Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Maya!

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ruxandra, sa ai parte de toata fericirea din lume! Si de toata dragostea baietilor tai frumosi, ii si vad roind in jurul tau, mamica si sotie minunata pentru ei si prietena minunata pentru noi!

Eu sunt tare aglomerata si tot pe fuga zilele astea, multe de facut si timp... ioc! Pupez gashca!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Ruxandra! Sa traiesti, sa-nfloresti, sa te bucuri alaturi de familia boiereasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata,

.. intrat aseara tarziu sa va tratez cu:
salata de ciuperci cu usturoi, salata de vinete, oua umplute, icre, cas proaspat cu rosii, ceapa si usturoi, ciuperci/vinete/dovlecei pe gratar, frigarui de pui si berbecut, mici si carnati, cartofi copti cu smantana.. tort de fructe cu frisca si tort de ciucalata..

dar mai ales sa ciocnim un pahar de baileys, bacardi de portocale, gin tonic, martini alb, whisky, vodca, bere, vin, suc, apa..

.. dar n-am reusit.. din cauza de DC.

Multumesc frumos pentru urari.

Am profitat de vremea superba si-am petrecut afara, cu mare tambalau si-o droaie de copii.. mai au un pic si ne depasesc numeric. A fost asa dragut.. au fost 3 mese.. una pt adulti, una pt copiii mari si una pt cei mici.. cei mici care erau pur si simplu deliciosi cum se infundau cu painica.. sau mancau covrigei cu lingurita . Plus bb si carutul lui.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani Ruxandra! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte de ce-i mai bun in viata! Hai ca am servit din toate!
Deny si Maya! Multa sanatate , noroc si iubire!
Fetelor multumesc pentru raspunsuri. Sper sa trecem si peste asta si sa ne spalam pe cap normal, ca acum vreo 2 saptamani.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ruxandra

nu stiu ce sa-ti urez, ma gandesc cu atata drag la tine si la copiii tai incat urarile imi par clisee. iti doresc sa gasesti calea spre ceea ce te face fericita si implinita...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

roxanica, ma bucur nespusa pt fetita, pt ca esti optimista si luminoasa ca de obicei. sarcina usoara iti dorim si bebelina sanatoasa si la termen!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

dandusa, in scris e mai usor sa porti masti decat in viata reala. aici, pe forum, eu sunt de toate. cea care sunt, cea care nu vreau sa fiu niciodata, cea care mi-ar place sa fiu. din fiecare, pe rand sau deodata. dupa dispozitie si astre

insa ceea ce suntem noi zi de zi este ceea ce meritam. si ceea ce ni se intampla are scopul sa ne invete ceva. am ajuns sa cred ca viata lui marc, asa cum e ea, e menita sa ma invete (pe mine) sa accept un copil... altfel, sa-l iubesc asa cum e, fara sa ma mai intreb de ce?? de ce noi? de ce mie? de ce tocmai el??

si chiar daca unii copii mor in chinuri groaznice, eu tot nu am puterea sa ma bucur ca al meu exista, indiferent cum.
mi-e greu sa scriu tot ce as vrea, sunt mai multe la mijloc, acum...
imi pare rau, uneori mi-e foarte greu sa va citesc aici si sa... ma intorc optimista spre al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. la fix 35 am avut chef sa ascult www.youtube.com/watch?v=69N98DrUwj8" target="_blank">asta si www.youtube.com/watch?v=7yESfLEHI04&feature=PlayList&p=823C930F97335374&playnext=1&playnext_from=PL&index=28" target="_blank">asta.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput
Mergi la inceput