FIV 224

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

nu stiu valori optime "oficia" eu am mai citit ce au scris fetele si de acolo am tras niste concluzii
te poti uita la capitolul anterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor am primit analizele.Estradiolul e 2018 si progesteronul e 2,15.Dr. Cocei mi-a spus clar ca nu imi va pune embrionii acum pentru ca a trecut fereastra de implantare ( progesteronul trebuia sa fie < 1 ).Asta e!Nu sunt necajita,stie DD ce face.Mi-i va pune in iulie cand voi lua numai progynova pentru endometru si ii vom decaongela la momentul optim.
Acum sper ca maine sa am si eu 2-3 ovocite bune si sa rezulte embrioni buni.

Multumesc tuturor celor care imi tineti pumnii!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kora stie DD ce este mai bine pt tine ati tin pumni pentru maine si bafta
Ingerasi

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

ingeras imi pare rau sa aud ca n-a mers totul cum ti-ai dorit.
tu ai facut progesteron injectabil sau ai luat doar utrogestan pt ca stiam ca atata timp cat iei progesteron n-ar trebui sa vina ciclul,doar daca ai lipsa de progesteron,asa ca sa stii data viitoare la Cryo-ET sa faci daca e nevoie.
Sper totusi ca sangerarea sa fie ciclu peste sarcina ca s-a mai intamplat;fa testul... just in case.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mihaele da,asa e!Chiar asa l-am si rugat pe DD daca e bine sa mi-i puna acum,atunci sa mi-i puna acum,daca e mai bine sa mi-i congeleze si sa mi-i puna alta data atunci sa ramana pe alta data ET-ul.Daca i-as pune acum nu as avea nici o sansa asa a spus dr. Cocei.Sunt curioasa cate fete de pe aici care fac fiv isi dozeaza progesteronul in timpul stimularii.Ca eu sunt la al 5-lea fiv si numai acum fac acest lucru....cine stie la celelate fiv-uri daca nu cumva mi-au fost pusi embrionii dupa ce fereastra de implantare trecuse si altor fete la fel....E un lucru extrem de important!Cine vrea sa ia aminte.....
Hai ca ma duc sa ma odinesc ca totusi maine e punctia....!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Kora, eu cred ca bb vrea sa iasa alta zodie. :) (nu, nici mie nu mi-au masurat progesteronul in stimulare, ci doar estradiolul, din ce imi amintesc, dar nu m-ar mira ca pur si simplu sa imi fi masurat diverse iar eu sa nu fi stiut, aici nu iti spun nimic daca nu ii intrebi, iar eu pe vremea aia eram virgina, habar n-as fi avut ce sa intreb). Mult succes maine la punctie, sa vii cu vesti bune!

Ingeras, sa faci totusi un beta... Fii tare!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - eu la primul FIV am avut progesteronul 2.2. Isabela, prietena mea, 2,5. Si pentru greci ideal este sub 1 dar nici la 2 nu renunta la ET.
Oricum imi pare rau si sper ca in cele din urma sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

ingeras imi pare rau sa aud ca n-a mers totul cum ti-ai dorit.
tu ai facut progesteron injectabil sau ai luat doar utrogestan pt ca stiam ca atata timp cat iei progesteron n-ar trebui sa vina ciclul,doar daca ai lipsa de progesteron,asa ca sa stii data viitoare la Cryo-ET sa faci daca e nevoie.
Sper totusi ca sangerarea sa fie ciclu peste sarcina ca s-a mai intamplat;fa testul... just in case.

8+

Rubia, iau arefam 3/zi, adica 6 normale de utrogestan.
Mie analizele hormonale mi-au iesit ok, dar nu este prima data cand imi vine, desi luam progesteron.

Kora, stai linistita, mai bine ca nu ti-i pune acum daca analiza nu e ok, bine ca ti le-a facut!

Luca, fac testul maine, ca altfel nu-mi inchid dosarul. Dar nu-mi fac sperante aiurea, ca n-are rost. Sunt prea "cerebrala" pt asta. Am zis: la mine sangerare=ciclu sau sarcina pierduta, deci decat sa fie a doua varianta, o prefer sincer pe prima, e mai putin traumatizant, chiar si in cazul unui esec la FIV, cum e acum. Am trecut prin 2 pierderi de sarcina, nu mai vreau. Daca nu e sa fie, asta este. Ma obisnuiesc cu ideea, poate raman natural, cine stie?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kora Doamne ajuta!

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Ingerasule, imi pare tare-tare rau!!! Offf
O sa vezi ca se va prinde unul din omuletii de zapada

Iana, Iazmin, imi pare rau ca nu am avut timp sa vorbim azi mai mult dar ma bucur ca v-am cunoscut Sper ca aveti vesti bune!

Koricica, bafta multa maine la punctie!!! Si luna viitoare SUPER ENDOMETRU sa ai si pitici lipiciosi

Ralucapaun si eu ma bucur tare mult ca te-am cunoscut!
Ioana

Despre mine: am 3 embrionasi la purtator, 2 de 8 celule + 1 de 7 si au mai ramas ceilalti 3 in laborator. Dna dr. a zis ca daca ajunge vreunul la blasto il congeleaza...
Fug in pat ...dar voi fi cu ochii pe cele in focuri si nu numai... aaa... am facut poze piticilor sunt tare simpatici

-ici tuturor!

Mergi la inceput