Fulguleti de nov-dec 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 6
dianav spune:
Danutz e activat PM, cel putin am primit mesaje de la alte mamici. Dar un mail ar fi diana_varzaru@yahoo.com
ruxandra_sb spune:

La multi ani Roxana! 

Donia, sa-ti traiasca fetita. 
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ank999 spune:
La multi ani Roxana. Sa cresti mare, sanatoasa frumoasa si desteapta. Donia sa te faca fericita si sa-ti traiasca!

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Laura13 spune:

Roxana 

sa cresti mare, dar sa ramai la fel de frumoasa, sensibila si inteligenta! donia, sa iti traiasca minunea de fetita, sa va bucurati de ea si cristinel si sa va umpleti, reciproc, viata de fericire.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saryta Hai mai Laura ca e numai bine, mie mi se pare ca are si falcute. Nici Tony a mea nu e mai departe de Dany dar eu o vad grasunica ... nu grasa! Sper ca nu te-am suparat cu comentariul, dar mie mi se pare numai bine ... de grasunel ![]() Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06) |
nu, nu, nu m-ai suparat, as vrea sa il vad si eu un pic cu carnitza si falcutze ... dar mie mi se pare tare slab, ii numar coastele seara la baie. dar la cat alearga si se zbuciuma ... nu prea avem cum, desi mananca bine.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
acs spune:
Mii de scuze pentru intarziere:

Ruxandra

Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti mearga toate din plin, sa te bucuri de baietii tai extraordinari!

Roxana

Sa cresti mare, fericita si sanatoasa! Sa fii cel putin la fel de minunata ca acum!
Donia, sa-ti traiasca mandrete de fata!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
lacramioara, ioi, nu stiu pt ce raspuns imi multumesti
, cu placere... desi poate reiei pt mine... ca am impresia sunt picata de pe luna, cum zice al meu sot in ultima vreme...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Laura13 spune:
salutari mamici.
sunt tare amarata, asa ca vin la voi, unde altundeva, dupa ajutor. dani face niste crize de nervi ... infioratoare. tipa, plange, se tavaleste pe jos, se loveste ... se ineaca de cat plange. nimic nu apre sa functioneze. crizele apar de la NU. nu iti cumpar, nu e voie (sa bati alti copii, sa ii impingi la topogan copiii, sa iei mucuri de tigara de pe jos ... sa, sa, sa). are zile cand doar se supara, plange, maraie (continuu
), dar are zile cand face ce va ziceam mai devreme.
recunosc ca nu reactionam in cel mai fericit fel, de cele mai multe ori. adica avem rabdare, ii explicam, dar cam 1/2h. daca nu se linisteste in aceasta perioada, rabdarea noastra se evapora
, si incepem sa ne certam intre noi sau sa il certam pe el.
am incercat timeout. sa ii explic, dupa care sa il las singur sa se linisteasca. de ce? pentru ca daca sunt langa el pur si simplu nu se potoleste. o tine si o ora cu plansul continuu.
timeout ... cand plec din camera incepe sa tipe de nervi ca il las, apoi incetul cu incetul se linisteste, vine isi cere scuze. dar nu prea ma lasa inima, pentru ca la inceput ... plange de se ineaca cu lacrimi, saliva si muci. deci ... 
stiu ca ar trebui sa avem mai multa rabdare. stiu teoria. stiu. dar ... aseara a tinut-o la fel, o maraiala continua, sa faca numai ce vroia el si ce nu prea era indicat (sa loveasca copiii in parc, sa arunce cu nisip, sa ii impinga la topogan, sa arunce cu pietre). i-am explicat (de fiecare data), frumos, calm, ca nu facem asa, ca ii lovim, ca facem buba, etc. efectiv n-am avut cu cine. si-a dat cu piatra in ochi (a aruncat-o in sus si i-a venit in ochi), a lovit vreo 2 copii, a piscat unul, a impins vreo trei. de fiecare data cand ii spuneam ca nu e frumos ... se tavalea pe jos si incepea sa planga. am ajuns acasa fiindu-mi rau. adica ma durea capul atat de tare incat am vomitat.
pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. ca sa nu mai loveasca. sa nu se mai loveasca. de multe ori vorbesc singura. efectiv nu ma baga in seama, parca nici nu ma aude. sunt la capatul puterilor, rabdare e din ce in ce mai putina. florin sta f putin pe acasa, ajunge pe la 8-9 seara. iar eu sunt terminata. cu nervii.
am scris, cred, ca sa ma racoresc. ca nu stiu cu ce ma puteti ajuta. poate doar sa imi povestiti despre copiii vostri, despre felul incare reactioneaza ei si felurile in care reusiti sa ii calmati. zau ca incerc sa nu ridic tonul, sa nu tip, dar, oricum, pe dinauntru fierb. probabil ca ma simte. probabil ca sunt prea stresata sa am un copil perfect si sunt toata ziua cu gura pe el, de a ajuns dani sa ma ignore. undeva gresesc. dar nu pot nici sa pun punctul pe i, nici sa ma corectez ... daca nu gasesc exact greseala. 
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
lizzy spune:
roxana
cea nemaipomenita si extraordinara!!! 

sa fii sanatoasa! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)