Fulguleti de nov-dec 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

SARYTA vezi ca undeva jos , in pagina de start, apar mai multe steaguri...si dai pe steagul nostru, si iti deschide pagina cu next romania

BEBINUTA doamneeeee, mai traiti??? Nu ai mai dat nici un semn, nici de care...ce mai faceti? ce mai face ada? Nu mai sunt crocsi nici in mall, am luat si din aia ieftini dar transpira f tare piciorul si ii scapa...
Sunt putin ...Alessia are niste crize ...cu urlete non/stop si ": mami, mami, mami" ca pur si simplu imi vine sa ma tot duccccc...si mie mi/au ajuns 2 ani jumate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

pai Lady, dc n-ai intrebat de masuri, ci si-ti fac io???

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Bebinuta, bine te-am regasit ...tinem pumnii sa se faca Ada bine repede, repede!

Subiectul NEXT: am comandat, impreuna cu Yagmur de la ei, martea trecuta si ieri am ridicat coletele de la posta! Am primit absolut totul, calitate ireprosabila!...bine, le-am comandat si crocsi, numar conform tabelului lor de marimi, care, atentie, nu e bun de nimic, deci nu va ajuta prea mult, si bineinteles ca le sunt mari. Dar lui denis ii plac si n-a mai vrut sa-i dea jos din picioare, asa ca va ramane cu ei!

Vazut poze frumoase cu lizzy si luciaro, garga de Kiki si Oana de diana...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Da-o-n mama ei de viatza. Comanda rochia de la Next aia roz si-ti trece, jur! O masura mai mare, ca io luasi masura mea si e mica :)

Citat:
citat din mesajul lui flore26

SARYTA vezi ca undeva jos , in pagina de start, apar mai multe steaguri...si dai pe steagul nostru, si iti deschide pagina cu next romania
BEBINUTA doamneeeee, mai traiti??? Nu ai mai dat nici un semn, nici de care...ce mai faceti? ce mai face ada? Nu mai sunt crocsi nici in mall, am luat si din aia ieftini dar transpira f tare piciorul si ii scapa...
Sunt putin ...Alessia are niste crize ...cu urlete non/stop si ": mami, mami, mami" ca pur si simplu imi vine sa ma tot duccccc...si mie mi/au ajuns 2 ani jumate ...

Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

capitol inchis!

continuarea

Mergi la inceput