Fulguleti de nov-dec 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 13
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lavinia_P Dia,Dandusa http://cadourihaioase.ro/peruca-roz-copil-party-p-6735.html http://www.magazinuldecadouri.ro/shop--peruci-copii-peruca-copii-roz-produs-2242.html Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) minunea mea www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare |
site-ul nr doi este super cu multe chestii faine!
i-am dat mail diei si-ti multumeste si ea! (n-are acces de la birou...)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
ank999 spune:
Lizzy si noi studiem enciclopedia Dysney. Multam fain pt pontul cu cartile de la Adevarul.
Vazut trailerul. O sa caut si filmul 
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
aka spune:
la multi ani sarbatoritilor Elena si Constantin.
vad ca e tare laudat "amurg". diseara il caut si maine la servici promit sa il vad
.
Lizzy si noi vom cumpara enciclopedia Disney. lui Cris ii plac cartile cartonate, are una Teddy si tot timpul povestim din ea. celelalte sunt rupte, indoite sau lipite. daca vreau sa arunc vreo carte rupta nu ma lasa, asa ca am ajuns la un compromis cu lipitul, ca toata casa erau numai foi.
Danutz sunteti atat de frumosi. sa fiti fericiti.
yagmur va asteptam. si speram sa nu ratam si intalnirea asta.
cu intarziere
Roxana
acum am ajuns la Marc. off imi pare rau, aveti grija. si multa sanatate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
lizzy spune:
v-am aratat acvariul nostru in perioada recenta?
stati asa, caut. iata acvariul
tocmai ne pregateam sa completam apa. se evapora destul de usor...
si cu copiii?? ia vedeti aici!!! si clovnul e pe acolo (dar ala de la prieteni) ![]()
dbunny, dam 350lei pe el. pt ca asa a fost super-super-oferta, altfel era 700lei. si pe alte site-uri este 1200lei
. cine carapacea mea are sa dea atat?! 
fetelor, tine pana 90 de kile greutatea celui care sare
deci va rog poftiti.
manule, ai prioritate!! va asteptam in iulie... numa bolnavi sa nu fim mama lor de bronsite si alte boli 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
CE INSEAMNA GANDIREA POZITIVA
.:)J
Acum cāteva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la intrebarea de publicitate in acesti termeni:
"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramān gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cānta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoare pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul cāstigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cānd o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa ma gāndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
roxanica2006 spune:
Lizzy, ce faini sunt muschetarii, si veseli si costumati, super!! Tu ti-ai mai inchis culoarea parului, te prinde bine oricum, ii oferi sotului tau o variata paleta de "diane", timida bolnda, roscata, etc. Imi pare rau insa ca Marc e bolnavior, imi pare tare rau ...stiu ca ati avut o perioada buna de tot. Putere, draga mea, si sanatate multa!!
danutz, felicitari din toata inima! Sunteti frumosi, intelepti si fericiti! Sa va iubiti toata viata la fel de mult!
Io-s cam trista...ne pregateam de vacanta si bunicul meu a inceput din nou sa se simta rau, ieri a fost chiar ziua lui, a implinit 83 de ani si tocmai de ziua lui l-au adus ai mei de la tara si sarmanu' a stat numai pe culoarele spitalului, tot le zicea doctorilor: "Uite, dom'le , ajung si eu la varsta de 83 de ani si uite cum imi petrec ziua??!!!" Era suparat pe ai mei ca l-au adus la medic, dar se simtea tare rau, nici nu s-a putut ridica din pat sa vina la telefon pentru a-i ura dimineata La multi ani !
Eu nu prea am putut sta in preajma lui, trebuia sa stau cu David, asa ma macina de fiecare data faptul ca parca nu pot sa-i ofer tot, tot, dar stiu ca nu-mi reproseaza nimic. Acum e internat, nu prea stiu dr. ce are, parca asa incet incet il lasa puterile si organismul cedeaza...
Nici nu stiu ce sa fac cu vacanta asta, starea lui e stabila, nu e chiar atat de grav, dar...Si totusi ieri toata ziua am stat cu David si parca mi-a fost mai usor...suna aiurea total , dar asa simt...of, iar vorbesc de nu-ntelege nimeni nimic.
Va pup pe toate, sa ne regasim cu bine !!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
lizzy spune:
in cautarea unui costum de broscuta pt serbarea lui ianis de 1 iunie am dat peste un catalog de unde sa ma inspir. mis e pare tare dragut. si e pdf! asa ca l-am salvat. e aici:
www.benefisshop.com/pdf_files/benefis_fairy-tale_characters_ro.pdf" target="_blank">catalog costume de carnaval
daca va enervez cand scriu toata ziua sa-mi ziceti ca ma duc in alta parte ![]()
![]()
ank999 spune:
| citat din mesajul lui lizzy CE INSEAMNA GANDIREA POZITIVA .:)J Acum cāteva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?" Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la intrebarea de publicitate in acesti termeni: "Draga domnilor: Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramān gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cānta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea. Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?". Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoare pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena. PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele. Cu timpul cāstigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cānd o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa ma gāndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... " www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
Multa sanatate lui Marc

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Roxanica imi pare rau. Sper ca in curand totul sa fie bine si sa aveti o vacanta frumoasa!
Lizzy eu nu va stiam. Sunteti niste scumpi
Eu nu mai am parola de la mailurile comune...
Anca cu
Dbunny spune:
| citat din mesajul lui lizzy fetelor, tine pana 90 de kile greutatea celui care sare |
eu, dani, si vreo cateva savarine...sa nu ma plictisesc
Chiar zilele astea m-am gandit la idea acvariu pt Dani, dar mai mic, ceva tip bol mare rotunjor cu un pestiuc si-o pestoaica d'aia tip Nemo.
Ce fain se distreaza copiiii, costumati, mai dar voi tot des aveti pe masa bunatate de tort
tu de ce n-ai 70 de kile ca mine?Sanatate Marcusorului

roxanica sanatate bunicului
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...