Pestisori... pestisori... (36)
Raspunsuri - Pagina 10
daniela_daneza spune:
Cryna hai ca trec toate .Nici eu nu am o zi tocami buna .....iar vis vis de rautatea colegilor no comments ...stiu pe propria-mi piele ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ochi_verzi spune:
Dany, o sa te descurci cand vor aparea de ce?-urile
Cryna, multi sa-ti treaca supararile.
Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana
marami spune:
Cryna, treaba ta, sa nu ma blagoslovesti daca din greseala ai sa te impiedici de ale mele E asa cum am mai zis LIFE IS A BITCH
Si bey sa va fie clar pana nu dau jos astea 12 -13 kg cate le-am pus pe mine puteti sa ma bateti cu biciul ca eu nu mai pun gura pe nici o pastila, deja dadui jos 3kg in doua zile. Si da, as putea merge in alta parte, Bucuresti sau Timisoara, m-am orientat spre Timisoara in ideea ca la un moment dat imi voi lua si nenorocita aia de masina si atunci mi-ar fi mult mai aproape sa merg acolo decat la Bucuresti.
Hai, va pup pe toate si dati rapid si natural din degete daca vreti sa mai intru pe aici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
danuta36 spune:
Multumim mult pentru urarile de sanatate..nu dau nume,sa nu uit pe cineva..
Mihaela nu ne-a zis nik pediatra despre Liv,o s-o intreb eu data viitoare,ca peste trei saptamani trebuie repetata coprocultura,sa vedem daca e totul ok dupa tratament..merci fain oricum
Marami de unde kilele alea..te lasasi de fumat? Sanatate multa!
Cryna trimitem multi pupici sa-ti treaca supararea si dezamagirea...
xandrutza_76 spune:
Crina, imi pare rau ca esti suparata; cum bine zise Marami "life is a bitch" (desi, nu tot timpul...) Ete colea, pasca cu cioco, sa-ti treaca: pasca. De fapt e cu finetti
Dany, "Adevarat S-a inaltat!" Multumim pentru tratatie. Imi pare rau ca ti-a scazut salariul, mai ales pe asa motive. Trist.
Miha, felicitari Dianei!
Danuta, Marami, si restul fetelor, cate un de la mine.
marami spune:
Ei, m-am lasat pe naiba, m-am lasat de tratamentul pt tiroida, tu ai vazut c-am cum imi tremurau mainele, doar nu te-ai gandit ca am emotii pentru fortarea intersectiei cu matahala
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
marami spune:
Xandrino n-ai somn maica?
pozne-npoze
xandrutza_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Xandrino n-ai somn maica? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici! mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |
Nuu, bantui pe net, in cautarea somnului
Da` degeaba.
Tethys spune:
'Neata! 'Neata!
Sosii si eu cu -luta ... enjoy ...
Mi se spune "argint viu"...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
'Ete insomniacele ... bantuie DC -ul numai noaptea ... .
Multumesc frumos la toate fetele pt. suport & : Dany, Mihaela, Cristiana ("Life is a bitch!"- I totally agree !), Danuta, Xandrinne. Cred ca n-am uitat pe nimeni ... Supararea mi-a mai trecut... a mai ramas ceva dezamagire, care o sa dispara ea incet-incet , pana la urma...
Cam atat momentan... mai revin eu altadata ... la toate & o zi buna!
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?