FIV 224
Raspunsuri - Pagina 9
catalina2307 spune:
alsima - la nr de zile din tabelul dat de mami vreau mai adauga varsta embrionilor.
ingeras - nu iti spun nimic.....tu stii cat de rau imi pare.
coltul meu de rai
alsima spune:
ingeras..imi pare atat de rau...Nu stiu ce sa spun, nu stiu daca exista ceva de spus, decat sa te bucuri de minunea din viatza ta si va fi bine....
Eu prostul vin si intreb again and again: daca embrionasii mei au avut 4 zile, trebuie sa am beta 100, in ziua 10 de la ET????
Luna MAI e luna MEA!!! :)
ingeras26a spune:
cata, huski, alsima stiu ca va pare rau
fetelor, nu este nevoie sa-mi spuneti, pentru ca stiu bine ca tuturor ne pare rau de nereusita uneia dintre noi...
Poate ca e mai bine ca mi-a venit CM inainte de test, macar asa m-am obisnuit cu ideea, n-am cazut. Sunt ok.
Acum o sa ma canalizez pe altele si las sa treaca, poate ca pana in septembrie raman insarcinata natural.
In alta ordine de idei, nu stiu, poate ca ar fi bine sa ma duc sa-mi mai fac niste analize, mi se pare ciudat ca la blasto perfecti, cu endometru de 14 secretor inainte de punctie etc, etc, sa nu se prinda. Poate ca imi lipseste mie ceva, sau poate ca, dupa sarcina cu Maya mi s-a activat vreo bazaconie pe care nu am descoperit-o inca si din cauza careia am pierdut si sarcinile si nu s-a prins nici acum...
Doar ca alti bani, alta distractie ... si acum nu mai am :(
In rest, noi sa fim sanatosi.
Acuma sa va zic ca de-abia astept sa treaca CM sa fac si eu un sex ca lumea? ca nu mai tin minte cum e!!!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
ingeras imi par rau!!! chiar speram sa fie bebe!
catalina multumesc de completare! eu specificasem in tabel ca este ziua x DPO (adica dupa ovulatie) dar nu m-am gandit sa explic!
Laura
nusy spune:
Ingeras: imi pare rau pentru nereusita...cu perseverenta veti avea si bb2!!!Ar fi super sa se intample din nou natural!
Huski,Iana_mari,Iazminn: felicitari pentru embrionasi!!Bafta multa in continuare!
Kora: asteptam vesti de la punctie,sper ca ai produs ovocite frumoase!!!
Alsima: nu te mai gandi la valori in z10, nu mai face calcule ca nu are rost. Pur si simplu, daca BHCG iese > 5,teoretic e sarcina, ideea e sa se dubleze valoarea la 48 ore.Sunt fete care au avut in z 10 BHCG 19 sau 23 sau 75 si sunt gravidute,asa ca depinde de fiecare organism. Iar in legatura cu testul de urina,eu am facut in z10 si mi-a iesit pozitiv(la ambele FIV-uri reusite).Erau Shure Check.Dar sunt fete care erau gravi iar testul de urina era negativ,li s-a pozitivat mai tarziu.Bafta multa!
Nusy 34+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 5 saptamani!!!!
ingeras26a spune:
Ahhh si inca ceva: mi-am adus aminte, Cata stie :)
Ieri dimineata mi-am facut un test Barza (care a iesit slab pozitiv), se vedea ff clar a doua liniutza! sure check negativ.
Dupa 10 min mi-a venit CM.
Concluziile le trageti singure!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ala77 spune:
alsima,
Exact, nu mai cauta cat trebuie sa fie valoarea in ziua 10, nimic nu e batut in cuie. De exemplu eu am avut in ziua 13 beta=28. Apoi la 48 de ore 131 etc, 390, 1500 samd. Deci important e sa iasa >5 si sa se dubleze la 48 de ore.
A, si la mine testele din urina au inceput sa se pozitiveze din ziua 13.
mihaele spune:
Kitta felicitari sigur este cu reusita de data asta Doamne ajuta dupa atat suferinta si lupta vine tetsul pozitiv ai sa fi graviduta
Kora astept vesti de la tine
Dragele mele va pe toate si va doresc numai teste pozitive
Puisori dragalasi