FIV 224

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Catalina, nu am raspuns la toate intrebarile, din acest motiv am postat intrebarile si nedumeririle.
Am fost sfatuita, dar nu imi plac sfaturile exagerate, de aceea am considerat necesar sa intreb si femei care au facut FIV. Sfaturile le-am primit de la un doctor- femeie, prietena cu mine, nu doctorul meu.
De asemenea, am impartasit din acele sfaturi primite, poate alte fete le iau in seama, le considera oportune si ar trebui sa le urmez si eu.
Imi cer scuze pt ca am intrebat, dar eu nu consider ca am gresit cu ceva.

Pen, multumesc frumos pt raspuns. Sunt debusolata pentru ca sfaturile difera f mult de la persoana la persoana, una zice 2 zile, alta 4, alta 2 saptamani. Incercam sa gasesc o coerenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Blue flower, eu am facut fiv-ul in budapesta si ne-am intors in romania dupa 4-5 zile de la ET, cu masina, so gropi la greu si am mers fara pauza.
Apoi cu statul in pat, dr mi.a zis ca e ok sa stau in ziua cu ET-ul mai linistita ceea ce am si facut pana pe seara cand n-am mai rezitat si m-am dus sa beau un ceai la receptia hotelului.
Si pentru ca imi place orasul ala de mor n-am ratat nicio zi in care sa nu ma plimb. Intr-adevar, nu am mers f mult pe jos si mai incerca sotul mea sa ocoleasca gropile.

So,n-am avut regim special, dr ne-a dat dezlegare si la sex, dar n-am prestat din motive de durere de ovare.

Cred ca cel mai important e sa faci cum simti tu, cum iti e bine si sa te menajezi un pic mai mult decat de obicei.

Bafta multa!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu ai de ce sa iti ceri scuze si nu a fost un repros. Am incercat sa iti raspund la fiecare intrebare in parte si sa iti spun cum am procedat eu. Dar daca medicul tau iti spune sa stai in pat 2 saptamani nu mai are importanta nimic din ceea ce spunem noi. Urmeaza sfatul medicului tau. El te cunoaste, te stie, iti stie sensibilitatile. Noi nu. Noi vorbim din experienta.
Eu cel putin a doua zi dupa ET am urcat in avion si nu am avut nici o problema. S-au prins de fiecare data. Ce trebuie sa intelegi este , asa cum a spus pen, ca nu esti bolnava, nu esti diferita, nu esti nici macar gravida. Este o procedura care nu trebuie sa iti afecteze viata. Oricum daca nu se prind in 24 , max 48 ore nu se mai prind niciodata. Fara efort fizic . Asta este cel mai important.
Iar parerea medicului este cea mai importanta dintre toate.

Daca medicul ne spune sa inghitim o lingurita de rahat in fiecare dimineata vom spune ca este nebun dar daca o forumista va spune acelasi lucru pentru ca asa a ramas ea gravida o sa stam toate cu borcanul de rahat pe noptiera. Ceea ce din punctul meu de vedere este o mare , mare greseala.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Blue_flower, eu am facut luni ET-ul si vreau sa-ti zic ca n-am stat non stop in pat. Astazi am iesit prima oara afara, m-am plimbat aproximativ o ora iar la intoarcere am condus si masina (aprox 500 de metri, am parcat-o in fata blocului)
Acum spre exemplu, simt ceva dureri in burtica asa ca "stau" in pat...
Maine am de gand sa ies mai mult prin parc si eventual sa conduc masina mai mult, poate dau o fuga la shopping in mall...asta daca ma voi simti in stare ...si in rest Doamne ajuta!
....la celelalte Fiv-uri am stat in pat ....si la ce mi-a folosit?!?
Iti doresc multa bafta! Tu unde ai facut?

Kora, felicitari pentru embrionasi , ce? numai eu sa fac gemeni?!?

Iana, mama ce productie frumusica, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Feteloooooooooooooooooor!!!!!!
Am facut azi un test (nu m-am mai putut abtine), un Sure Check si a aparut a doua liniutza: palida, anemica, dar PREZENTA!!!!!

Am primit ok-ul de la Zadori sa merg maine sa fac testul de sange...mi-e frica sa mai fac unul de urina sa nu cumva sa plece liniutza!!!

Sunt atat de emotionataaaaaaaa!!!!!!!!
Totusi, s-a pozitivat foarte devreme, nu??? Ziua 8 de la ET!!!
Oare s-au prins amandoi bebelasii????

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

alsima, , DOAMNE AJUTA !!!
E buna si palida, numai sa fie
Sunt sigura ca e cu ochisori , ...mmm imi dai sperante, eu urmez...spe sa iasa si la mine a doua liniuta, apropo..de unde ai luat testul ca poate au numai din alea pozitive ,
VREAU SI EU UNUL!!!
Tu cat ai stat in pat dupa ET?

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Bravo Alsima Si pe mine ma umpli de speranta! Sure checkul e tare al naibii...nu iese pozi decat daca e sarcina...si in z8!!...cred ca pui de doi pui

Azi fac prima injectie de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alsima, bravo, sa fie intr-un ceas bun. Daca a iesit la sure check apai pozitiv este.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Simona2 sa fie cu noroc prima injectie si sa ne dai vesti bune
huski sa ne dai si tu vestea buna cu 2 liniute si beta mareeeeeee, eu am facut ET sambata si o sa fac testul marti - sa fie cu noroc la amandoua si la toate aspirantele
catalina 2007 sunt intru totul de acord cu tine , in primul si in primul rand indicatiile medicilor conteaza cel mai mult, fiindca fiecare organism reactioneaza diferit la anumiti stimuli
blue flower nu-ti face probleme din cauza faptului ca esti activa si nu vei putea sta la pat cumintica. Si eu sunt o persoana foarte activa si de sambata de cand mi-am facut ET stau numai la pat. Beau apa ca o vacuta 3-4 litrii pe zi, si ma ridic numai pentru pipi si papa .....in rest la orizontala, asa ma simt eu bine acum.
Pupici la toate si Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Alsima, bravo pt liniute! Sigur se prinde.
Sigur se prinde si la mine.
Maine am ET.

pup pe toate fetele care ma suporta paranoica cum sunt.

Mergi la inceput