Fulguleti de nov-dec 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 10
acs spune:
Danutz, sunteti tare frumosi! Mi-au placut mult, mult rochia si buchetul!
Lacramioara, fetele primesc ce mi-au cerut (nu mai stiu ce anume, jucarii din pacate; imi aduc ele aminte :) ). Lui Victor nu stiu ce-i voi lua, vedem la fata locului (cel mai probabil magazinul "Lumea Copiilor").
Multa sanatate!
Lizzy, iti dau cu mare placere cartile. Cum facem?
Ruxandra, Edward e vampirul din ultimele carti citite: Amurg :)
Am uitat sa va povestesc ceva: Victoras e indragostit :). Bine, de mine in primul rand (se vede ca nu-mi ajunge prajina la nas, da? :) )... E vorba de o prietena a fetelor, de varsta Mariei. Eee, ii plac lui mai multe fetite, dar cu Alexandra e altfel. De cateva luni, cand o vede, intrerupe orice activitate si se ascunde printre picioarele mele. O urmareste cu privirea peste tot, dar nu indrazneste sa se apropie. In schimb, cand plecam spre casa: "mami, mai stam un pic" si apoi: "m-am jucat cu Alesanda". "Cum te-ai jucat mami? Ca nici nu te-ai apropiat de ea!" "M-am jucat cu Alesanda!" si gata :). Iar Alexandra e o scumpa si-l cheama mereu sa faca ceva impreuna; insa Victor se rusineaza, zambeste, face gropita in obrajor si se ascunde printre picioarele mele :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
Pe fuga... 
RUXANDRA, LA MULTI ANI - cer scuze pentru intarziere ... pupici trupei din Cluj si sper sa ne vedem curand (in drum spre 2 mai cred ca ne oprim 2 zile in Bucuresti)
Deny - LA MULTI ANI...
Pupici si printeselor Roxana si Maya - sa va traiasca!!!!
Ar fi multe de spus, dar timp ioc... pe scurt: am inceput sa merg la psiholog... o sa va tin la curent cu ceea ce se intampla; pentru inceput insa lucreaza cu mine, trec acum prin momente in care imi pierd rabdarea, iar Luca e agresiv, loveste si a reinceput sa se dea cu capana de asfapt
... sa imi rezolv frustarile mele si apoi sper sa invat sa gestionez frustarile lui... ![]()
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Am si eu o intrebare: Ce cadouri faceti fulguletilor de 1 Iunie? Jucarii are o groza, hainute nu mai spun, dulciuri nu intra in discutie.... Nu stiu ce sa-i iau.... Ea daca o intrebi vrea "hainuse...." Poze din mai 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
pentru ca s-a nimerit o oferta super-super speciala, le-am luat deja chestia asta imensa si www.magazine-online.ro/funkids/jucarii-copii/clown-slide-and-hoop-bouncer--228147" target="_blank">gonflabila
s-au dat in asa ceva la parintii finului nostru, au fost foarte incantati si... acum vor avea si ai mei... si asa facem misto ca am putea face bani seriosi daca punem taxa de intrare in curte
edit: in mod normal nu facem cadouri deosebite decat de mos craciun si de ziua lor de nastere. atat.
de iepuras sau 1 iunie sau cand vin din vreo delegatie le iau lucruri minore - o carte, o jucarioare de colectie (cel mare e acum in etapa "gormit" niste figurine de cauciuc tare)
asta cu gonflabila a fost asa: avem doua, vreti voi una la juma de pret?!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
| citat din mesajul lui danutz Repede repede, cu dedicatie speciala pentru Dandusa, Casatoria. Cu mentiunea ca nu le las multa vreme pe public! Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006) www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti |
frumosi, curati, perfecti!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Laura13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lizzy
pentru ca s-a nimerit o oferta super-super speciala, le-am luat deja chestia asta imensa si www.magazine-online.ro/funkids/jucarii-copii/clown-slide-and-hoop-bouncer--228147" target="_blank">gonflabila s-au dat in asa ceva la parintii finului nostru, au fost foarte incantati si... acum vor avea si ai mei... si asa facem misto ca am putea face bani seriosi daca punem taxa de intrare in curte www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
cat iei taxa? ne si cazati?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iulia-stefy spune:
Ruxandra, multumesc.
Nu se spala ea chiar bine pe dinti, mai pun si eu mana, dar pentru inceput... zic mersi si de atat. Eu cu scuipatul pastei de dinti am un pitic mai vechi... In pasta cu care s-a spalat pe dinti sunt diverse bacterii, care mie nu mi se pare ok sa le inghita.... Ca pasta e pentru copii si nu de pasta imi e mie.... Am si eu piticii mei.... uriai.
Anca, multumesc pentru raspuns. Eu am vazut un pistol pentru baloane si cred ca pe ala am sa il iau.... La altceva nu ma duce.... capul acum. Si nici eu nu ma gandesc la ceva consistent... ceva micut, dar sa nu treaca ziua asa...
acs, multumesc pentru raspuns. Cred ca e un scump.... Un
dulce la iubaret...
Yagmur, iti trebuie multa rabdare. Un
pentru tine. Ai sa vezi o sa fie bine. Capul sus. Tu esti o luptatoare.
Lizzy, faina gonflabila. Mie asa mi-ar place... si sigur si Stefaniei... doar ca nu am unde sa o pun 
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Laura13 spune:
dbunny cateodata il afecteaza ca ma vede suparata, cateodata nu. depinde de criza, de chef, de zi ... de de de. si florin face de multe ori ca paco ...
si mie imi vine in ultimele zile sa fac ca ei ... da' nu pot, ca cineva tre' sa faca lucrurile si altfel. 
ank eu am ajuns cumva la concluzia ca cineva trebuie sa fie acolo sa ii lase sa faca cam ce vor (bine, cu anumite limite care nu pot fi incalcate ... da' cineva trebuie sa le caute in cornitze
)
acs 
roxanica nu, nu cred. cu ea face fff rar asa, cu florin asa si asa, cu mine e maximul. iar cu geta acum e ok, dupa ce i-am pus pe canapea sa vb (oare am povestit???
) s-au impacat, dimineata ma intreaba dani: "cand vine geta????". seara il gasesc bine, mandru tot ca el nu a plans (adica dupa noi
). chiar nu prea cred.
donia multumesc pentru sfaturi, voi incerca sa le aplic. 
danutz frumoasa tu, frumoase poze, frumoasa nunta!
ruxandra mie, personal, nu mi se pare ca dani are f multe interdictii, da' pe el, ce-i drept nu l-am intrebat
. si eu ii explic cate ceva de mii de ori daca e cazul. voi incerca si varianta cu spus o data si bine. 
acs super ... indragostit ![]()
yagmur

am primit de la sora mea o carte, pe mail, "totul se intampla inainte de 6 ani". iar la 2 ani si jumatate ... bifez toate manifestarile "nasoale" ... si cele bune. trebuie sa mai citesc ca sa rezist.
pup.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Lizzy, fata nu mai pot de dragu' tau. Esti de vis..zana
Imi place sa te citesc de mor. N-ai bani de carti? iti dau io
dar ca-s de treaba m-ajuti si tu? sa-mi iau un apartament cu 4 camere?
Imi place la nebunie ca le-ai luat chestia aia la copii, vreau si io la Primarie please, pleaseeeee!!
Yagmur, putere sa reveniti pe drumul cel bun. Vreau sa-ti spun ca esti ...bine
....adik putini parinti au curajul si puterea sa recunoasca ca greseala e parte si din curtea lor si drept urmare copilul are un comportament neadecvat. Io chiar simt ca numai un caracter puternic recunoaste asta dar si face ceva in sensul asta. faptul ca ai scris-o si constientizat-o sa stii ca 50% din ce tb sa faci e facut. Stiu ca nu ti-e usor fiind singura, dar io inclin sa cred ca greseala e majoritara nu de la tine ci de la persoana care isi petrece (sau nu si-l petrece :((()zilnic timpul cu el. Ai testat vreodata bona? Stiu ca e de treaba, ca te-ajuta, bla bla...dar banu' e ochiu...
Si zic asta vazand zi de zi exemple concrete in parc de bone ...si chiar bunici. M-am intristat.
Iulia-stefy, deci nush unde e problema. Stefania e fenomenala jur! Foarte frumos si bine se spala pe dinti. Bey cat de haioasa e morrrr.... s evede ghidusiena in ochii ei aia sclipiciosi.
Acs, am uitat ce vroiam sa-ti zic....dar zi tu cand ma-ntalnesc cu tine, de fapt Garga cu copii tai, dc vii si tu la pachet bine :)))
Danutz, m-ai spart. De fapt nu ma asteptam la altceva de la tine. frate stil....frumos stil :)))Hmmmm ce rafinament. Te pun la bine imbracati, OK?? Diamantul e veritabil?
Si ceasul?
Mi-a placut tot tot intelegi?
mamaana spune:
ruxandra la multi ani !
roxana la multi ani!
danutz mi-au placut foarte mult pozele! casa de piatra
interdictii au si nu au: aseara tocmai am observat ca lampa din living room nu mai merge... cine stie de cand au stricat-o; le-am zis ca nu mai au voie la intrerupatoare ca au stricat unul (noroc ca e cu dimmer) si dau lumina mai incet; cand le-am facut observatie ca am gasit lumina aprinsa la ele in camera, au inceput sa planga amandoua (mai ales stephanie, ca ea o aprinsese); de atunci nu mai umbla
in rest sunt obosita, incerc sa fac cat mai multe cand ajung acasa, dar sa ma si vulc la 10 ca sa pot sa muncesc a doua zi; weekendul asta m-am delectat cu Mr. Darcy
fetele au inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine, spun propozitii, nu conteaza ca un cuvant e in romaneste si celelalte in engleza![]()
lizzy spune:
| citat din mesajul lui kikineata Lizzy, fata nu mai pot de dragu' tau. Esti de vis..zana |
pe bune ca acum, ca zici tu, realizez ca pt ei nici nu-mi pun problema de unde scot (las asta pe seama altora
numa' uneori sa stii! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna