FIV 224

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mami_vreau special pt. tine,scumpa :s-au fertilizat toate 8.
Mai vedem si maine evolutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mai fetelor eu nu stiu de unde mi-au scos 8 ovocite,cand pe eco se vedeau 6 si cu dimensiuni mari intre ele.E adevarat ca d-na dr. mi-a zis de doua ori ca s-a cam stricat ecograful si nu mai citeste asa bine.
Iazmin pana la urma nu visasem dr. Codreanu a fost la un examen si mi-a facut punctia DR.Bucur,(eu sunt obisnuita sa fiu pasata de la un dr. la altul.)Mi s-a mai intamplat la prof. cand pleca la congresuri imi facea Codreanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Pup fete fivoase...

mami_vreau, ingerasha, nu ma mai stresez...mai am 2 zile...
Apropos...stiti cumva cat ar trebui sa fie valoare in ziua 10 dupa ET, a betaHCG-ului???
Oare in ziua 10 iese un test de urina???

Offf, offf....nu ma mai stresez, da? Asta sunt eu relaxata...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

alsima - sigur iese. Cat au avut embrionii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

KITTOOOOO, iesi soarele pe strada ta! Bravo pentru decizia de a nu lua estrogeni fara indicatie! Felicitari pentru productie, si sa dea Domnul sa te vad bortoasa si cu semnatura mea! Tin pumnii!

Ingeras imi pare tare rau... eu zic la fel, sa continui incercarile si pe natural ca ai sanse! Din pacate fivul are un procent de reusita mic... te pup, fata curajoasa!

Kora, nu ma pricep la ferestre de implantare si nici nu stiu ce sa zic, mie nu mi-au facut niciodata progesteronul in stimulare, numai in ziua 2 cand am inceput tratamentul fiv trebuia sa fie sub 1 si a fost, si apoi mi l-au mai facut in ziua punctiei (parca)... iar etrofem am primit si eu in 2005 de la o doctorita pe vremea cand faceam inseminari si mi-a zis sa introduc vaginal... asa am facut cum a zis ea cateva zile numai si nu stiu daca are vreo legatura dar dupa cetva luni m-am trezit cu un fibrom... in schimb, nu am auzit niciodata, la fel cum zic fetele sa se dea estrogeni inainte de punctie/ovulatie... scuze ca ma cam lasa memoria cu progesteronul... tu mergi inainte pe mana doctorilor, or sti ei ce noi nu stim... bafta!

Iana Mari si celelalte fete care sunteti in focuri, bafta!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

dana bebe, la mine in ziua 2 de cm Estradolul a fost 47.74 si progesteronul 0.590. Te

Cristal 1995, multumesc!

Catalina, sa stii ca n-ar fi fost nici un deranj daca veneai la noi, chiar si la ora aia Noi care credeam ca ne-ai injurat ca te-am plimbat prea mult prin oras, dar era cea mai putin aglomerata ruta...cred

Iana, si eu ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si pe tine si pe Iazmin Hai cu vesti bune!!!

Iazmin eu zic sa fii fericita ca ai 5 embrionas frumosi si sa fii convinsa ca dna dr. va face tot ce-i omeneste posibil sa fie bine , dar pana atunci eu zic sa mergi la spital sa fii in atentia lor
Si eu am sangerat putin imediat dupa punctie, am avut o mesa pusa de profu' dar dupa ce a scos-o asistenta nu a mai curs absolut deloc
si la fel m-a durut burta dupa punctie dar a trecut..

Koricica, sunt cu sufletul alaturi de tine!

-ici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, eu am in z 2 de cm progesteronul 1,15. Ce inseamna asta si de ce trebuie sa fie sub 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana ma bucur mult!!!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

alsima uite valorile hcg in functie de varsta sarcinii:
Ziua 10 DPO - 3w3d - 25
Ziua 12 DPO - 3w5d - 50
Ziua 14 DPO - 4w0d - 100
Ziua 16 DPO - 4w2d - 200

Intrebai de test de urina. Depinde foarte mult si de tipul testului. Concentratia de hCG la care raspunde testul este de obicei specificata pe cutie. Un test cu sensibilitate 20 IU/L este mai exact decat altul cu sensibilitate 50IU/L (normal) si iti poti da seama cam de cand il poti face!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Iana, felicitari!

La mine beta=0, asa cum banuiam.
Una dintre fetele care au facut cu mine este gravi, celelalte 2 nu stiu.

Va pup mult.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput