Fulguleti de nov-dec 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 2
danita spune:
la multi aniiiii !!! asteptam sa primim de baut ;)) . sanatate si bineee va dorim !!
rugaminte :
vreau sa iau niste muzica ( pusa de mine ) din emailurile noastre comune din gmail dar vad ca parola ce o stiam eu s-a schimbat . mi-o puteti trimite si mie ? pls pls
mai fetelor, voi ati observat ?? a venit vara ?
va doresc zile frumo !
D
Dbunny spune:
Dupa ce ca azi n-am facut nici un accident de pisu-n chilot (ne-am dus chiar si la bar la un mic dejun fara scutec
) acum se chinuie sa faca caca. in chilot. si nu iese, nu mai stie saracu cum sa se puna? tocmai acu' l-a apucat constipatia? ca el nu-i constipat din fire...
Iulia stefy editeaza mesajul ala cu toate emoticoanele ca ia latit pagina
dandusa eu te-am inteles, tu m-ai inteles, dar ce-ai vazut tu acum pt prima data iecsista cam de 2 ani jumate...precepi?
Intre timp a facut...in chilot, n-am vrut sa-l intrerup si sa-l pun la wc...
O duminica placuta va dorim
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
danutz spune:
Helou, helou, remember us?
Tocmai ce-am aterizat ieri din vacanta, si nimerii fix exact la petrecere...
Ruxandra La multi ani!
Sa ne traiesti, sa infloresti, sa fii fericita si sa ne bucuri de minunata ta familie, sa va tina DD sanatosi pe toti si sa ramai la fel de luminoasa!
Sper ca sunteti bine, sper ca fulguletii sunt bine, sper sa apuc sa citesc din urma cate ceva...
Despre noi pe scurt si la obiect:
Au fost 2 saptamani de vis, au trecut repede cand ma gandesc la senzatia de libertate dar greu cand ma gandesc la cat de dor ne-a fost de Rares! Piticul a fost bine cu bona, sanatos, voios si energic ca de obicei, de ieri dimineata cand s-a trezit cu noi langa el ne pupa intr-una. Mi se pare mai inalt si mai musculos in astea 2 saptamani si parca mai lipicios (sau poate si lui i-a fost dor de noi!!!).
Acolo a fost minunat, o tara superba, cu o mare forta spirituala, cu oameni calzi si pe care i-am simtit foarte aproape, nationalisti si mandrii de istoria si cultura lor si cu o bucatarie specific mediteraneeana (va vine sa credeti dar am pus pe mine 5 kg fata de cat aveam luna trecuta...sunt enorma!).
Am fost surprinsa cat de multe cuvinte portugheze inteleg, oricum in ultimele zile vorbeam usor cu chelnerii sau ceream indicatii rutiere lejer in portugheza. Faceam aseara bilantul si a rezultat ca am condus 2600 km in total in Portugalia, am apucat sa vedem cam tot ce ne-am propus cu exceptia Setubal-ului, unde aveam programata o scurta oprire, dar unde acum sunt lupte de strada si nu ne-am riscat. Nu pot sa zic ce mi-a placut mai mult, sau care zona mi-a placut mai mult, fiindca toate mi-au placut, avem regretul ca am traversat muntii Serra Estrela fara sa vedem nimic, fiindca vizibilitatea era aproape zero, negura si o ploaie in averse.
Poze am facut cam o mie si ceva in total, muncesc deja de ieri sa le descarc si sa le sortez, o sa incep sa si pun, pe bucati ca nu am cum altfel.
Cam asta, sper sa apuc sa mai citesc si din urma cate ceva, fiindca de maine la birou slaba nadejde...
roxanica2006 spune:
Ruxandra, la multi, multi si fericiti ani !! Sa fii fericita, sa-ti mearga toate exact asa cum iti doresti, sa-ti fie tare, tare bine!
parca anul trecut de ziua ta asteptai cu ardoare sa vezi o pietricica undeva, oriunde...sau retin eu aiurea?? Ca acum cu batranetele , cu sarcina, nu mai stiu de zilele mele ![]()
Danutz, bine ai revenit din luna de miere, nu?cam asta a fost...Eram sigura ca de indata ce ajungi acasuca ne vei da un semn de viata 
Multumesc, dragelor, pentru felicitari ! Sper sa aduc pe lume o fetitza sanatoasa. Ma gandesc cat de implinite sunteti voi, toate mamicile cu 2 copilasi, cand ii vedeti frumosi, sanatosi, veseli, in jurul vostru. ce sublima e satisfactia asta a unei misiuni duse la bun sfarsit cu mare succes, of, io mai am cateva luni bune pana sa-mi tin fetita in brate. de fapt..ca mama nu poti sa spui ca esti complet linistita, ca poti lasa garda jos, fiecare zi e o grija, un gand pt. copiii tai...
No, gata, nu stiu ce filozofez eu acum la ceas de seara, si duminica pe deasupra.
Va tzuc si sa aveti o saptamana faina!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danutz spune:
Roxanico, inteleg ca in burtica ai o fetita! Ei bravo, ma bucur mult, stiu ca asta-ti doreai. Acum stiu ca orice mama tot timpul tine garda sus pentru copiii ei, dar stai calma si nu te gandi decat la lucruri bune, da?
Am apucat sa citesc cateva pagini din capitolul trecut, asa, cat mi-a dat voie Rares, vad ca s-a discutat de olita, de scaunul de masa si de unghii.
Daca mai intereseaza pe cineva, noi olita nu servim, nu am scapat de pampers si nu da nici pe departe semne ca ar vrea la olita sau pe reductor, asta este, speram totusi sa scapam in vara asta...
Cu unghiile e o adevarata poveste, intr-o saptamana reusim sa i le taiem, azi una, maine alta, cu scandal de obicei...
Scaunul de masa il foloseste cu succes, dar nu numai, adica mananca si pe afara cateodata masa de pranz, alergand de obicei.
Voiam sa va intreb, voi ii tundeti vara? Are niste carlionti de mai mare dragul, dar transpira ingrozitor, se face apa in cap...l-as tunde zero, ca si anul trecut...
Mai citisem ceva si de Stefy de Lacramioara cu constipatia...sper ca ati rezolvat. Noi, in astefl de cazuri ii dadeam 2-3 zile Duphalact.
Si suntem fericiti ca tocmai am aflat ca fratele lui Cata o sa fie si el tatic, deci familia bebeloasa se mareste in curand.
Iar asa, ca incalzire, va invit sa calatoriti putin prin Lisabona, un oras maret, distrus aproape complet de cutremurul din 1755 si refacut tinand cont de arhitectura originala.
Dbunny spune:
Coana Ruxandra sa ne traiesti sa infloresti, La multi ani....ca uitash
danutz sa va fie de bine, portugalia nicodata nu mi-a starnit interes, dar avand in vedere ca ni-s la doar 1000 km poate dam o tura ca mi-au placut pozele
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
danutz spune:
Si fiindca tot nu am somn si Rares doarme, imi fac de cap in continuare pe aici...cam singura se pare...
Manu, Oana, vazut pozele de la munte. Mie-mi pare ca v-ati distrat grozav, mi-au placut alea de la cascada si alea de la focul de tabara.
Laura, felicitari ca ati scapat de suzi!!! Bravo
Danita, bine v-ati intors si voi din vacanta. Poze nu ne pui? Ma bucur pt mama ta, sa dea DD sa o tina tot mai bine si de acum incolo.
Acs am admirat pozele voastre si salivat la ele...acum mi s-a facut dor de munte![]()
Dandusa, ma distrez copios de epopeea voastra cu pampers-ul...Sa inteleg ca continua?
Dianav si eu sunt varza cu tiroida, nu ce ai tu dar tot naspa e. O tin in frau cu homeopate, nici prin cap nu-mi trece sa ma operez. Iti tin pumnii si sper sa ne dai vesti bune!
Adina, super pozele, mama mama ce don'sorica ai tu?!!!
Saryta, vazut iedutele primavaratice, frumoase tare si ele si pozele!
Si gata ca pic de somn...
asiza spune:
LA MULTI ANI, RUXANDRA!!!
Sa ai parte doar de lucruri bune in viata alaturi de familia ta minunata!

iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Iulia stefy editeaza mesajul ala cu toate emoticoanele ca ia latit pagina ![]() |
M-am conformat, dar nu-s eu de vina.... Stefy... am si eu putin... ca am lasat-o....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Danutz, sa va fie de bine luna de miere...
Stefy e ceva mai bine....
Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita.
Si va ofer o
.... ca eu pic de somn, pe motiv de copil mofturs azi noapte.....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)