Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (05)
Raspunsuri - Pagina 19
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Am uitat sa spun ca am pus si eu poze cu printesa mea curioasa. Ia dati-va cu parerea, ochisorii aia albastrii au culoarea ochilor de bebelusi sau raman asa? _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Dar cat de in urma am ramas...unde vad si eu pozele astea...ca la ghiocei nu le gasesc
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
Gata...m-am lamurit singurica, am gasit pozicile. Ce fetita mare...si grasuca. Iti vine sa o "jumulesti" toata.
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
Ma retrag acum sa prind si eu ceva ore de somn ...adunate nu asa....fara intrerupere. Va pupic!
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
rnico spune:
ceau!
multumimi ca ne-ati scris si pe noi in listuta!
am uitat sa precizam ca am venit cu 3350gr si 51 cm!
ieri am avut o zi agitata, cu multe crampe, cu mult supt si stat mulut la san, dar noaptea a fost o rasplata a zilei agitate- a mancat ultima data de la 11.30 la 12 si apoi somn pana la 6.15- asa da!!!!!
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
rnico spune:
referitor la ceai pt bb- pt cei alaptati exclusiv nu e nevoie de ceai sua apa chiar daca este cald
din cate stiu eu, ei vor sta la san atat cat e nevoie sa isi aduca aportul de apa si hrana
noi la alesia nu am folosit decat lapte si saab pana la 6 luni
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
andiaroro spune:
A-ai mai multe variante.
Tu alegi ce se potriveste, in functie de realtia cu persoana resp.Daca nu ti se par ok, mai vb ca deocamdata asta mi-a venit in minte.
Je te souhaite un accouchement facile et un bébé en bonne santé!
Je te souhaite un accouchement rapide et sans soucis!
Bon courage ! plein de bonheur à vous/toi!
Febra - intr-adevar pot sa faca si de la caldura, asa ca nu uitati sa-i hidratati cat mai bine.
Si nu e nevoie de apa/ceai la un bebe alaptat. Alex nu a primit o picatura pana nu am inceput diversificarea(pana la 6 luni) si nu s-a dezhidratat.Trebuie doar sa le dati sa suga de cate ori cer ei ca acum vor cere sa bea mai mult, nu vor mai fi numai mesele obisnuite.
Am fugit la bagaje ca doar acum tr div pt varste diferite...
petrean spune:
Neatza fetele, va astept la o cafa. Mersi tuturor pentru aprecierile de la poze. Olga sa va traiasca micutul crestin.
Bebe strumpf ai fetita mare deja
Noi am scapat de raceala..si de antibiotic, sper ca de la vremea asta sa nu-l intoarca raceala
AZi mergem la cantarit, masurat+vaccinuri..eu vb la plural
Monica, si eu sunt de acord cu tine ca la copiii alaptati nu e nevoie de apa, ceai, insa eu am patit-o cu Andrei..care a fost alaptat exclusiv pana la 6 luni..si intarcat la 1 an si 7 luni..cand a venit caldura..in 2007 si el avea 6 luni, au fost asa calduri, incat a ajuns sa faca o entero-viroza din cauza ei...s-a deshidratat complet..avea cate 20 scaune..a fost criminal pana l-am pus pe picioare..asa k..daca va treziti ca fac bebeii febra fara sa fie raciti(tuse sau altceva)sa mergeti la dr sa nu patiti ca mine.
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ayla21 spune:
Bogdana, Andrei s-a deshidrata de la enterocolita, si nu pt ca nu a baut ceai. Clau a facut o gastroenterita anul trecut pt ca a baut in nestire apa din piscina, si am tras cu el 3 saptamani. De aceea vreau sa-i fac rotarixul la Luana. Si la Clau am vrut dar la 2 ani era deja prea tarziu pt prima doza.
Noi mergem azi la dr, am sunat-o sa-i povestesc ce mi-a spus kinetoterapeuta despre torticulisul Luanei si mergem sa ne vada si ea, dar nu poate veni, asa ca, ne-a facut programare. Sper sa nu stam pe acolo printre alti copii bolnavi.
Ana multumesc!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa Gata...m-am lamurit singurica, am gasit pozicile. Ce fetita mare...si grasuca. Iti vine sa o "jumulesti" toata. FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Multumesc! Sa vedem azi cat cantaresc falcutele alea. Radea o prietena, ca in curand n-o sa mai aiba fata mea gat.
_
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Of MONICA hai sa te "luminez" eu putin cum este cu schimbatul culorii ....La noi Teo a avut in primul an ochii albastrii, de la doi la trei ani a avut ochii verzi iar de la 3 ani s-a definitvat culoarea adica are acum ochii caprui spre verde. Deci eu sunt total lamurita...nu mai cred ca li se schimba culoarea pana la o anumita varsta...de-acum sunt patita. Si Petru are ochii albastrii deocamdata dar nu ma aventurez sa sper ca vor ramane asa FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Thanx. Daca se fac verzi este ok, ca Alex ii are verzi. Caprui nu vor fi niciodata. Dar daca ramana albastrii, trebuie sa caut prin vecini.
_