FIV 224

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Eu cred ca m-am ales cu o hiperstimulare ovariana, ca ma doare de ieri de la punctie burta in permanenta, plus ca si sangerez. Pe langa toate astea nu am nici o productie extraordinara de ovocite. NUMAI 5.Deci nimic bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Iazmin,nu gindi asa.5 ovo sunt totusi 5 si daca fertilizeaza toate ai sanse mari.Imi pare rau de durerea de burta,dar sper sa treaca si sa iti fie bine.Sunt alaturi e tine si nu mai fi suparata,trebuie sa fie bine.

KITTA, super.Inseamna ca totusi se poate,dar probabil trebuie iesit din tipare.Eu una am renuntat sa ma tot caut de oau,merg pe donatoare.

Kora,si la tine ma gindesc.F tare Cocei si chiar ii pasa de tine.Si mie imi pasa si sper din toata inima sa fie bine si pt. tine si sa fie ultima stimulare din viata ta.

Bafta multa fetelor si sa reusiti toate caci sunteti O grupa nemaipomenita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ingeras, iti tin pumnii pentru ET cu congelati.Nu vreau sa par nesuferita insa trebuie sa fii fericita ca o ai pe Maya(eu daca voi avea o fetita asa se va numi -dupa civilizatia Maya.Acest cuvant inseamna "cei care merg pe apa" in limba mayasha asa ca tu vei invinge tot greul avand-o pe Maya).Oricum te felicit pentru ca , avand un copil, ai incercat sa mai ai unul punandu-ti sanatatea in joc si bombardandu-te cu hormoni.Felicitari pentru putere si putere pentru ceea ce va urma!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Ellanik, eu cu maya am ramas insarcinata in Caraibe, Mexic, Riviera Maya, exact acolo unde locuia po****tia mayasa...de aici numele ei :) iti multumesc pentru gandurile bune, o sa vedem ce urmeaza.

Frank, am fost azi la Giulesti, mi-am facut beta, insa nu-mi fac sperante ca prostul, asa, ca-mi cunosc organismul. Plus ca mi-a venit CM flux si culoare normala, asa ca asta este. Mi-au spus ca-mi pot face in iulie ET cu blasto vitrificati, pt ca in iunie e nu stiu ce examen imp si nu fac FIV, insa nu vreau. Astept pana in septembrie, sa ma bucur de vacanta. Am o sarcina dusa pana la capat, dar am si 2 pierdute, deci...

Alsima, nu te mai stresa aiurea.Sunt atatea fete care nu au avut nici un simptom si sunt insarcinate si altele care au avut simptome si nu sunt....deci roaga-te sa fie bine si gata. Oricum zarurile sunt aruncate, acum depinde numai de organismul tau si de D> Iti tin pumnii stransi!

Kora, Li-am

Iana, 6 ovocite este foarte bine! este foarte posibil ca si cele 2 mai mici sa fertilizeze ok. Nu-ti face probleme. Iti trebuie numai unul bun, ca sa faci un copil, daca e sa fie, e si cu unul si cu 10, asa ca...bafta!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ingeras 26a- ...ma bucur ca nu ai uitat sa zimbesti, ginduri numai bune, stiu cum este sa-ti doresti si, si, si mai mult, chiar daca mindra de fetita iti este alaturi, ... Dar niciodata sa nu spunem niciodata...

kora ma bucur pentru tine, ...si simt ca va fi fiv-ul norocos, ...."crede-ma" (ipoteza "nestiintifica")!!! Gindeste pozitiv!!! Dr Cocei isi doreste "mai mult" decat noi, cu atata daruire isi imbratiseaza profesia......Am incredere in voi,...in sansa ta...

Sunt alaturi de toate fetele, ...LucaLuca "sunt cu ochii pe tine"...bafta maxima, la un optimism maxim

Eu maine imi depun dosarul ptr adoptie, un drum lung, insa plin de sperante, ... bucurii, ...necazuri, ca doar deh'ce e simplu?!?!
Sunt pregatita, imi asum pasul, decizia...

Va pup pe toate, putere va doresc sa luptati cu toate fortele, ...pina la ultima sansa, ...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kora multa bafta iti doresc sa ai ovocite sanatoase si embrionasi sanatosi si lipiciosi atunci cand va fi momentul.

Bafta multa tuturor fetelor care sunt acum in focuri. Va doresc numai teste pozitive.

elena +29 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Eu tocmai am vorbit cu dr Cocei. Mi s-au fertilizat toate 5 ovocite, insa mi-a zis sa ma duc sa ma internez pana la ET la ei. Nu stiu ce sa fac, as astepta pana maine.Nu pot sa zic ca ma doare burta ingrozitor, de nu pot merge, insa nu am mai facut niciodata hiperstimulare si nu stiu cum este.
IANA -MARI ai sunat? Ma bucur ca te-am cunoscut. Pana la urma cine ti-a facut punctia?
INGERAS 26a nu stiu ce sa zic. Nu ma asteptam sa nu reusesti, sincer la cat de bine ai mers.Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe si sa te bucuri de fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

ingeras 26a- ...ma bucur ca nu ai uitat sa zimbesti, ginduri numai bune, stiu cum este sa-ti doresti si, si, si mai mult, chiar daca mindra de fetita iti este alaturi, ... Dar niciodata sa nu spunem niciodata...

Eu maine imi depun dosarul ptr adoptie, un drum lung, insa plin de sperante, ... bucurii, ...necazuri, ca doar deh'ce e simplu?!?!
Sunt pregatita, imi asum pasul, decizia...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Ah, nu, nu spun niciodata, pt ca eu teoretic mai am sanse si natural, asa ca, you never know...
Felicitari pentru decizie! sa fie intr-un ceas bun!
Si noi eram hotarati, inainte de a o avea pe Maya. Acum nu mai vrea sotul meu pentru ca ii este teama sa nu faca familia diferente intre copii / a se citi "sa o trateze pe Maya preferential". Nu avem de unde sa stim, dar... daca el nu este convins, nu vreau sa stic ce am, adica o familie minunata.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

iazminn - lasa forumul si fuguta la spital.Cu sangerare si hiperstimulare in general se amana ET . Oricum nu prea mai ai timp sa te gandesti si sa amani pentru alta data. Daca dr. ti-a spus ca trebuie sa te interneze , atunci nu mai pierde timpul si mergi la spital.Multa bafta iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CRISTAL,INGERAS,IAZMIN,MULTUMESC FETELOR.
IAZMIN DECI DIN CAUZA ASTA TI-A FOST ASA RAU.
Eu am fost foarte puturoasa azi ,abia m-am trezit si d-na dr. nu raspunde.
Ai vazut ca s-au fetilizat ovocitele Iazmin?
Eu insist cu telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana insista cu telefonul ca stau cu sufletul la gura acilea!!!

kitti felicitari pentru productie!

iazminn faptul ca s-au fertilizat toate 5 e super ok!!! bravo! tin pumnii in continuare! si eu zic ca e mai bine sa mergi la spital chiar daca nu te doare tare dar macar stii ca esti sub supraveghere!

kora iti tin pumnii! sa dea Dumnezeu sa faci oute multe si bune ca nu-i bai ca amani un pic ET! asa a fost sa fie! uite, iti trimit multi -ici... am mai invatat ceva de la tine!!! ca trebuie neaparat dozat progesteronul!!! iti raman datoare pentru cate am avut de invatat de la tine!

Alsima te pupacesc cu drag! nu te mai agita ca mai ai un pic pana la vestea mare!

Ingeras eu chiar astept cu nerabdare rezultatul tau de la b-hcg! inca mai sper! Doamne ajuta!

Luca

Laura

Mergi la inceput