Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

flore asa dintr-odata? ai facut ceva efort tip umblat cu ambele fete in brate? sau apa la genunchi sau...lipsa de calciu si se 'rod incheieturile intre ele ' ceva crema pt artrita n-ai? pt dureri de oase tip Voltaren? si ceva pastila calmanta, antiinflamatoriu poate...

dandusule victoria secret zici? astea 70 de kile indesate intr-un costum de baie nu cred c-o sa vada flickr-ul de la mine

Noi avem zile bune si zile mai putin bune. zilele bune is zilele saptamanii, zilele rele sunt sambata si duminica; se puturoseste si nu zice de fiecare data cand face pipi, si-i da drumul pe unde apuca. Am pus protector pt saltea pe patul lui si pe patul meu. Chestia e ca..nu stiu, poate ma simte, nu-l cert, nu-i zic nimic tip amenintare sau ca-i copil pisacios, dar e mai iritat zilele astea. sa fie de vina faza cu scutecul? se zice ca-s foarte susceptibili la orice schimbare...sa ma fi precipitat eu cu scosul scutecului? daca-i asa, de ce la cresa cere si face doar la wc/olita? astazi a dormit dupa amiaz cu tac'su in patul nostru. A dormit foarte bine cam 2 ore, fara scutec, si cand s-a trezit a facut pipi. A udat patul. Ei, s-a suparat de mama focului...vreo 15 minute numa-n lasa-ma, nu vreau aia, nu vreau ailalta a tinut-o...Acasa la soacra mea s-a scapat putin pe el, m-a strigat repede l-am pus pe olita si-a facut restul de pipi...dar acasa nu-i la fel de usor..oare sa fie olita de vina, forma wc-ului sau a reductorului? ca la cresa au mini wc-uri, sa soacra are o olita roz iar acasa are reductor si olita tip fotoliu...pe care face dar mai rar.

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

saryta, vreau si eu parola de la mail-ul comun.

dandusa, am patit-o si noi cu piscaturile de tantari... dar rau... Acum e toata pictata cu violet de gentiana... ca sa se usuce. S-a scarpinat pana s-au facut niste basici cu apa, ca la varicela.... Daca n-ar fi avut deja, m-as fi gandit ca asta e.... dar nu.... Are vreo 13 bube de toate.... si e dezastru. Am trecut pe antialergic, ca si vara trecuta mi-a facut la fel de la piscaturi....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Vazut pozicile cu Maya! Ce a mai crescut, chiar ca nu ne-ai aratat-o demult!!!
Asta e mortala, merita sa o puneti in rama sau sa o faceti poster!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

Vazut pozicile cu Maya! Ce a mai crescut, chiar ca nu ne-ai aratat-o demult!!!
Asta e mortala, merita sa o puneti in rama sau sa o faceti poster!

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

daaa:) a crescut mult!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Cu piciorul am rezolvat/o ...partial...a vorbit DIA cu un prieten ortoped...dimineata ma prezint la apel .

DANDUSA bey superbe produse la Victoria's secret...m/am uitat si eu...am vazut niste papuci ( ca io/s nebuna cu papaucii) si erau vreo 38 de dolari cu reducere...ei, transportul era vreo 30 ...m/am lasat pagubasa
Vizionat toata trupa pozele cu MAYA...ce a retinut " veau si io in copac" ...
A venit tati..fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

yagmur tudor al meu avea o olita cu capac complet detasabil; il puneam la inceput sa faca pipi in capac in baie, cu apa de la chiuveta deschisa
ia uitati aici domnisoare pe olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Stefy are pe spate niste pete rosii de dimensiune intre bobul de orez si cel de cafea... M-am uitat pe net la imagini cu rujeola... rubeola... scarlatina si nu prea seamana.... Trebuie sa o duc la medic sa o vada... Sa vad azi cum e....

Am aruncat un ochi la poze cu frumoasa Maya si niste domnisoare pe olite.... Dragalase foc...

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

salutare!

multumesc ca ati trecut-o si pe fata mea in lista cu sarbatoritii lunii aprilie.
andrei a scapat de multa vreme de scutec, si asta e meritul soacrei, care s-a tinut de capul lui. ii mai punem scutec noaptea, dar asta mai mult pt linistea noastra, ca dimineata il gasim uscat. folosim acelasi scutec de o luna.
noi am fost mereu in randul cheliosilor. cand am nascut-o pe ioana, socrul l-a dus pe andrei l-a tuns (ca i-am trasat sarcina) ca tot transpira. l-a dus la "giagica". au ei amandoi o frizerita cu cate au texte.
joi cand l-am dus la baby expo, am vazut ca transpira rau desi avea parul scurt. asa ca iar i-am trasat sarcina socrului sa duca copilul la tuns. acum e tuns la nr. 1, si-i sta asa de bine.

altfel vorbeste de ne ameteste. imi povestea soacra ca intr-o zi cand mergeau in parc, s-au intalnit pe drum cu o fetita. andrei s-a dus la ea si i-a spus "andrei elegant".
e mandru ca are sora. tot o pupa si o strange in brate.

pe 14 iunie o botezam pe ioana.
fug ca s-a trezit ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am vazut si poze cu maya. e tare frumoasa! si are niste rochite superbe.
si eu am inceput sa o imbrac pe ioana in rochite. tati e terminat cand o vede in rochita.

am vazut si poze cu comorile gemene de mamaana.

Mergi la inceput