Fulguleti de nov-dec 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
Roxanica, ce ma bucur pentru sulioala. 

.. mda, tre sa recunosc ca-s si invidioasa rau ![]()
Danutz, bine ai venit!
Am apucat sa arunc un ochi pe Lisboa.. grosul il las pt diseara. Rog tare, tare .. cand ai timp sa spui doua vorbe despre traseul vostru.. sa se inspire si altii. Si ce sfaturi, idei si smecherii mai sti. Da, noi mai tre sa tundem G.. de cand o dat caldura a inceput sa transpire.. eu mai vroiam sa las mandrete de bucle.
Ingeras.. 
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Laura13 spune:
salutari mamici!
Ruxandra 
sa iti dea DD multa sanatate, fericire, bucurii, tot ce iti doresti!!!
roxanica tare tare ma bucur pentru
. sa iti dea DD un copil sanatos, stiu ca asa va fi ... sper sa fii si tu convinsa de asta. 
lizzy nu ne-ai povestit niciodata ce ati facut cu marc la dc? ai zis ca ne vei povesti si nu ai mai vrut ... poti? 

dbunny
frumos le mai zici cateodata.
dandusa cred ca a fost un vis, impresionatat fiind de ce i-ai povestit tu.
si dani mai uimeste de multe ori cu tinerea de minte.
danutz sa va fie de bine concediu.
danita cum e mamica ta?
ingerasa
Doamne ajuta!
ce mai stiti de d? si dianocica?
pup.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianav spune:
danutz ce ai tu cu tiroida? Eu am hipertiroidie navalnica rau vad dupa simptome. Problema mea e ca organismul meu nu suporta medicamentele, cum toate medicamentele antitiroidiene sunt cu aceleasi efecte....Si acum iau niste chestii nasoale pe care nu le pot lua mult timp, de aceea prefer operatia. Povesteste despre homeopatie te rog, functioneaza? pe hiper?
Problema mea e nu ma opereaza nimeni daca nu ma reglez cu analizele. Lucru greu de facut in absenta tratamentului.
Azi am revenit la munca dupa 3 saptamani.
ank999 spune:
Danutz tare frumoase pozici. Sa va fie de bine!
Roxanica felicitari!
Ingerasa 

. O sa fie bine, o sa vezi!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Laura13 spune:
am reustit intr-un final sa pun niste poze, pentru cine vrea sa-mi vada mandretea
aici gasiti poze din aprilie
aici gasiti poze din mai.
e frumos si in aprilie si in mai ![]()
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aka spune:
Ruxandra sa ne traiesti si sa fi la fel de minunata ca si pana acum.
Roxanica felicitari pentru printesa.
Ingerasa va pupam.
Laura ce mare e Dani. nu-l mai vazusem de mult timp. si ce ochi frumosi ..
multumesc Dia, o sa vedem incotro mergem. deocamdata sunt la faza de cautare.
Lizzy draga mea, daca as fi mai aproape te-as strange in brate. multa sanatate va dorim. in iarna abia asteptam primavara sa scapam de viroze, acum nu stiu ce sa mai astept. vineri ma duc la homeopat.
pupici.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
ingeras26a spune:
Va multumesc mult tuturor.
Impreuna cu sotzul meu am hotarat sa nu mai facem decat ET cu blasto pe care-i avem congelati, dupa aceea ne oprim, pentru ca eu, una, am obosit foarte tare.
Roxanica, felicitari!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
roxanica2006 spune:
Ingeras, atat de tare ma impresioneaza dorinta ta de a avea bb2, uneori n-as vrea sa te supar afisandu-mi aici bucuria
Acum stiu ca si la al doilea copilas dorinta de a-l avea, de a-l tine in brate e la fel de intensa ca la prima sarcina. Sper sa ti se implineasca dorinta, dar nu uita sa ai grija de tine, de Maya, de ai tai..
Nu stiu...poate e o problema banala, gen valorile prolactinei prea ridicate, zic si io prostii poate, dar recent o prietena a ramas insarcinata dupa ce a tratat problema asta minora de altfel, dar nimeni nu a testat-o.
Multa, multa bafta si putere!
Maya cea nazdravana ce perle mai spune??
Lizzy
esti absolut desavarsita ! Daca poti si crezi ca te ajuta te ascultam cu drag 

Aka, nu am stiut ca Cristina mai are probleme cu sanatatea, se vor rezolva toate, sa mai creasca putintel micutza draga.
Ruxandra, ce tratatie de boieri dom'le !! Saru'mana si sanatate !
ha,ha, stiam ca si tu iti doresti o fetiztuca, chiar asa excluzi total posibilitatea lui bb3?? Io parca m-as opri dupa ce nasc o fetitza sanatoasa...
Danutz, o alta lectie de culturalizare, foarte faine locurile. Ma uitam la SOTUL tau si ma gandeam ca, fiindu-ti tare, tare dor de Maria Sa , era suficient sa te uiti la el, si parca-l vedeai, seamana perfect!
Eu sunt in concediu saptamana asta, sambata mergem la turci, sper sa ne descurcam bine cu David, sa-i placa, sa nu se imbolnaveasca, etc.etc
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanica2006 Ingeras, atat de tare ma impresioneaza dorinta ta de a avea bb2, uneori n-as vrea sa te supar afisandu-mi aici bucuria Acum stiu ca si la al doilea copilas dorinta de a-l avea, de a-l tine in brate e la fel de intensa ca la prima sarcina. Sper sa ti se implineasca dorinta, dar nu uita sa ai grija de tine, de Maya, de ai tai..Nu stiu...poate e o problema banala, gen valorile prolactinei prea ridicate, zic si io prostii poate, dar recent o prietena a ramas insarcinata dupa ce a tratat problema asta minora de altfel, dar nimeni nu a testat-o. Multa, multa bafta si putere! Maya cea nazdravana ce perle mai spune?? ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)David al meu |
Roxanica, Doamne, Fereste, ce prostii poti sa spui! cum sa nu iti afisezi bucuria? Nu ma intristeaza sarcinile altor femei, mna bucur din suflet pentru orice reusita.
faptul ca eu trebuie sa ma chinui atat pt a avea copii (a fost greu si cu Maya), face parte din viata mea. Sunt fericita pentru ca sunt privilegiata si am un copil (care face cat 5
Maya este foarte bine, creste, spune muuulte prostii (saptamana trecuta ne-a spus ca vrea sa faca sex si nu va imaginati ca stie de la noi sau e la bunici :)).
Din pacate trebuie sa o operam la un ochisor, pentru ca are un muschi usor prea flexibil si atunci cand se uita in sus, dreapta, cu ochiul stang, isi duce ochisorul prea mult in colt. Nu este urgenta, este o operati de rutina, dar tot imi fac griji, va imaginati. Trebuie doar sa-i fixeze muschiul un pic. Iese din spital (la Oftapro se face si de-abia in iulie ne-au programat la consultatie...) fara pansament, pe picioare.
In rest suntem foaaaarte bine, vorbim in continuu si orice. Eu sunt sarpele Ka si tati e Baloo, asa ne striga. Pe mine ca pe mine, dar daca intreaba cineva cum il cheama pe tati, raspunde "Baloo".
Este un copil foarte vesel, frumos, haios si lipicios, extrem de sociabil si suntem foarte mandri de ea. Motivul principal pentru care imi doresc foarte mult inca unul sau chiar doi copii este pentru ca eu cred ca Maya ar fi foarte fericita sa aiba frati/surori, tocmai datorita sociabilitatii ei.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ank999 spune:
Laura da tare frumos e baiatu. Si in aprilie si in mai

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,