Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Flore, gasesti crocsi in doua locuri: la mall la stone creek sau in euro din aia ieftini cu 20 ron(au si marimi mici, insa put foarte tare a plastic chiar si dupa ce i-am bagat in masina de spalat; aia ii folosim in curte acum)
Eu am luat anul trecut la reduceri 2 perechi cu 100 ron(o pereche pentru Oana si una pentru Ada)de la mall dar se pare ca Adei inca nu i-a crescut piciorul cum am calculat eu :)

Si... bine v-am regasit! Astazi sunt acasa din motive de vomitat Ada, asa ca am avut timp sa intru sa vad ce mai faceti.
Va pup pe toate si pe toti fulguletii!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sambata trecuta ne-am intalnit cu luciaro, serban si sotzul aferent, care erau veniti in concediu in zona noastra si ne-am petrecut juma de zi impreuna. prin poze mai apar prieteni de-ai lor, minunati si ei. ne-am simtit excelent impreuna, sper ca si pt ei a meritat drumul...

poze frumoase de la intalneala de sambata: la zoo, tempo si cetate

enjoy

Mergi la inceput

da, da, m-am tuns si la spate e mult mai scurt decat e pe laterale
dovada aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

revin la subiectul next on line
am verificat cardul si banii nu mai sunt sau sunt blocati si vad ca livrarea se face in 10 zile lucratoare....mai am de asteptat si saptamana asta.....

Mergi la inceput

azi e zi de cumparat crocsi originali cu 100 lei perechea. care mai doreste?? gasit inclusiv 4/5 (respectiv nr 21 pt alessia) sau 10/11 pt baieti uriasi
roz ciclam, maro-kaki si albastru electric

edit: nu. nu sunt la oferta ca e inceput de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bebinuta, bine te-am regasit ...tinem pumnii sa se faca Ada bine repede, repede!

Subiectul NEXT: am comandat, impreuna cu Yagmur de la ei, martea trecuta si ieri am ridicat coletele de la posta! Am primit absolut totul, calitate ireprosabila!...bine, le-am comandat si crocsi, numar conform tabelului lor de marimi, care, atentie, nu e bun de nimic, deci nu va ajuta prea mult, si bineinteles ca le sunt mari. Dar lui denis ii plac si n-a mai vrut sa-i dea jos din picioare, asa ca va ramane cu ei!

Vazut poze frumoase cu lizzy si luciaro, garga de Kiki si Oana de diana...

Mergi la inceput

asiza si kiki dar voi ati primit in cutia postala anunt ca v-au ajuns coletele la posta??? Ca eu am comandat lunea trecuta si nu a ajuns nimiccccc si le vreauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

asiza si kiki dar voi ati primit in cutia postala anunt ca v-au ajuns coletele la posta??? Ca eu am comandat lunea trecuta si nu a ajuns nimiccccc si le vreauuuu

Da, am primit aviz in cutia postala. Vezi ca e un numar de tel pe site unde ii poti contacta pentru intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... dati d-le si voi o adresa cu Next-ul asta ca nu-l gasii decat pe ala din uk.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

aia e saryta te duci in josul paginii si o sa vezi niste steaguri, ultimul :) este al Romaniei, apesi si te directioneaza catre pagina de vanzari on line ptr RO

Mergi la inceput