mami e trista si nu mai face absolut nimic. Nu-l las singur in alta camera niciodata, cand e crizat. La noi nu merge asa. Intotdeuna in raza mea vizuala, eu il vad, el ma vede. Nici unul nu-i happy. Si crede-ma, is suficienti de mari sa-si dea seama ca ceva nu-i in ordine cand mami e dezolata cu privirea pe nicaieri. Nu ma uit la el, ca el asta o traduce in provocare.
Intotdeuna gasim cu ce sa-i distragem atentia, de vreo 2 ori a trebuit sa iesim cu el la aer, sa-i aratam cainele vecinului asa de cu fundu-n sus s-a trezit din siesta.
Mai astept si eu idei de la voi.
La multi ani Roxana, sa cresti mare si sanatoasa.
Dia am vazut tricouri si slipi cu Tinkerbell la Carrefour marca Disney. 5.90€ bucata. Arunca in mine cu un mail daca vrei ceva. la cat is de micute se baga-n plic recomandat...
ruxandra poze de la chef n-ai? cand ma gandesc la frigaruile tale
, cartofi copti
, salata de vineteeeee
da' sa stii ca nu poze cu mancarea vreau
nuuuu, poze cu voi chefuind
ingerash pare rau de fiv esuat
Roxanica concediu placut
Cu scutecul suntem ok. Atata vreme cat il pun tot la 2 ore el face...unde-l pun, ori la wc cu reductor, ori la olita. Cu caca mai greu...facem in chilot![]()
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
danutz spune:
La multi ani draga Roxana! sa cresti mare, frumoasa ca desteapta oricum esti!
Donia, sa-ti traiasca fata cea minunata!
ank999 spune:
Laura si eu am probleme cu a mea in sensul ca nu am cui sa-i explic,in caz ca face ceva rau, sau vrea ceva, imediat ce incep, incepe si ea sa maraie, sa bata din picioare si sa zica ca nu vrea. Daca vrea ceva nu se lasa si pace. Sper sa fie doar o perioada. O las un pic sa faca ce vrea, iar apoi reusesc eu cumva sa ii distrag atentia. Da fara picul ala nu se poate face nimic...Crizele astea sunt ceva nou si cred ca se trag de la faptul ca mama o rasfata, de ma cert cu amandoua, iar fata imi zice sa nu mai vin de la serviciu...daca o cert fuge sa o ia altcineva in brate...
Dbunny dc ii arat ca sunt suparata isi vede mai departe de treaba ei. Inainte incerca sa se dea pe langa mine, dar acum doar ma priveste cu coltul ochiului si continua. Oricum...cu cat sunt mai multe persoane cu atat face mai urat. Cand suntem singure acasa ne mai intelegem.
Si ca tot m-am apucat sa va zic problemele...de o saptamana si jumatate face pisu la olita si cere la fiecare 1/2 de ora, cand face cate un pic...O fi normal?
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
A...si ca tot am inceput sa va impoi capul...vorbeati zilele trecute despre desene animate...ei bine fetei mele ii plac cele cu Scooby Doo, dar mai ales de fantoma din ele. Ce printese, cenuserese sau altceva de genul asta

Mai ne uitam maxin 5 min pe la Tom si Jerry , iar in rest nu ii place nimic. Fifimai a parut interesenta ca avea masina, dar a trecut...
Roxanica sa aveti un concediu super!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy lacramioara, ioi, nu stiu pt ce raspuns imi multumesti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
Te rugasem sa dai detalii despre curs, ca sunt interesata.... Nu stii ce se poate intampla... si as vrea sa fiu pregatita....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Roxana!
Sa fii sanatoasa alaturi de parinti si Cristinel.
Donia, sa-ti traiasca printesa.
Poze din aprilie 2009
iulia-stefy spune:
Laura, ce sa-ti spun? Si eu am impresia ca vorbesc singura, de o saptamana, ca pleaca de langa mine si nu se uita inapoi.... Si mi-e teama de mor sa nu mi-o i-a careva.... Aseara a plecat de mana cu o fetita un pic mai mare decat ea... Sa ii arate niste pui de pisica... Si ii explic la fiecare incident, dar parca nu mai intelege, ca o i-a nenea cu sacul...
Cu crizele... de obicei, tot in parc, acum ne intelegem. O iau deoparte si ne uitam una la alta, ochi in ochi... si ii explic ca nu e frumos si pricepe... a trecut perioada cu neintelesul... sau asa as vrea sa cred. De vreo 2 luni.... parca ne mai intelegem. O sa treaca si la el.
Eu sunt terminata... ma tem sa nu am gripa. Ma doare capul stranut si sunt molesita.... Abia stau.... Si vine acum Stefy si nu stiu cum am sa ma feresc sa nu-i dau si ei....
Poze din aprilie 2009
iulia-stefy spune:
Poze din ultimele zile
Si aici zic eu ca ma spal pe dinti....
Poze din aprilie 2009
acs spune:
Din motive de mult lucru la serviciu (asta e de bine :) ), n-am apucat sa citesc mare lucru din urma. Dar:
Roxanica, felicitari! Sa fie sanatoasa "sulioala" si sa ai o sarcina usoara in continuare!
Ingerasa, tin pumnii sa ti se indeplineasca visul!
Ruxandra, vreau si eu poze de la chef, plus poze cu G inainte (si dupa :) ) sa-l tunzi.
Bursucii sunt bine, cresc :). In fiecare seara iesim motorizati, cu "bochetele" (Maria reuseste sa se tina pe doua roti) si e mare veselie. Din cauza caldurii insa (asa cred), Victor tipa de mai multe ori noaptea, asa incat sunt obosita. Voi incerca sa-l mut in patul de sus (in cel supraetajat), poate o dormi mai bine (dar cred ca eu nu voi mai dormi deloc de teama :) ).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni