Fulguleti de nov-dec 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 17
Dbunny spune:
flore asa dintr-odata? ai facut ceva efort tip umblat cu ambele fete in brate? sau apa la genunchi sau...lipsa de calciu si se 'rod incheieturile intre ele
' ceva crema pt artrita n-ai? pt dureri de oase tip Voltaren? si ceva pastila calmanta, antiinflamatoriu poate...
dandusule victoria secret zici?
astea 70 de kile indesate intr-un costum de baie nu cred c-o sa vada flickr-ul de la mine
Noi avem zile bune si zile mai putin bune. zilele bune is zilele saptamanii, zilele rele sunt sambata si duminica; se puturoseste si nu zice de fiecare data cand face pipi, si-i da drumul pe unde apuca. Am pus protector pt saltea pe patul lui si pe patul meu. Chestia e ca..nu stiu, poate ma simte, nu-l cert, nu-i zic nimic tip amenintare sau ca-i copil pisacios, dar e mai iritat zilele astea. sa fie de vina faza cu scutecul? se zice ca-s foarte susceptibili la orice schimbare...sa ma fi precipitat eu cu scosul scutecului? daca-i asa, de ce la cresa cere si face doar la wc/olita? astazi a dormit dupa amiaz cu tac'su in patul nostru. A dormit foarte bine cam 2 ore, fara scutec, si cand s-a trezit a facut pipi. A udat patul. Ei, s-a suparat de mama focului...
vreo 15 minute numa-n lasa-ma, nu vreau aia, nu vreau ailalta a tinut-o...Acasa la soacra mea s-a scapat putin pe el, m-a strigat repede l-am pus pe olita si-a facut restul de pipi...dar acasa nu-i la fel de usor..oare sa fie olita de vina, forma wc-ului sau a reductorului? ca la cresa au mini wc-uri, sa soacra are o olita roz
iar acasa are reductor si olita tip fotoliu...pe care face dar mai rar.
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Salutare!
saryta, vreau si eu parola de la mail-ul comun.
dandusa, am patit-o si noi cu piscaturile de tantari... dar rau... Acum e toata pictata cu violet de gentiana... ca sa se usuce. S-a scarpinat pana s-au facut niste basici cu apa, ca la varicela.... Daca n-ar fi avut deja, m-as fi gandit ca asta e.... dar nu.... Are vreo 13 bube de toate.... si e dezastru. Am trecut pe antialergic, ca si vara trecuta mi-a facut la fel de la piscaturi....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ingeras26a spune:
Buna,
Mi-am dat seama ca nu v-am mai aratat de mult pozici cu Maya:)
Luati de aici: http://picasaweb.google.com/ingeras23a/Maya23Ani#
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
danutz spune:
Vazut pozicile cu Maya! Ce a mai crescut, chiar ca nu ne-ai aratat-o demult!!!
Asta e mortala, merita sa o puneti in rama sau sa o faceti poster!
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutz Vazut pozicile cu Maya! Ce a mai crescut, chiar ca nu ne-ai aratat-o demult!!! Asta e mortala, merita sa o puneti in rama sau sa o faceti poster! Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006) www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti |
daaa:) a crescut mult!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
flore26 spune:
Cu piciorul am rezolvat/o ...partial...a vorbit DIA cu un prieten ortoped...dimineata ma prezint la apel .
DANDUSA bey superbe produse la Victoria's secret...m/am uitat si eu...am vazut niste papuci ( ca io/s nebuna cu papaucii) si erau vreo 38 de dolari cu reducere...ei, transportul era vreo 30
...m/am lasat pagubasa
...A venit tati..fug
mamaana spune:
yagmur tudor al meu avea o olita cu capac complet detasabil; il puneam la inceput sa faca pipi in capac in baie, cu apa de la chiuveta deschisa
ia uitati aici domnisoare pe olita![]()
iulia-stefy spune:
Salutare!
Stefy are pe spate niste pete rosii de dimensiune intre bobul de orez si cel de cafea... M-am uitat pe net la imagini cu rujeola... rubeola... scarlatina si nu prea seamana.... Trebuie sa o duc la medic sa o vada... Sa vad azi cum e....
Am aruncat un ochi la poze cu frumoasa Maya si niste domnisoare pe olite.... Dragalase foc...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
m_monique spune:
salutare!
multumesc ca ati trecut-o si pe fata mea in lista cu sarbatoritii lunii aprilie.
andrei a scapat de multa vreme de scutec, si asta e meritul soacrei, care s-a tinut de capul lui. ii mai punem scutec noaptea, dar asta mai mult pt linistea noastra, ca dimineata il gasim uscat. folosim acelasi scutec de o luna.
noi am fost mereu in randul cheliosilor. cand am nascut-o pe ioana, socrul l-a dus pe andrei l-a tuns (ca i-am trasat sarcina) ca tot transpira. l-a dus la "giagica". au ei amandoi o frizerita cu cate au texte.
joi cand l-am dus la baby expo, am vazut ca transpira rau desi avea parul scurt. asa ca iar i-am trasat sarcina socrului sa duca copilul la tuns. acum e tuns la nr. 1, si-i sta asa de bine.
altfel vorbeste de ne ameteste. imi povestea soacra ca intr-o zi cand mergeau in parc, s-au intalnit pe drum cu o fetita. andrei s-a dus la ea si i-a spus "andrei elegant".
e mandru ca are sora. tot o pupa si o strange in brate.
pe 14 iunie o botezam pe ioana.
fug ca s-a trezit ioana.
m_monique spune:
am vazut si poze cu maya. e tare frumoasa! si are niste rochite superbe.
si eu am inceput sa o imbrac pe ioana in rochite. tati e terminat cand o vede in rochita.
am vazut si poze cu comorile gemene de mamaana.