FIV 224

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

husky - tinem pumnii stransi, stransi !
tu cat ai avut progesteronul si estradiolul de cand ai inceput stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

huski - si io multumesc la sot ca dat din maini pe fereastra sa scoata nebuna la lumina. Ca inca putin si va trezeati cu mine la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Fetelor, am si eu o intrebare....sunt in perioada in care orele sunt ani, iar zilele sunt secole...stiu ca ma intzelegetzi...
Deci: sunt ziua 6 de la ET si ma simt foarte bine!!!! Am o mica jena in burtik, jos, daca stau mai mult in picioare...dar in rest...ma simt bine!
Zadori mi-a scris azi si m-a intrebat daca am o sensibilitate a sanilor!!! NU AM!!!!!

Va rog din suflet sa-mi spuneti!!! Trabuia sa simt ceva? Voi ati simtit ceva?????
Offffff....macar mi-a dat "liber" sa fac testul vineri (ziua 10) ca pana luni nu mai supravietzuiam...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Hei, hei, hei, nu te stresa nici Maria nu a avut nici un semn si e gravida - hai ca mai e putin pana vineri.
zi-mi mai bine ce sa fac eu cu alergia la Gonal si dr. care nu raspunde
nu te las sa cazi in butoiul cu stres nu facee bine la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Pentru cele care vor sa stie rezultatul de azi :am avut 8 ovocite,
2mai mici si 6 bune.Maine sun sa vorbesc cu dr.Cocei despre evolutia lor.
Le multumesc fetelor care mi-au trimis mesaje si m-au sunat Ioanatugs,Huski,Mami_vreau ,cristinici,sunteti niste scumpe.
Huski si mie imi pare rau ca nu am putut sa vorbim mai mult,dar bine ca ne-am strans de mana si asta a contat foarte mult pt. mineSa fie intr-un ceas bun si sa ne dai o veste buna.
Iazmin cu tine am vorbit si esti o super fata,sper ca ti-a trecut complet burtica si nu-ti mai este rau.
Anka_daria
Ingeras stiu prin ce treci ,trebuie sa fii puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ingeras, iti tin pumnii pentru ET cu congelati.Nu vreau sa par nesuferita insa trebuie sa fii fericita ca o ai pe Maya(eu daca voi avea o fetita asa se va numi -dupa civilizatia Maya.Acest cuvant inseamna "cei care merg pe apa" in limba mayasha asa ca tu vei invinge tot greul avand-o pe Maya).Oricum te felicit pentru ca , avand un copil, ai incercat sa mai ai unul punandu-ti sanatatea in joc si bombardandu-te cu hormoni.Felicitari pentru putere si putere pentru ceea ce va urma!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Alsima, nici eu nu am avut nici un fel de simptome, abia dupa vreo 10-12 zile au inceput sa mi se mareasca sanii (fara sensibilitate), fii optimista!

Ingeras, imi pare rau pt nereusita, noroc cu Maya, esti fericita ca ai un copilas, si, zic eu, odata ce ai dus o sarcina pana la capat, nu te lasa batuta!

Kora, multa bafta, poate ca trebuie pur si simplu sa mai astepti un pic. Ca pentru toate lucrurile bune in viata.

si celorlalte fete, multa bafta! e un capitol cu multe emotii!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

iana_mari: felicitari, iubita! Tin pumnii sa fie bine de data asta!
Kora: bafta maine! Lasa ET-ul, il vei face cand endometrul tau va fi hotarat sa primeasca puiutii. Pupici
Huski: sa fie intr-un ceas bun!
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

ingeras neaparat BHCG!! e frustrant sa te gandesti la nereusita, stiu. mai ales atunci cand ai mai dus o sarcina pana la capat... cand te duci sa-ti confirme starea, in caz k nu esti gravida, sa te interesezi si sa ne spui cand poti pune ceilalti puiuti! succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, eu ouai azi 5 ovocite life, adica le si vazui pe ecran ca aici se practica pe naturel, adica afra sa te faca Frumoasa din padurea adormitaDar maine am cuicul c fertilizatul lor....
Korama bagasi in ceata cu progesteronul asta ca aici nu stiu ce metode au, dar nu se dozeaza mi nimic. O data ma dozara si atat...Si in plus au si alte metode cca inovaye de ei, dar va povestesc cand o sa am net mai ieftin ca sa ma pot intinde la povesti...Proginva nu bag de la mine putere ca imi e frica, iar aici nici antibiotic dupa punctie nu se da.
Monilandstau bine la toate capitolele, vizite, cumparaturi. Azi idem, fiindca eram f. treaza am sarit direct la cumparaturi ca ramasese ceva nevizitat Char ma gandeam daca nu reusesc nici la FIV-ul asta in ce zona geografica sa ma mai mut, ca am vazut tot ce se putea vedea pe o raza de 300 km in toate directiile...Numai in Italia nu am mers ca erau 400 km dus.In rest relaxare maxima, de ma gandesc cu groaza cum o sa imi intru in ritm la servici

Mergi la inceput