Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, celor ce poarta numele Elena sau Constantin!

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

tuturor Constantinilor si Elenelor! Sa aveti parte de ce-i mai bun in viata, de fericire, iubire si multa sanatate!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Minunatelor, va multumesc mult de sustinere.... stiu ca va fi bine, mai ales pentru ca eu am realizat unde gresesc, si da, ma ajuta sa vorbesc cu cineva, eu neavand cu cine, in afara de Oana, careia i-am facut deja capul calendar...
Kikineata, nu stiu cand sint de puternica, dar Luca e viata mea si vreau sa fiu mamica care si-o doreste el.... plus ca am nevoie de indrumare fiind in situata asta de mamica singura... in curand va veni si marea intrebare: eu de ce nu am tatic si nu vreau sa fiu prinsa nepregatita...
Lizzy, noua achizitie m-a convins ca e musai sa profit de programul meu de 4 zile si sa venim in vizita... ; stai sa vad cum putem ajunge si poate in iulie venim.. ne primiti????
In alta ordine va anunt ca sintem la chilotei... la pishu nu avem accidente, insa la nr. 2 trebuie sa fiu pe faza ... adica ieri a spus si a facut la prietena mea acasa, la toaleta, dar apoi cand eram la magazin eram departe de el, a anuntat-o pe ea dar pana sa ajung si eu.. era deja in chiloteii Thomas
Dandusa, costumatia lui Sportacus vrem si noi... Luca e fan, deja face roata.. pacat ca nu gasesc gimnastica pentru pitici ca tare mult i-ar placea cred... poate de Halloween asa sa-l costumez...
Danutz, super pozele.... frumosi si stilati cum va stiu eu... poate apuc sa citesc si sa vad si pozele din vacanta.... anul asta nu mergem impreuna in vacanta
Intrebare (Ruxandra si Danutz): cum era apa marii in iunie? Stiu ca voi ati fost in Vama Veche in perioada asta..... noi vom fi acolo intre 22 si 27 iunie si in Bucuresti 19-21 iunie... deci vreau INTALNIRE!!!!
Si inainte sa dispar LA MULTI ANI!!! Constantinilor si Elenelor..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

la toata lumea!
Dbunny si noi avem sertarul, da pe ala il folosim pt mancatOricum crizele la noi sunt scurte, dar dese

Florentina la multi ani cu sanatate si noroc!
Yagmur sper sa treceti repede peste etapa asta

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Elena, Constantin

Danutz, frumos traseu, frumoase poze, frumos povestit!

Kiki, ne intalnim, cum sa nu. Weekendu' asta suntem ocupati, dar saptamana viitoare n-avem nimic in plan. Acum sa nu te bucuri prea tare, ca bursucii nu vin fara mine :). Si de felul lor sunt mai salbatici, cel putin la prima intalnire :). Asa ca o planificam si pe a doua (cel putin) :). Concluzie: vorbim saptamana viitoare pentru intalnire intre Garga si bursuci. E bine?

Ruxandra, eu vreau in Portugalia, Stef cica ma duce la Venetia. Dar, de fapt, habar n-avem ce facem anul asta, cand ne putem lua concediu si unde vom merge. Aproape sigur cu copiii in Grecia, dar mai mult de atat...

Manu, vreau si eu intalnire! :)
Felicitari lui Luca pentru chilotei!

DeeaA, despre film si muzica nu stiu nimic, dar cartile le dau cu imprumut, insa in ordine: intai Lizzy :). Filmul cred ca-l voi ocoli, cel putin pentru moment. De obicei sunt dezamagita de ecranizari; nu corespund cu filmul din mintea mea :).
Si Victor bea mult lapte, minim 500 ml pe zi, insa mananca bine, variat, asa ca nu-mi fac probleme.

Anca, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita, iar voi sa va bucurati de ea!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Acs multam pt urare.
Cat despre Amurg am devenit tare curioasa, asa ca caut si io sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aseara ne-am plimbat cu barca, am vazut rate cu pui mai mici si mai mari.. Fu fain, G a stat tare cuminte, era curios si atent, iar la sfarsit era chiar suparat "da de ce ne-ntoarcem?"

DeeA, si nu poti sa-i schimbi incet, incet programul?

Acs, noi Portugalia o lasam pt mai incolo.. tre sa ne pregatim cum se cuvine. Anul acesta as baga ceva scurt... initial vroiam sa nu mai facem nimic, dar sigur o sa-mi lipseasca macar cateva zile doar in 2. Am o idee.. ar tb sa ma mobilizez..
La Venetia am ajuns mai mult din intamplare.. m-a surprins in mod placut si sigur vreau sa ma reintorc si cu iubitu, tot intr-o toamna tarzie.. Unde mergeti cu bursucii in Grecia?

Asiza, cum mai gatul lui Denis?

Dandusa, nimeriti in continuare locul potrivit?

Yagmur, de cand s-a nascut M mergem la mare numai in iunie.. apa este, de cele mai multe ori, ok. Oricum au anuntat o vara calduroasa si secetoasa

Mamaana si te-a vrajit Mr Darcy?

Danutz sunt cu ochii pe tine . Multumesc frumos pt povestea calatoriei voastre.
edit: Pozele am zis ca le las pe diseara.. da nu m-am putit abtine sa nu arunc un ochi la grote.. sunt vrajita, absolut vrajita.. ce culori.. ce lumina.. Si apa aceea..

De Sf Constantin si Elena!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

carti din colectia www.adevarul.ro/colectia-magica.html#" target="_blank">disney la pret promo cu ziarul... poate va intereseaza...

lui ianis de ex ii plac mult enciclopediile disney (poate le-ati vazut...), este fascinat de ele. de acolo a invatat ca ouale de dinozaur "eclozeaza" de m-am crucit si eu ce stiu ouale astea sa faca si cred ca ii vor fi de folos si mai incolo, la scoala, zic eu...
asa ca numerele pe care le-am ratat le comandam telefonic.

in alta ordine de idei bronsita lui marc s-a agravat. e pe pufuri de sambata si azi e mai rau, geme, febra, leguma...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

twilight (amurg) - filmul a facut furori printre adolescentele romantice
si cum eu si acs ne inscriem cu succes in aceasta categorie (cel putin sufleteste ) ne place povestea... pt cine vrea sa vada trailerul de 1 min www.cinemarx.ro/trailere/Amurg-Twilight-458515.html" target="_blank">aici
acs, tu nu ai vazut si filmul?! te rog eu sa te uiti sa-mi zici cum ti se pare...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy
de acolo a invatat ca ouale de dinozaur "eclozeaza"

.. apropo de a ecloza, noi pe post de enciclopedie o avem pe Babu .. Eu m-am crucit ca G stie deja de boboc de rata si pui de gaina.. si mai face si diferenta dintre.. alt intelectual Isi ia din carti si vine "sa citim"; in special pe bunica-sa o "chinuie".

Off, pare rau de Marc. Multa sanatate.

P.S. acu realizez ca eu am zis pui de rata in loc de boboci de rata.. m-a luat fiu-meu cel mic

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput