Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Florentina!
La multi ani pentru cei de isi sarbotoresc azi ziua de nume!
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dbunny, acvariul nostru e mare de tot, troneaza in hol. are cam 1 m lungime, 60 cm inaltime si cm 45 latime. asa ca ei doar il admira si bipaie pestii prin geam, cu degetelele
daca ar fi mic, cred ca ar scotoci cu mana in apa pana la cot

tortul e de la pravalie, da? mama bun e... si cica eu la dieta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

acs pai eu mai intai am vazut filmul si asa am aflat de carti...tre sa-l vezi,iar trailere sunt o gramada pe You Tube,asa poate te convingi si te uiti si la film.
ruxandra crede-ma ca am incercat in fel si chip sa-i schimb programul,dar nu pot,dc nu vrea sa doarma nu doarme si punct si uite asa se maraie si e nervos si se vede ca e obosit dar nu pune capul jos....e dificil,sper sa nu ramana asa si cand o fi mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

....si dau de baut pt.sot il cheama constantin...LA MULTI ANI tuturor care poarta numele de Constanti si Elena!!
lizzypare tare rau de micut, sa se faca bine repede....iar eu nu te stiu deloc,unde ai pus poze??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Andres!

Aelita sa-ti traiasca flacaul!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani Andres! Sa fi santos, destept si frumos si sa ai parte numai de bucurii!
aelita sa-ti traiasca flacaul!
Multumesc mult pentru urarile facute pentru Elena mea
Daca nu mai apuc sa intru, va doresc de pe acum un week-end placut!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Andres! ... sa cresti mare si sanatos si frumos!
Aelita sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Florentina!

La multi ani, Andres!

Aelita sa-ti traiasca domnisorul si sa fie sanatos.

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

andres

nu ziceti nik pe aici?

sa zic eu. dani a venit aseara acasa din parc, f fericit ca a invatat un cuvant nou. "tampitule". si l-a repetat toata seara. in forme diverse. tati tampitule. mami tampita. tampitule. si iar. si iar. si iar. i-am spus ca e un cuvant urat, ca jigneste, ca nu e frumos, ca noi nu vb asa si ca nu mai vb cu el daca mai spune asa. n-a avut nici o treaba ... a repetat singur toata seara. si azi dimineatza cica la fel ... nici nu stiu daca sa ma distrez ... ca a inceput o noua etapa sau sa plang de ce imi vor auzi urechile

pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, io zic sa te bucuri deocamdata. pana sa distinga CLAR intre sensurile cuvintelor mai e un pic... tu cand descoperi ceva absolut nou, interesant, nu esti tentata sa te joci un pic cu acel ceva? retine si faptul ca ceea ce starneste interesul si reactia celor din jur (indeferent de care reactie...) este la fel de interesant si tentant pt el.
succes...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput