FIV 224

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ingeras eu te sfatuiesc sa o suni pe dr. Cocei mai dupa masa sau deseara pentru ca eu am fost pana acolo sa vorbesc cu dansa si e NEBUNIEEEEEE.Saraca nu mai stia de ea,era foarte obosita ,stresata si are o multime de treburi pe cap.Mie imi va da la cm din iulie doar din zi 6 de cm cate doua pastile progynova pe zi ( una dimineata si una seara),tot cam pe atunci o voi suna si vom stabili eco prin zi 7-8 probabil.Am hotarat impreuna cu dansa ca daca va fi vreun folicul in acea luna il vom punctiona si pe acela.Embrionii mi-i congeleaza azi la stadiul de doi pronuclei ( a spus ca au sanse mai mari de supravietuire dupa decongelare) si ii va mai lasa o zi-doua la divizare dupa ce ii va decongela.Am intrebat daca sa iau AC luna urmatoare si a spus ca in nici un caz pentru ca afecteaza endometrul si eu tocmai de asta nu am nevoie.A mai spus ca in iulie cand voi face numai tratamentul cu progynova pentru endometru nu ar trebuie sa pierd fereastra de implantare in mod normal pentru ca acum s-a intamplat asta datorita stimularii si atunci nu voi face stimulare.Se putea lua pentru ET cu decongelati progynova din zi 1 de cm primele 5 zile cate o pastila pe zi ( oral) si din zi 6 de cm cate doua pastile vaginal .In aceasta situatie luand progynova din zi 1 de cm folicul nu se mai formeaza.

many bani tu ai reusit cu embrioni congelati.Erau congelati la 72 de ore? Cum a fost tratamentul tau si ecografiile cum s-au facut, in care zile? Acum ma apuc sa studiez si partea cu ET cu embrioni congelati care pana acum nu m-a interesat Felicitari pentru flacau!!!!!Sa creasca mare,frumos si sanatos!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Kora, sincer iti spun ca nu stiu la cate ore au fost congelati, stiu ca am avut transferul la la FIV-ul din care au rezultat embrionii congelati la 48 ore, banuiesc ca dupa ET au congelat si cei 3 embrioni ramasi. Stiu doar ca la ET cand am fost anuntata ca din cei 3 au rezistat 2, profu a zis ca au avut o evolutie buna ca din 2 celule la mom. congelarii au ajuns la transfer la 5 celule cu forma perfecta.
Despre tratament mare lucru nu am de zis, am inceput cu estrofem cu 14 zile inainte de ET, o tb dimineata si una seara, asta pana la prima echo. unde s-a vazut ca endomedrul meu nu crestea, mi-a fost dublata doza 2 dimineata si 2 seara, asa am mers pana in sapt. 4,6 de sarcina cand din cauza sangerarilor a mai crescut doza cu o tb.
Echo. am avut cam la 2-3 zile, insa endomedrul meu nu s-a lasat convins sa creasca asa ca la ultima echo. avea cca 5cm, credeam ca nu mi se mai face ET, insa proful a zis ca-l intereseaza mai mult structura decat grosimea si de al meu mereu a zis ca este puternic vascularizat, de structura buna( ce o mai insemna si asta). Avea 5cm cam cu 6 zile inainte de ET, la Et nu a mai fost masurat. La estrofem s-a mai adaugat cu 3 zile inaie de ET si utrogestanul. Cam asta este practica la clinica unde am facuut eu.
Pupici si multa bafta.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora mult noroc in continuare si felicitari pt. cele doua ovocite.
Maria 08,Ingeras,Nusy,Avalon,Many_bani va multumesc fetelor pt, sustinere
Fetelor eu am sunat azi si am vorbit cu d-na Cocei si mi-a zis ca embrionasii mei sun in continuare 8 .
.7 de categoria A1 de 4 celule.
1 de categoria B ,cu usoare fragmentatii.
Ma pus sa aleg daca vreau sa merg pe blasto,dar mi-a fost frica,
Am ajuns amandoua la concluzia sa punem maine 3 si restul sa ma hotarasc daca daca ii congeleaza asa sau sa mearga pe blastocisti.
Am si eu o rugaminte cum e mai bine sa fie congelati ?Blastocisti sau asa la 72 de ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

din ce am citit e bine sa fie cat mai mici pentru congelare
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

din ce am citit e bine sa fie cat mai mici pentru congelare
bafta

Excat. Pentru transfer imediat este ideal sa ai blasto, pentru congelare cat mai mici , eventual cand ii scoate sa ii mai lase sa ajunga la blasto.

betty - acum "te-am vazut". Sa ai un baiat mare , frumos si sanatos.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

many bani tu ai facut la Giulesti cu prof. Marinescu?Exact pe aceeasi schema voi merge si eu.Doamne ajuta!A si sa stii ca intr-adevar si dr. Cocei zice mereu ca cea mai importanta e structura endometrului,apoi si grosimea....,dar degeaba ar fi un endo maaare daca nu ar fi structurat cum trebuie.Sarcina cat mai usoara in continuare!!!

iana felicitari pentru embrionasi.Stai foarte bine.Sfatul meu e sa ii congelezi maine pe cei pe care nu ii pui in burtica.Eu asa stiu ca cu cat sunt mai mici la congelare cu atat au sanse mai mari sa traiasca dupa decongelare si daca va fi ok la decongelare nu te opreste nimeni sa ii mai lasi atunci pana la blasto daca vei vrea.Mie tocmai asta mi-a explicat dr. Cocei ca in mod normal ei congeleaza la 3 zile sau chiar blato,dar daca mi-i congeleaza azi la stadiul de 2PN sau chiar doua celule poate dureaza ceva mai mult procesul de congelare,dar si sansele de supravietuire sunt mai mari.Baftaaaaaaaa!

Cata gand la gand

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

ingeras, pot sa-ti spun ca mie mi i-au inghetat 3X3 si 1 singur, deci in 4 "pachete"
Dna dr mi-a spus ca 20% in medie mai "pica" la decongelare.
Nu stiu de ex daca la nevoie pot decongela din pachete diferite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Kora, eu am facut la MNL cu prof. Ron-el, nu la Giulesti

15 +

Mergi la inceput

many bani ok, multumesc .Oricum e acelasi principiu si la Giulesti,doar ca eu stiu de pe acum ce tratament voi face pentru endometru.

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Multumesc ,fetelor de sfaturi.Kora
Iazmin ce faci ai sunat?
Huski burtika ce face?

Mergi la inceput