Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

manule, bravo. te admir si zic ca e bine ca ai facut pasul asta. uneori e bine sa stai de vorba cu cineva "din afara" problemei. sper sa te ajute sa gasesti cat mai repede solutiile de care ai nevoie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,Dandusa

http://cadourihaioase.ro/peruca-roz-copil-party-p-6735.html
http://www.magazinuldecadouri.ro/shop--peruci-copii-peruca-copii-roz-produs-2242.html

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

doniaun mare fetitei tale roxana,sa ramana la fel de frumoasa si desteapta
danutzsunteti atat de simpli si atat de perfecti,casa de piatra!
yagmur multi
iulia stefy ce haioasa e pitik spalandu-se pe dinti si o face destul de bine
Mai fetelor,credeam ca numai eu m-am indragostit de AMURG(si de Edward) l-am zapacit pe sot cu filmul, muzica si cartile(de care nici eu nu am bani sa le cumpar )dar fac eu cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

dbunny cateodata il afecteaza ca ma vede suparata, cateodata nu. depinde de criza, de chef, de zi ... de de de. si florin face de multe ori ca paco ... si mie imi vine in ultimele zile sa fac ca ei ... da' nu pot, ca cineva tre' sa faca lucrurile si altfel.

Am uitat sa mentionez sertarul santajist. Adica biscuiti Oreo, Filipinos, Kinder bueno alb, si d'alea gumate...Dani nu primeste de obicei 'bunatati' d'astea, dar cand vad ca nu se linisteste ii scot una si-si uita toate necazurile

Lizuca pregateste-te ca vin la tine...pai cu gonfabila aia eu as avea un weekend linistit garantat atata ar sari Dani in ea! Pretul ala de pe web e real? sau tu l-ai luat si mai eftin?

Yagmur oricum faceti, dar speram sa se rezolve apele si la voi

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Baiatul meu doarme(a prins un tareee aiurea obicei,adoarme pe la orele 6 7 seara si ori nu se mai trezeste deloc pana dimineata..in afara trezirilor de bibe...ori se trez pe la 9 seara plin de maraieli si mai adorme pe la 11 12,iar eu la 4 juma dimineata ma trezesc..iar partea si mai nasoala e ca nu mananca decat lapte la bibe in starea in acre se afla in si dupa somn...iar eu acu in loc sa fac treaba prin casa stau si-mi chiorasc ochii pe net

Mergi la inceput

mda...tocmai s-a trezit in urlete ca vrea lapte...un bibe de 160 ml si s-a culcat la loc...nu stiu, am auzit ca nici prea mult lapte nu face bine,ca ar pica in extrema cealalta ,sa devina anemic,voi ce stiti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxana,La muuuuuuulti ani,scumpa mea.sa traiesi,sa infloresti,sa ai parte de o viata linistita si plina de bucurii.

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Dia,Dandusa

http://cadourihaioase.ro/peruca-roz-copil-party-p-6735.html
http://www.magazinuldecadouri.ro/shop--peruci-copii-peruca-copii-roz-produs-2242.html

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

multumesc mult,Lavinia!

Iulia,
peruca roz va fi cadoul de 1 Iunie

ps:mai ramane costumatia lui Sportacus si pot sa-i inchiriez pe amandoi pentru petreceri private.au deja dansul pregatit

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

mda, eu si cu Dandusa ce mai bantuim pe forum la ora asta.
Nu stiu motivele tale Danduso, dar eu am stat sa descarc sacosa cu poze si povesti. daca aveti chef si timp, am pus-o aici la topicul despre Portugalia.
Am fugit la somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Kiki, multumim pentru aprecieri.... E o smecheruta....

deeaA, ii place la nebunie sa stea sa se balaceasca.... Multumim.
In legatura cu laptele, eu stiu ca trebuie sa existe un echilibru intre Ca si Fe Si in cazul in care primeste prea mult lapte face anemie feripriva..... Adica lipsa de Fe. La varsta asta Stefy primeste cam 5-700 ml lapte pe zi. In produse echivallente.... adica si iaurt si... branzica...si lapte dulce. Dar in total nu depaseste 500 pana la 700 ml.

dandusa, multumesc. Si eu m-am gandit la peruca cand am citit mesajele voastre.

Lavinia, multumesc pentru site-uri.

danutz, sunteti frumosi si pe unde ati fost... e foarte frumos.

Aseara am fost si i-am luat pistol din ala pentru baloane de sapun.... dar nu cred ca e de 1 iunie, ca deja e terminata dupa el si nu l-a mai lasat din mana....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput