FIV 224
Raspunsuri - Pagina 13
blue_flower spune:
Va rog frumos, raspunde-ti-mi si mie.....pleaseee
Fetelor, voi ce stiti? Cate zile trebuie sa stau in pat dupa ET?
Si ce inseamna mai exact 'in pat'?
Cat timp am voie sa ma dau jos?
Pot sa dau mancare la caine?
Pot sa pun la cuptor ceva de mancare?
Am voie sa imi ridic laptopul in brate?
Pot sa stau pe scaun pe terasa?
Sunt diverse activitati prin casa pe care nu stiu daca am voie sa le fac.
Am voie sa urc si sa cobor scarile de la parter la etaj?
mihaele spune:
blue_flower eu am stat 2 zile la pat si pe urma mi-am reluat activitatea de zi cu zi fara efort. Bafta sa fie lipiciosi bebei
Puisori dragalasi
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Va rog frumos, raspunde-ti-mi si mie.....pleaseee Fetelor, voi ce stiti? Cate zile trebuie sa stau in pat dupa ET? Si ce inseamna mai exact 'in pat'? Cat timp am voie sa ma dau jos? Pot sa dau mancare la caine? Pot sa pun la cuptor ceva de mancare? Am voie sa imi ridic laptopul in brate? Pot sa stau pe scaun pe terasa? Sunt diverse activitati prin casa pe care nu stiu daca am voie sa le fac. Am voie sa urc si sa cobor scarile de la parter la etaj? |
Iti pot spune cum am procedat eu.
Cate zile trebuie sa stau in pat dupa ET?
Si ce inseamna mai exact 'in pat'?
Cat timp am voie sa ma dau jos?
O zi este suficient, dupa care viata ta trebuie sa decurga normal.
Pot sa dau mancare la caine?
Sa mor de pricep de ce sa lasi bietul animal infometat.
Pot sa pun la cuptor ceva de mancare?
Ete , vrei sa infometezi toata casa. Glumesc. Cata vreme cuptorul nu este cu microunde si cevaul nu are 15 kile nu e problema.
Am voie sa imi ridic laptopul in brate?
Ideal nu. Incearca sa nu ridici mai mult de 2 kg. Si fara laptop pe burta.
Pot sa stau pe scaun pe terasa?
Pai de ce sa nu ai voie? Ai .
Am voie sa urc si sa cobor scarile de la parter la etaj?
Limiteaza-te la drumurile necesare.
Nu te apuca sa pui muraturi, sa cari ligheane cu rufe spalate, sa alergi pe scari sus/jos, sa dai cu aspiratorul de 3 ori pe zi.
O viata normala cu cat mai putin efort fizic.
Multa bafta.
coltul meu de rai
iana_mari spune:
Va mai zapacesc cu o intrebare.
Cat costa congelarea si daca maine trebuie sa am banii pt. asta.
Kora ai platit ceva?
blue_flower spune:
Doar 2 zile? Pai eu am fost sfatuita sa stau in pat pana la betaHCG.
De asemenea am fost sfatuita sa nu conduc, pt ca sunt gropi pe care nu le poti ocoli, pt ca pui frana si iti incordezi burta.
Mie mi se pare mult 2 sapt in pat, fiind o fiinta f activa de felul meu.
Curatenie nu fac eu, deci nu aici e problema, doar laptopul, ca va trebui sa muncesc de acasa.
Alta nedumerire: pot sa stau la masa sa lucrez sau exclusiv intinsa in pat?
anka_daria77 spune:
Catalina2307 hai ca esti mare figura zau. Uite cum reusisi tu sa ma scoti din butoi. Picasem rau dupa vestea cu Ingeras.
Hai fetelor va rog mult sa fie cu noroc si lipiciosi embrionasii si sa am motive sa dansez din nou. Ma gandesc serios sa schimb dansul.
Felicitari pentru proaspetele mamici cu carucioare albastre.
mari_lolutza spune:
KORA POP, multumesc pentru raspuns. O sa mai caut si postarile anterioare sa ma lamuresc. Cred ca daca as mai fi asteptat o luna, progesteronul ar fi fost sub 1. Om vedea ce va mai fi tocmai in toamna. Pina atunci, va citesc cu nesat si va tin pumnii tuturor fetelor care urmati fiv.
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Doar 2 zile? Pai eu am fost sfatuita sa stau in pat pana la betaHCG. De asemenea am fost sfatuita sa nu conduc, pt ca sunt gropi pe care nu le poti ocoli, pt ca pui frana si iti incordezi burta. Mie mi se pare mult 2 sapt in pat, fiind o fiinta f activa de felul meu. |
Pai daca asa ai fost sfatuita si ai raspunsurile la toate intrebarile fa cum ai fost sfatuita.
coltul meu de rai
pen spune:
Buna!
scuze pt mesajul sec de mai devreme!
Blue_flower nu trebuie sa stai in pat non-stop fiindca nu esti bolnava, esti doar insarcinata, nu?
Eu nu am stat in pat decat cand aveam eu chef, adica vreo 2 ore pe zi cand ma uitam la TV.
In rest afara, in curte, la aer curat, pe balansoar, am mancat numai bunatati, am calcat, am spalat (nu eu, masina), m-am plimbat aprox. o ora pe zi si chiar am sapat florile din radina cu o sapalia mica. Activitatea asta din urma chiar nu te sfatuiesc s-o faci. Si nici sa intinzi tu rufele. Si nici sa stai cu laptopul in poala si nici cu mobilele lipite non-stop de ureche!
Ai rija de tine, fara sa exaerezi!