Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

flore cred ca la mall-ul ala mare al vostru imposibil sa nu gasesti ceva crocsi

Azi ma simt mai bine. Tot zic sa ma mobilizez sa merg la un homeopat sa vad daca se rezolva problema mea cu tiroida. Altfel strang bani ca nici nu ma gandesc sa ma operez la Parhon dupa ce o dr de acolo era sa ma omoare la propriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Poze cu Stefy din ultimele zile

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Floreeee, dar ce dilema am io cu crocsii. Care mai de care au fost afara din tzara si io am uitat. Si nu mai gasesc nik. Dc stie cineva sa ma anunte si pe mine. Am vrut sa-i iau la inceputul primaverii s-am zis ca am timp...iaca nik nu mai gasesti!

Mergi la inceput

Kiki voi vorbiti despre comenzi la next? Ca si eu am comandat si nu a sosit inca. Unde vine pachetul? Acasa sau la posta?

Kiki Oana nu face nimic extraordinar, in sensul ca e un copil normal, cu exceptia energiei debordante. Si-a dat drumul la vorba ff bine insa nu are rabdare de povesti cap-coada, sa fie mai pe scurt, stie cateva poezii scurte de asta iarna, pe care acum le spune corect ca si pronuntie, nu am scapat de pampers. E exibitionista prin casa, vrea numai in fundul gol, dar pipi pe jos desi olita e la indemana. Teoria o stie bine, kk si pisi la olita repeta intr-una dar nu practica. E de neoprit afara, fuge tare de tot, se catara pe gardurile ce imprejia o pauzasc parcul... NU mananca legume crude, carnea e felul ei principal. Mananca ciorba zilnic la pranz, iar seara ba un piure cu gratar, ba iaurt, o felie de cascaval, o felie de jambon de curcan, ba chiar 2 bucati de cartofi prajiti, recunosc ca ii dau cand mananc eu...
Trebuie sa schimb ceva in viata mea. Adica de 2 ani am program de 5 jumate dimineata 12 noaptea. M-am imbolnavit... Asa ca seara iesim mai tarziu afara, nu imediat ce vin de la serviciu, si am vb cu bona sa ii faca ciorbita cand nu am eu timp....

I-as lua o trotineta dar luna asta am cheltuit fff multi bani pe la toti dr pe la care am mers, asa ca asteptam luna viitoare.
Mare nu pot servi anul asta, asa ca o trimit cu mama.
Kiki, tu anul trecut parca ai fost la Mamaia, nu? La ce hotel si cum a fost ca si conditii?

Va mai povestesc maine...
Diana

Mergi la inceput

Monica, felicitari lui Andrei. Sa fie intr-un ceas bun botezul Ioanei.

Kiki, am admirat fotomodelul... e superba... iar ochii ei ma termina.

dianav, si la voi tot fotomodel... o dulceata... Iar tie, multa sanatate.

Flore, un Alessiei cu par "gamben"

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Dianav, da de next e vorba. Cam in 7 zile ajunge. S-a intamplat la unele fete sa nu vina deloc. Iti da banii inapoi in cont, cred. Ca le trimit scrisori simpe in pungi mari. Da la posta vine. Mie in ale lu' garga au scris ca un jerse e platit si-l trimit altadata. In comanda cu ale mele lipsea o hainuta. A venit la 2 zile diferenta in pachet separat.

Nu inteleg de ce nu poate bona sa invarta 2-3 lunruri merue prin casa. Adica sa-i faca mancare mereu. Doamne ce ritm ai.

Da la Mamaia La hotel Condor 4 stele. Mai mult decat bine. Sa nu-ti iei decat hotel in partea de Nord de la fantani in sus, e o dfierenta f maree de civilizatie si curatenie. mancarea exceptionala. Simpla, curata, sanatoasa si cu gust. camerele, s eface curat zilnic, la 2-3 zile asternut nou. Si o privelisteee. garga s-acu isi aminteste si zice..mamii, mergem la mare sa ma dau cu telegondola gogoritele (ca asa le zicea ea acu un an), si s afac baie, cu tati la nisip si sa mancam acolo la carciuma?M-am lungit. Da merita.Dc ai standarde mai inalte fugi la iaki sau Rex si viu si io in vizita

Mergi la inceput

Salutare!

Noi continuam cu alergia.... are niste bube... mama-mama. Aseara am vrut s-o dau cu violet de gentiana si am varsat sticla pe ea si pe mine... si ne-am facut... violet amandoua si patul.... Si fiindca nu era complet tabloul iau sticla de Calamie sa o dau pe bubite si dau sa o agit fara sa stiu ca sotul deja desfacuse dopul.... Si dai iar si sterge... Asa ca aseara ne-am culcat pe la miezul noptii si acum sunt zombi....
Ea a re tratament cu antialergic si.... mai vedem.

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Kikineata

Mergi la inceput

Kikineata adica de ce la unele nu vin coletele? nu sunt buni banii nostri?
Merci de info in legatura cu marea. Nu am bani de Iaki sau ce zici tu acolo, la noi sunt ffff scumpe. Uite, m-am uitat de preturi in Mamaia la 4 stele. Un adult (mama) in camera dubla 5 nopti cu mese incluse =15-17 mil la inceputul lui iulie. Adica 2 adulti=30 mil. La bulgari un sejur de 10 nopti =800 euro= 32 mil si pt ca am fost pot sa iti spun ca e ff civilizat si la ei si f curat ( eu am mers undeva in sud de tot, sunny beach). Asa ca nu stiu cum sa fac ca nu am vazut oferte de camera single si nici nu pot da 30 mil pt o persoana 5 nopti, adica sa platesc si celalalt loc. Ideea e ca nu stii cu cine nimeresti in camera....

In alta ordine de idei m-am uitat iar la Garga si concluzia: e minunata iar hainutele o fac si mai si....
Le vreau si eu, uite ca nu am avut curiozitatea sa verific cardul sa vad daca si-au retras banii cei de la next.....

Iulia=Stefy tu banuiesti ca e o alergie de la medicamente? Ca poate fi si de la mancare, unii copii asa fac pe corp, bubite chiar cu lichid in ele, am vazut la o verisoara care s-a chinuit asa toata copilaria. Sanatate sa ii treaca repede!!!!

Mergi la inceput

Dianav, stai linistita se mai intampla poate sa omita comanda dar izolat si banii ii vireaza inapoi.
Cu marea te cred, dar din punctul meu de vedere si faptul ca mie imi place sunt f multumita. Io nu vreau la bulgari, turci, greci sau mai stiu pe unde. N-am chef de trambalare si ma simt asaaa bine la mamaia. asta-s io. M-am bucurat ca ccc conditiile au fost tare bune si papa la fel iar Garga s-a simtit extraordinar. Si cred ca poti plati doar bilet de 1 persoana. Suna, intreaba!

Iulia-stefy bey ce va distrati voi acolo!!

Mergi la inceput