FIV 224
Raspunsuri - Pagina 10
mirimir spune:
Bine v-am gasit!
Nu am mai scris la acest topic desi am citit mereu.
Am vrut sa va spun ca mie mi-au dozat progesteronul de cate ori mi-au dozat estradiolul,adica la 2-3 zile, chiar mi-au modificat dozele in functie de valoarea lui.Sunt ziua 4 de la ET.
betty78 spune:
Ma mai tineti minte? Eu din pacate nu am mai avut f mult timp liber in ultima vreme. Despre noi in rest va anunt ca o sa fiu soacra cu 2 nurori
Avalon felicitari pentru gemenasi!
Ellanik iti tin pumnii si sa ai o perioada usoara.
Multa bafta fetetor care sunt in focuri sau care se pregatesc.
Betty78 15+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
goldi spune:
Mirimir, unde ai facut FIV ?
Si eu am dozat progesteronul in ziua 2 si il am 1.36 nmol/l.
Analiza a fost facuta la Synevo - nu e reclama; stiu ca valorile normale sunt diferite in functie de laborator. De pilda la ei, faza foliculara are intre 0.64 si 4.7 .
La voi este exprimat tot in nmol/l ?
Kora, te rog lamureste-ma si pe mine : dr Cocei a dedus ca fereastra de implantare este decalata pt ca progesteronul era prea mare si endometrul incepuse sa se transforme in secretor, prea devreme la ovocite prea mici ca sa ai timp de punctie si ET ?
Multumesc.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ellanik spune:
Betty , iti multumesc pentru "pumni" .Felicitari pentru baietel si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
goldi spune:
Avalon, Betty, felicitari pentru baietei ! Sa fiti sanatoase si sa mearga totul cat mai bine
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Delia21 spune:
Betty,FELICITARI....SI INDRAZNESC SA TE INTREB DACA PESTE 2,3,...4 ANI VEI INCERCA DIN NOU PENTRU O FETITA?Sper sa nu te supere intrebarea mea
Elanik,si eu iti tin pumnii sa iasa cu ochisori de data asta.Bafta maxima!Eu voi incerca din nou in toamna...abia astept
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Betty,FELICITARI....SI INDRAZNESC SA TE INTREB DACA PESTE 2,3,...4 ANI VEI INCERCA DIN NOU PENTRU O FETITA?Sper sa nu te supere intrebarea mea noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
cum sa nu...chiar asta i-am sotului cand am iesit de la eco ca peste 2 ani sa se pregateasca si pt o fetitza...cei drept nu stiu daca a fost extraordinar de incantat...parca ar mai fi vrut sa asteptam...in fine sa vina bebe 2 si apoi o sa vedem, dar eu tare mult imi doresc si o fetitza
Betty78 15+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
alsima spune:
betty, felicitari pt burtica albastra!!!!
Eu mai am un pic , pana la test! N-am absolut niciun simtom, in afara de o jena mica in burtica, in dreapta...poate e ovarul , nu-mi dau seama....
In fine...mult a fost, putin mai este...
Doamne ajuta!
Maine zbor la Bucuresti si ziua de vineri ma va gasi acolo. Stie cineva vreun laborator in zona Ghencea unde voi sta eu?? Sa-mi fac beta HCG-ul????
Luna MAI e luna MEA!!! :)
Dana_bebe spune:
Buna dimineata!
Am si eu cateva intrebari:
1.e ok daca fac prima monitorizare in ziua 6 (eco + estradiol, progesteron)? sau e cam tarziu
2.cate zile ati facut stimularea cu Gonal?
3.voi ati simtit ceva cand faceati stimularea - o intepatura, o jena ceva?
Vreau vesti bune de la voi! multe teste de sarcina pozitive!!!
Azi am facut Gonalul nr 4!