Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mai stau putin cu voi, ca inca ioana mai doarme. a carait putin mai devreme, dar isi continua somnul.

intr-o zi am fost cu copiii si sora mea la plaza romania. i-am cumparat lui andrei ochelari de soare. e atat de mandru cu ei. la plimbare nu pleaca fara ochelarii de soare.
cum socrul meu are ochelari de citit ziarul, andrei spune ca ochelarii lui sunt tot de citit ziarul. sta la olita cu ochelarii la ochi si cu ziarul in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea!
Am vazut pozicile Mayei si caprite pe olita! Tare frumoase gagicile
M_monique sa fie intr-un ceas bun botezul!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor,
Doamne ce-mi place sa-mi incep ziua cu o cana de ceai si citind ispravile fulguletilor.
Mamaana, mi-ai dat o idee cu capacul de la olita. Pe asta n-am incercat-o, poate, poate...
Monique, bine ca mai apuci sa mai si scrii cate ceva...poze nu-i timp sa ne pui?
Pe rares l-am dus la homeopata fiindca de cand ne-am intors din vacanta se tot trezeste noaptea de cateva ori fara nici un motiv aparent. Mi-a zis ca se pare ca puiului i-a fost dor rau de tati si mami si ne-a dat niste remedii. De 2 zile primeste remedii si e mai bine. Azi noapte s-a trezit o singura data, l-am mangaiat pe caputz si a adormit imediat la loc. Cu vorbitul, homeopata mi-a zis ca parerea ei este ca nici nu va vorbi prea curand, fiindca este incapatanat si a vazut ca se poate face inteles altfel decat prin vorbit...asa ca el nu intelege de ce ar trebui sa comunice altfel decat o face in prezent. Mi-a mai zis ca munca noastra trebuie canalizata inspre explicatii de orice tip si despre orice, fiindca are nevoie de ele si de laudele noastre permanente atunci cand zice un cuvant, mai ales unul nou.
Oricum sunt hotarata sa-l duc si la logoped, probabil saptamana viitoare.
gata, fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ce liniste si pace! Pun poze cu Garga toooataaaa ziua la parc dc tot sunteti in meditatii
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi7Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

si eu si eu

http://picasaweb.google.com/diana.tutulan/OanaMai2009?authkey=Gv1sRgCJLPos_tmrmJhQE#5337860973731832802

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

vaai kiki, da frumusica rau e!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

KIKI, fata, ma duci la sapa de lemn...frumos sfetarasul verde ( asta am uitat sa iau ), fustita cu buline roz e superba, toate frumoase...manechinul o bomboana

DIANAV acu am vazut mesajul tau...trimit pe asta si ma uit la poze ...
Am o SUPARARE MARE: am vrut sa iau CROCSI pentru Alessia, si nu mai gasesc in Tm ..aveau la Mag Bega, dar nu mai au...anul trecut, cand erau, nu aveam marimea necesara la picior , alessia purta 19, 20...acum ca are si ea 21/22 nu mai gasesc ...Aveti idee unde gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DIANAV Ia te uita...alt fotomodel...ma, da ce le place lor la poza... la frumoasa!

Sa vedeti faza: iii pun pe you tube, la alessia, pe Stefania...se uita, danseaza...nimic de par...la care io zic " mama, nu vrei si tu par din ala roz ca fetita?"...la care ea " nu, io veau din asta mai gamben ca al meu!" ( gamben=galben=par blond)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianav, mai povesteste ce face Oana. Mi se pare tare lungana si asa de frumoasa e cand rade. Garga rade tot timpul, mai putin cand o pozezi si dc poate iti intoarce si spatele Cum esti cu sanatatea. Acu mi s-a pus si mie pata cu tiroida. Vad io dc fac analize sau nu. Nu stiu dc am sau nu simptome

Flore, ala "lime" n-a venit cu toate ca l-am platit. Cica-l trimit mai tarziu. Sper.

Mamaana, mie imi place tareee mult Tudor al tau. Pare asa matur si totusi fatzuca aia ...rosu mereu in obraji si parca le mananca din priviri pe gemene.

Mergi la inceput