FIV 224

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bety 78: Pai cum sa te uitam, mai ales cele cu state vechi?? Felicitari!!!!! Si atunci cand va fi momentul sa vina si fetita!!
Kora: Si eu astept cu nerabdare vesti de la tine....ma uimesti cu atatea informatii utile, cred ca ai putea sa-ti dai doctoratul in RUAM....iti doresc o punctie usoara si cu rezultate bune!!
Iana, Huski, Iazmin: Sunt cu ochii pe voi, trebuie sa inceapa vestile bune!!!
Alsima: Poate deschizi lista gravidutzelor din mai!!!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bety, felicitari!
Alsima, AMR 1 :) bafta multa!!!

Fetelor, am bravat. Azi sunt mai rau decat ieri sau decat alataieri :) incerc sa-mi revin repede.

Va pup.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iana felicitari pentru productie!!!!Bafta multa in continuare!
Li am ,crystal, misa 21, ingerash, catank ( felicitari pentru decizie,vei fi o mamica fericita,ai sa vezi!),elenada, mami vreau,nusy,mihaele,maria08 multumesc mult pentru sustinere!!!!Toate cele bune din partea mea si DD sa va ajute si pe voi cu macar un bebe…!
KITTA super 5 ovocite!Doamne ajuta pe mai departe!Acum nu te mai gandi la alte amanunte decat sa se fertilizeze si sa ii pui in burtica!Progesteronul trebuie sa fie sub 1 pana la punctie ca sa nu treaca fereastra de implantare,apoi din ziua punctiei din moment ce se ia utrogestan organismul asimileaza progesteronul ceea ce e indicat si inainte cu o zi de ET acesta trebuie sa fie minim 30.Daca e sub 30 se suplimenteaza utrogestanele cu ovule sau cu progesteron injectabil.Asa e la belgieni si acum si la dr. Cocei….eu m-am dat pe mana ei cu toata increderea….Iti tin pumnii!
Iazminn cu 5 ovocite trebuie sa fii bucuroasa numai sa fie de calitate!Eu am avut doua si toate sperantele imi sunt in ele!Un copil imi trebuie nu mai multi….Felicitari pentru cei 5 puisori!
Avalon doctorii belgieni au adoptat aceasta metoda cu progynova vaginal in stimulare.Eu fara asta nu mai am endo trilaminar,deci nu exista sanse de implantare.Nici eu nu mai auzisem sa se dea estrogeni in stimulare,dar uite ca stiinta evolueaza si belgienii au experimentat cu success si lucrul asta.Repet, nu se ia oricum sau oricat si numai sub ghidaj ecografic si sub supraveghere medicala,dozand progesteronul si lh-ul pana la punctie.Din pacate desi ma ajuta si endo devine trilaminar se matureaza mai repede decat foliculii si trece fereastra de implantare asa ca solutia este sa pun embrionii la momentul optim pe un endo tratat cu progynova.Eu am incredere si sper sa fie bine pana la urma….Lupt pana la capat….x3!
Husky tin pumnii stransi!
Mari lolutza am tot scris zilele acestea de ce trebuie sa fie progesteronul sub 1 pana la punctie.Reciteste paginile anterioare.Eu zic sa discuti cu dr. despre valoarea progesteronului tau in zi 2,dar repeta analiza si la urmatorul cm,poate nu e mereu peste 1 in zi 2cm.Bafta!
Ingerash tare rau imi pare,dar nu uita ca mai ai puisori la congelator!Poate si tu ai trecut cu fereastra de implantare daca spui ca endo era secretor dinainte de punctie,nu stiu….zic si eu,discuta chestia asta cu dr. Cocei…
Goldi ai inteles foarte bine!Am avut progesteronul si in ziua 2 si apoi la inca doua dozari in timpul stimularii sub 1,dar prin ziua 12 de cm la ultima eco endo meu trilaminar deja incepea sa devina secretor si a doua zi progesteronul a fost 2,15.Din toate astea dr. Cocei a dedus ca pana la ET trec de fereastra de implantare si atunci nu mai am nici o sansa,de aceea congelam enbrionii si mi-i va pune sper in iulie pe un endo bun ( sper eu…).
Betty78 FELICITARI!!!!
Alsima te “vad” tare stresata.Bafta multa de tot!!!!Te astept cu bhcg maaaareeee!
Dana bebe e ok prima eco si primele dozari in ziua 6.Mult succes!

Tocmai am vorbit cu cineva care a raspuns la tel d-nei dr. Cocei si a intrebat-o pe dansa ce fac puisorii mei si a spus ca s-au fertilizat amandoua ovocitele...Doamne ajuta!
Fug acum pana la Giuly ca mai vreau sa ii pun cateva intrebari domanei doctor si imi ramasese o cutie de puregon pe care mi-au vandut-o fetele.
Mai vorbim mai tarziu!!!! gashcaaaaaaaaaa!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dana - nu stiu daca este devreme sau tarziu in ziua 6 prima monitorizare. Eu am facut monitorizari in zilele 3/5/7/8/10/12/14(eco +estradiol iar progesteronul in Z12 si 14), stimulare cu Gonal 12-14 zile , ma iritam si eu dar trecea dupa cateva ore si da, aveam intepaturi de ovare ceea ce se pare ca este un lucru bun.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Fetelor, stie cineva, la Giulesti, daca ai mai multi embrioni / blastocisti, cum se congeleaza? adik cati se pun intr-un "pachetel"? cate 2? cate 1? toti?

Va intreb pentru ca daca sunt toti pusi, pp ca nu am decat o sansa sa incerc; daca sunt cate 1 sau cate 2, pot sa incerc de 2 sau mai multe ori, in cazul in care ei rezista decongelarii.

De asemenea, am suna, evident ca nu-mi rasp Cocei, fetele de la FIV mi-au spus ca nu imi fac nu=ici un tratament inainte de ET cu congelati. Este normal? nu mai inteleg nimic, pls help!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele, nu prea am scris aici dar v-am citit zilnic si am plans sau m-am bucurat alaturi de voi.
Kora te apreciez ptr. perseverenta ta, sper ca atunci cand va veni momentul sa fie cu noroc.
Luca, Ellanik, Iana, Ioana sunt cu ochii pe voi si ma rog ca sa fie cu ochisori si la voi
Cata si pe tine te astept cu vesti bune, atunci cand tu consideri ca a venit momentul ptr. o noua incercare.
Si fetelor mai noi care nu ma cunosc, le urez numai teste pozitive
Ingeras eu o sa incerc sa-ti raspund chiar daca nu cunosc practica de la Giulesti, de obicei se congeleaza intr-un singur loc, atat cat este necesar ptr. un singur transfer( cam pana la 4, eu am avut 3 embrioni, au rezistat 2 pe care i-am transferat si s-a nidat unul) Insa in majoritatea cazurilor se administreaza estrofem sau alte medicamente care contin estrogeni(sper ca am inteles bine), in cazul meu a fost estrofem cam cu 14 zile inainte de ET.
Noi ieri am aflat ca o sa avem un, bine dezvoltat, care a pastrat avansul de o sapt. si cateva zile.
Betty se pare ca in tura noastra, profu a fost croit pe baietei.
Va urez multa putere de lupta in continuare si bafta.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ingeras, nu stiu cum e la Giulesti dar in Austria am doua pachetele cu 2 si respectiv 3 embrionasi. Nu cred ca se congeleaza mai multe "pachetele" de 1 buc.
Si barza cam iese pozitiv. Mai bun sure check-ul.

Fetelor, daca ar depinde reusita de cat de tare va tin pumnii sa stiti ca toate ati reusi.

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

KoraPop, Catalina2307 - multumesc pentru raspuns - chiar daca pare nebunie eu ma duc azi la un alt doctor sa-mi faca o eco transvaginala sa vedem cati foliculi sunt.Daca e ok o las in pace pe dr. mea, daca nu vad eu cum dau de ea sa modifice tratamentul.O sa fac si un estradiol.

Alta intrabare:
E adevarat ca in ziua cand se face eco pt monitorizare nu trebuie sa-mi fac gonalul pana nu facem eco? La mine ar fi grav ca le fac la 6.30 dimineata iar ei vor sa ma vada la ora 17 adica e diferenta de aproape 12 ore !!!

Kora -cand e ET?
Alsina - ceva noutati?
Ingeras - eu cred ca ii congeleaza separati si ca poti decongela cati vrei tu dar nu sunt o experta in asta. Hai nu fi trista ca va veni si bebe al tau - poate nu l-au pus pe cel care trebuia sa ajunga la tine! Da-i un pup mare fetitei tale. Sa-l roage si ea pe Doamne Doamne sa-i trimita un fratior.

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc tare mult pentru raspunsuri, incerc in continuare sa dau de cineva la Giulesti care sa ia legatura cu Cocei si sa-mi zica ce si cum.
Va tin la curent.

Many_bani, felicitari pentru albastrel :) sa creasca mare si sanatos!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, voi ce stiti? Cate zile trebuie sa stau in pat dupa ET?
Si ce inseamna mai exact 'in pat'?
Cat timp am voie sa ma dau jos?
Pot sa dau mancare la caine?
Pot sa pun la cuptor ceva de mancare?
Am voie sa imi ridic laptopul in brate?
Pot sa stau pe scaun pe terasa?

Sunt diverse activitati prin casa pe care nu stiu daca am voie sa le fac.
Am voie sa urc si sa cobor scarile de la parter la etaj?

Mergi la inceput