Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Yagmur, mesajul tau inspira atata optimism. Meriti ca esti o curajoasa. Mereu te citesc cu placere....

lizzy, Multa sanatate lui Marc. Si un sa se faca repede bine.
Am vazut si eu reclama la TV si am zis ca de luni incep sa-i cumpar cartile, ca ea e foarte incantata de carti....
Am bagat si eu un ochi la filmulet si pare fain...Acum ca m-ai imbolnavit, am sa caut si filmul... Si eu sunt tot o romantica....
Am admirat acvariul si piticii nazdravani....
Am citit si gandirea pozitiva, pe care am si sa-lat-o... Am admirat si costumele si ma bucur ca ai scris asa mult de acum o sa ma gandesc ca-s ma inteligenta cand mi-o mai spune careva ca m-am ingrasat....

Roxanica, sper ca bunicul tau sa fie bine si sa va bucurati de vacanta. La multi ani, pentru bunicul tau.

Laura, Stefy mai primde si ea cate ceva din parc si tot asa repeta... Ii distrag atentia si ii spun ca n-a inteles ea bine, ca de fapt a spus.... altceva si apoi se potoleste.... E varsta.... Un sa nu mai plangi.

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am o rugaminte! Fina mea e gravida..trecut de 3 luni...sarcina e pozitionata f jos...(a mai pierdut o sarcina)...si a trimis/o la TRIPLU TEST. eu nu am facut triplu test, dar daca ati facut voi, explicati/mi si mie ce implica, ce se depisteaza cu el...cateva detalii...sau vreun site ca nu am tipm sa stau si sa caut...multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

laura, io zic sa te bucuri deocamdata. pana sa distinga CLAR intre sensurile cuvintelor mai e un pic... tu cand descoperi ceva absolut nou, interesant, nu esti tentata sa te joci un pic cu acel ceva? retine si faptul ca ceea ce starneste interesul si reactia celor din jur [b](indeferent de care reactie...) [/b]este la fel de interesant si tentant pt el.
succes...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

sunt perfect de acord cu tine. da' ce inseamna nici un fel de reactie? sa ma fac ca nu l-am auzit? ca ma trage de maneca sa il ascult ... mami, mami, mami, uite ce stiu eu!!!!!!! e cam greu sa ma fac ca nu il aud ... daca ai idei si ponturi din expertienta ta zi si mie, please.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

de o vreme citesc si pe alte topicuri. si asta mi-a atras atentia sa-i spunem un fel de rugaciune... pe mine m-a marcat

Chiar daca ma acopar cu plapuma si marai cand suna ceasul desteptator, iti multumesc, Doamne, ca aud cand exista atat de multi oameni surzi.

Chiar daca imi inchid ochii in fata luminii diminetii, iti multumesc Doamne ca vad, cand exista atat de multi orbi.

Desi mi-e greu sa ma ridic din pat, iti multumesc Doamne ca mi-ai dat puterea de a ma ridica, cand sunt atat de multi tintuiti la pat.

Desi dimineata este febrila (ciorapi pierduti, paine prajita arsa) iti multumesc Doamne pentru familia mea, cand sunt atatia oameni care nu au pe nimeni.

Chiar daca mesele mele nu arata precum pozele din reviste, iti multumesc Doamne pentru mancarea pe care ne-o dai, cand sunt multi flamanzi in lumea noastra.

Chiar daca munca mea este uneori monotona, iti multumesc Doamne, pentru oportunitatea de a lucra, cand exista atat de multi someri.

Desi ma plang uneori, dorindu-mi ca viata sa mi se fi desfasurat in alte circumstante, iti multumesc Doamne pentru darul vietii, cand sunt atat de multi care si-au ratat viata.

Iti multumesc Doamne pentru toate aceste binecuvantari - si pentru alte 101 pe care le-am considerat drepturi. Amin.

diana va pupa inzecit, pe fiecare in parte

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Lizzy,

Cata dreptate,nu?
Si eu cand tusea si ma necajeam..imi tot repetam "e doar o tuse" si ma gandeam cati copii si parinti sufera prin sectii de oncologie sau sali de operatii..
Te pup si eu inapoi.

Laura,
Trebuie sa fi fost interesant in ce circumstante l-a auzit...de a ramas atat de marcat,nu?Nu l-ai intrebat?
VA uita de el cand invata altul nou.(adica zambeste,maine va fi mai rau!)

Azi l-am tuns nr.2 - ce rau imi pare dupa carliontii lui,dar e prea cald...trebuie sa-l spal zilnic pe cap si e mai usor asa.
In rest..tot cu nasul infundat si sper sa nu se mai agate si altele de la asta.

O zi frumoasa!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi ani puisor Andres, mami aelita...de mult nu te-am mai auzit!!
deea si Dani tot asa, nu se culca la amiaz nici in ruptul capului. Dar cum mai coincide ca mancam afara, sau la soacra, adoarme pe drum in masina. si daca nu, daca pleaca Paco undeva profit si bag pruncu-n masina. ca de nu, patim la fel ca voi, adoarme seara pe la 7 si nu se mai trezeste, nu ca m-ar deranja sa vad si eu un film linistita
flore dau copy-paste

Este probabil cel mai important test neinvaziv efectuat in scopul detectarii unor anomalii fetale, cum ar fi defecte de tub neural, sindromul Down, sindromul Eduards.
Este indicat sa se efectueze obligatoriu gravidelor de peste 35 ani, dat fiind ca riscul de a naste un fat cu anomalii genetice creste exponential dupa aceasta varsta (de ex pt sindromul Down, de la 1/385 la 35 ani pana la 1/11 la 49 ani) si de asemenea in cazul depistarii unor anomalii cromozomiale la un copil nascut anterior.
Triplu test este o metoda de screening pentru trei markeri din serul matern si anume determinarea nivelurilor serice ale alfa- fetoproteinei, estriolului neconjugat si a gonadotrofinei chorionice.
Testul necesita o cantitate minima de sange venos si se efectueaza intre saptamanile 14-21 de gestatie.
De notat, testul are valoare orientativa. Majoritatea gravidelor la care se obtine un rezultat pozitiv pentru trisomie 21 ( sindrom Down), trisomie 18 (sindrom Eduards) sau defecte de tub neural poate avea un copil probabil normal. De aceea un rezultat pozitiv necesita testari diagnostice suplimentare- amniocenteza.
Pentru ca testul sa fie concludent, el bazandu-se pe corelatia dintre varsta sarcinii si determinarea cantitativa a markerilor serici, este important ca inante sa se efectueze o ecografie pentru stabilirea varstei gestationale reale, prin biometrie fetala.

lavinia pune poze cu chelosu, pun si eu maine 2..ca ne-am tuns si noi. Cred ca la 1

In ultimele 2 zile n-am avut accidente, decat azi, odata in mijlocul centrului comercial. Si caca ..e mai complicat, ca-i constipat si face tot la 2 zile. in centru comercial a zis caca, l-am dus repede la wc dar se vede ca intrerupandu-l i s-a dus cheful...

dandusa tu ai zis, dar eu chiar mi-am luat costum de baie intreg, de fapt mi-am luat 2, unul bucati si altul intreg.

laura mmmm Dani a cules cuvantul tonto de vreo 6 luni...nul bagam in seama chit ca s-a perfectionat, stie cine-i tonto si cine-i tonta Zice cand se supara tare...

Azi am avut musafiri si s-a purtat tare urat. S-a catarat intr-una pe masuta incaltat si sarea cat putea de departe, ragnea ca un 'dagon', (Shrek 1 e film favorit datorita dragonului)...n-a stat locului o clipita...ai vostrii fac scandal mai mult in public sau mai mult cand nu-i multa lume in jur? ca Dani e mai neastamparat cand am musafiri ca doar are spectatori.

Zilele astea mi-a venit de la cresa numarand in engleza. Placut surprinsa

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Descopar si eu efectul Placebo, sau poate nu... am inceput sa iau Vitamax (prima pastila azi dimi) si uite ce plina de energie am ajuns la serviciu... vazand asta m-a incarcat cu multa treaba seful meu obsesiv
LA MULTI ANI, Florentina si micul Andreas (care numai mic nu mai este)
Lacramioara, merci mult.. intradevar ma simt mult mai bine.. sper sa ma tina starea asta cat mai mult
Laura, si Luca mai prinde cate o chestie, dar ii dau ignor si mai uita.. acum de exemplu nu mai bate jucariile, ci le omoara ; asta chiar nu stiu de unde a prins-o.. dar m-am facut ca nu aud si de cateva zile s-a intors la cuvantul bataie... .
Flore, eu am facut triplu test dar sincer nu pot sa-ti spun exact ce si cum. La mine a iesit nasol (1/190 risc de sindrom Down) parca si de aceea am facut amnio. Si totul a fost ok...
Lizzy, imi place rugaciunea... cat adevar... o sa mi-o printez sa o vad in fiecare zi, mai ales cand am nevoie de pink in viata mea
Lavinia, si Luca e tuns 1.... arata si mai barbatel acum... poate pun poze saptamana viitoare sa-l vedeti pe rugbist
Dbunny, si noi avem accidente cu no 2; mai ales cand ajungem la shopping, ii place sa se ascunda dupa rafturi si apoi zice mandru: MAMI, AM FACUT KK PE MINE!!!
Si acum dilema mea: cum sa-l invat sa faca no 1 din picioare? Adica, stiu ca suna stupid, dar sint atat de neindemanatica.... acum 2 zile s-au tavalit de ras cei de la terase cand Luca a zis fac pipi, am fugit repede langa un rond de flori, a facut un pic pe el pana l-am dezbracat, apoi nu am reusit sa-l tin bine si a mai facut pe el, l-am luat in brate ca pe fetite, dar putulica a ramas in sus ; in fine, a culminat cu dezechilibrarea mea si am cazut fix in fund ... era de pus pe utube toata faza
Am fost la ortoped... prima chestie care a zis-o a fost e prea gras; apoi mi-a zis ca are un pic picioarele in X (am observat si eu de ceva vreme) si sa-i cumpar incaltaminte cu toc.. n-am vazut... dar nu a zis ca mai are platfus... si sa mergem iarasi la ofta.. acum incerc iarasi sa gasesc un doctor bun si sa vedem ce facem cu strabismul...
Vai de mine, cat e ceasul.. ma apuc de treaba si va urez un weekend perfect!!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Yagmur...daca trag pantalonii si chiloteii jos complet, el se craceste si face din picioare. Sau cel putin in curtea din spate la sifon face asa si-i place. Chestia e ca nu vreau sa-l invat sa faca in public. Nici copac nici floare nici nimic. Daca mergem la munte, mare da. in rest nu. Ieri la centru comercial ne-am bagat la wc infantil. erau niste wc atat de mici si de dragute, parca erau de portelan...dar intre ca sunt la capatul culoarului din capatul centrului din capatul lumii, mai tre' sa si invelesc buda cu 2 straturi de hartie igienica, daca eu nu ma asez pe buda publica copilul nici atat, nu?

cate kg are Luca?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Salutare!

Flore, mie triplu test mi-a iesit ok... Mai mult decat ce ti-a scris Dbunny, nu stiu....

lizzy, am salvat rugaciunea... Cata dreptate. Si eu de cate ori are Stefy o problema, ma gandesc ca e minora, pe langa ce trag alti copilasi...

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita. Asteptam poze cu tunsulici...

Dbunny, felicitari lui Dani pentru numarat.... Si Stefy se mai da in spectacol cand are cu cine... dar daca sunt cunoscuti, daca nu cunoaste... ii e rusine... zic eu. Dar cu prietenii nostri mai face...

Yagmur, ma bucur ca esti bine. Un lui Luca. Am ras un pic de patania voastra. Sper ca nu te superi... Faza e ca si eu am cazut cu Stefy intr-o seara.... dar n-am avut spectatori...

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Am mai lucrat la lista cu sarbatoriti...

Ianuarie
Kikineata (04.01.1974)
Bamboletta (08.01.1983)
ingeras26a (16.01.1979)
Roxana c. (25.01.1971)
Flore26 (26.01.1981)
Daria,(29.01.1999) - Somleac

Februarie
Saryta (02.02.1980)
Ana Maria (04.02.2002) – Roxana c.
sraluca (05.02.1971)
Alex,(07.02.2003) – Somleac
Acs (09.02.1975)
aka (12.02.1978)
Andra (12.02.1999) - saryta
Simo29 (15.02.1976)
Cleomoni (17.02.1980)
Mihnea (18.02.1999) - Irinabr
lavyada (19.02.1979)
marinelaf (23.02.1973)
Ioana (23.02.2004) - Acs

Martie
Carla2005 (05.03.1979)
marcelac (09.03.1976)
Desiree (12.03.1976)
Monicabb (12.03.1979)
a_deju (20.03.1981)

Aprilie
Irinabr (03.04.1973)
Ioana (03.04.2009) - m_monique
Doradora (06.04.1980)
Ancader (08.04.1985)
Adinazot (13.04.1976)
Ktrinel (18.04.1976)
Luciaro (18.04.1977)
Lizzy (20.04.1978)
Teodora (20.04.2004) – Anateo2004
asiza (28.04.1979)

Poze din mai 2009

Mergi la inceput