FIV 224
Raspunsuri - Pagina 4
simona2 spune:
Imi pare rau, ingeras. Imi imaginez ce e in sufletul tau acum.
Ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu analizele hormonale din timpul inhibarii si apoi al stimularii? Daca stiti discutii mai vechi pe forum sau alte surse, dati-mi un link ceva, va rog.
Fac protocolul lung cu 19 diphe, apoi 30 merional x 75 ui. In z5 de diphe mi-a iesit estradiolul 18 pg/ml.
Multumesc!
mami_vreau spune:
ingeras n-ai idee cat de rau imi pare!!!!! dar tu nu ai facut testul de sange, nu??? pune mana si fa-l chiar daca ai sangerare! te rog!!!!!!!!
Laura
LucaLuca spune:
Vai, Ingeras! Eram ATAT de sigura ca vei reusi...
Strange-o pe Maya tare-tare la piept si aminteste-ti ca esti o norocoasa.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ingeras26a spune:
Multumesc :)
Noi am luat decizia sa nu mai incercam decat cu cei congelati, dupa care ne oprim.
Daca Dumnezeu asa vrea, sa avem numai un copil, asa sa fie! Ii multumim pentru ea si ne bucuram ca e sanatoasa si ca face cat 5
Luca iti dai seama ca asta o sa fac, imi trece muuult mai usor.
Incerc sa nu ma las afectata atat de mult, ca sa nu ii mai stresez si pe restul.
Pup mult si bafta celor care urmeaza!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
KoraPop spune:
Pen te astept maine sa ma incurajezi cu poza lui bebe din burtica ta!Bafta la eco!
Iazminn mie mi-a dat dr. Cocei aspenter numai din ziua punctiei.Baftaaaaa!
liliFi am intrebat-o ieri pe dr. Cocei daca progynova vaginal strica ovocitele cu ceva si a spus asa:”Daca se incepe cu progynova vaginal din ziua 2 de cm odata cu stimularea selectia de ovocite va fi mai redusa decat fara progynova vaginal.La o pacienta care are rezerva buna si produce in mod normal la stimulare 10-15 ovocite se poate incepe si in ziua 2 cu progynova vaginal.La o pacienta ca mine cu doar cateva ovocite se incepe cu progynova vaginal numai dupa ce selectia a fost finalizata,adica prin zi 6 de stimulare odata cu inhibarea cu cetrotide.Nu afecteaza calitatea ovocitelor deloc,calitatea tine de mostenirea genetica si alti factori.”Sper ca te-am lamurit.Pe mine vad ca ma ajuta progynova vaginal,dar nu recomand sa o ia oricine si in nici un caz fara supraveghere medicala.Sunt estrogeni totusi care pot avea si consecinte negative daca nu se iau cum, cat si de cand trebuie….Estrogenul din progynova scade fsh-ul si de aceea se produc mai putini foliculi daca se administreaza progynova incepand cu zi 2.Dupa ce selectia s-a terminat ( adica prin zi 5-6) nu mai deranjeaza cu nimic ovocitele,insa poate ajuta endometrul.Trebuie mare atentie ca sa nu se depaseasca fereastra de implantare.Pentru asta eu am tot dozat , inclusiv azi progesteronul ( care nu are voie sa fie mai mare decat 1).Daca valoarea va fi mai mare decat 1 inseamna ca pierdem fereastra si voi fi nevoita sa congelez embrionii si sa ii pun la un alt ciclu,daca e sub 1 mi-i va pune acum.Dupa ora 14 primesc analizele de progesteron si estradiol.Tu cum esti ?Ai maine punctia?Bafta multaaaaaaaa!!!!
Ieri la eco ( zi 10 de stimulare si ultima) cei trei foliculi erau in jur de 18-19mm,mai erau si altii ceva mai mici ,iar endometrul era de 8,6 mm in fundul uterului ( unde se pun embrionii ) trilaminar,dar incepuse trecerea spre secretor ( cum trebuie sa devina in ziua punctiei).Dr. Cocei a spus ca e cel mai frumos endometru pe care l-a vazut la mine,frumos structurat ,de grosime ok….acum sa vedem ce noroc am pe mai departe…..Sunt fan progynovaaaaaaaa traiasca cel care a inventat acest tratament ( doctorii belgieni stiu ei ce stiu….!!!!)
ingerash chiar nu imi vine sa cred ca nu ai reusit....,dar ai dreptate,o ai pe Maya care e minunea voastra...eu daca as avea un copilas iti spun sincer ca as fi extrem de fericita si multumita....Dar oricum data urmatoare cu bebelasii congelati poate va fi bine.Te !
Va pup pe toate si fug sa ma pregatesc pentru maine…..
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Dana_bebe spune:
ingeras imi pare tare rau - of of of ... mi-au dat lacrimile
iar am facut alergie la Gonal- dupa fix 6 ore de la administrare- am luat claritin ca nu mai puteam de mancarime - sper sa fie ok - i-am scrid d-nei dr un mesaj - poate raspunde sa vedem ce e de facut
simona 2 - te-as lamuri cu drag dar nu stiu - cica sunt importante analizele care se fac dupa ce incepi stimularea, ecografiile...pana atunci nu e elocvent
simona2 spune:
Multumesc, Dana. Daca stii unde se gasesc informatii despre valorile optime din timpul stimularii...sunt foarte bune si alea, caci nu mai am mult pana acolo.
Imi pare rau de alergia ta.. sa insisti pana vb cu dr, poate schimba medicamentele sau iti spune ce sa faci sa reduci simptomele. Da DD sa fie bine!
Fragutza spune:
Ingerash, imi pare rau.
Huski, esti cu puiutii la purtator, da? Sa stai cumintica in pat. Ma bucur ca te-am cunoscut sambata!
Raluca
23+
pen spune:
Ineras, imi pare sincer rau ca nu s-a prins bebe! Daca trebuie sa aiba fetita ta o surioara sau un fratior o SA AIBA SIGUR! Ce e scris ti se intampla oricum. Ai Incredere si o sa reusesti! Tu esti o luptatoare daca nu ai renuntat!
Kora, maine te caut si-ti tin pumnii stransi!